Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Thor - Ragnarok

2 timer 06 minutter
7.9
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Thor bliver taget til fange i den anden ende af universet og havner pludselig i et kapløb mod tiden for at komme tilbage til Asgård og forhindre Ragnarok - hans hjemverdens undergang, hvor hele asernes civilisation vil blive lagt i ruiner af den skånselsløse Hel.
Trailer:

I filmen Thor - Ragnarok er Thor blevet taget til fange i den anden ende af universet. Det er ikke Thors eneste udfordring, for det viser sig, at Asgård er truet af Ragnarok.

Thor - Ragnarok byder på glædeligt gensyn

Der bliver produceret film om superhelte som aldrig før. Er du til den genre, vil du bestemt ikke blive skuffet, når du ser filmen Thor - Ragnarok. For endnu en gang er verden truet og kun superhelte med overnaturlige kræfter kan redde verden. Filmen starter to år efter handlingen slutter i filmen Avengers: Age of Ultron. Vi møder igen Thor, der nu er fanget af dæmonen Surtur. Det er Surturs mission at starte Ragnarok og derved ødelægge hele Asgård. Surtur afslører over for Thor, at Odin ikke er til stede i Asgård, så derfor er der ingen, der kan stoppe hans destruktive planer. Thor bruger sin mægtige hammer og sine guddommelige kræfter til at besejre Surtur og vender hjem til Asgård. Men dermed er prøvelserne langt fra ovre. For der er noget helt galt i Asgård. Det syn, der møder Thor, da han vender hjem er nemlig en stor statue af Loki, der er rejst til minde om hans heltedåd. Endvidere viser det sig, at Loki har haft mere end en lille finger med i spillet, når det drejer som om Odins forsvinding. Filmen byder på masser af glædelige gensyn med superhelte som Thor, der bliver spillet af Chris Hemsworth, Bruce Banner alias Hulk, der er spillet af Mark Ruffalo, Odin, spillet af Antony Hopkins og Doctor Strange, der bliver spillet af Benedict Cumberbatch.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Anthony Hopkins havde besluttet sig for, at han ikke ville spille rollen som Odin i filmen Thor - Ragnarok. Men heldigvis ombestemte han sig, efter at han havde fået et kopi af det endelige manuskript tilsendt. Godt for os.

Goofs

Da Thor og Banner forsøger at flygte, bliver Banner ramt i ansigtet og på brystet af noget grøn maling. Men i den næste scene, hvor man ser mere af flugten, har han hverken maling på ansigt eller bryst. Meget mystisk.

Citat

Thor: "I know what you're thinking. "Oh, no. Thor's in a cage. How did this happen?" Well, sometimes you have to get captured just to get a straight answer out of something. It's a long story. Basically, I'm a bit of a hero,"

Køb eller lej Thor - Ragnarok

Køb Thor - Ragnarok, for du vil ikke blive skuffet, hvis du er til film om superhelte og store bedrifter. For spørgsmålet er, om Thor rent faktisk kan nå at stoppe Ragnarok i tide. Hos Blockbuster betaler du udelukkende for de film og serier, som du ønsker at se. Vi har intet dyrt månedligt abonnement. Hos os finder du altid de bedste premierefilm til rigtig gode priser. Så hvad vender du på? Køb eller lej Thor - Ragnarok allerede i dag.

Læs mere om Thor - Ragnarok
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 06 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.9

  Brugernes anmeldelser

  26/02/2018 : Anonym bruger
  Action med meget selvironi
  Rigtig underholdende action film fyldt med selvironi og masser af grin.
  Der er gang i den fra start til slut.
  Cate Blanchett er superb som Hela

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer