Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Their Finest Hour

1 timer 52 minutter
6.8
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Gallapremiere: Bill Nighy, Lone Scherfig
Handling:
Under nazisternes bombeangreb på London i 1940 er Storbritannien i dyb krise. Landets ledere har desperat brug for at højne folkets moral. Man beslutter at sætte den uerfarne manuskriptforfatter Catrin Cole til at lave en patriotisk film, der kan give briterne håb og - forhåbentlig - inspirere USA til at gå ind i krigen. Sammen med en broget gruppe af filmarbejdere og skuespillere kastes Catrin ud på en rejse, hvor hun både finder sin stemme, kærligheden og filmmagien midt i krigens larm. Their Finest Hour er instrueret af danske Lone Scherfig, der tidligere har instrueret bl.a. Italiensk for begyndere, An Education og Samme dag næste år.
Trailer:
Gallapremiere: Bill Nighy, Lone Scherfig

Their Finest Hour - britisk når det er bedst

Their Finest Hour tager os tilbage til 1940, hvor Anden Verdenskrig raser i England. Catrin Cole bor med sin Ellis i London. Det er hårde tider, og kårene er trange. Derfor vil Ellis sende Catrin hjem til Wales, hvor der er mere sikkert. Det nægter den bestemte Catrin dog, og tager sagen i egen hånd. Hun får arbejde, men ikke et hvilket som helst arbejde. Briterne skal nemlig lave en film, der viser amerikanerne, at briterne også kan deres kram på filmlærredet, og alle kræfter sættes ind på at lave en uforglemmelig én af slagsen - Dunkirk, farvefilm og masser af heroisme og kærlighed. Det bliver mildest talt et vendepunkt for Catrin - både på det professionelle såvel som på det private plan. Dog varer lykken kort. Gør dig selv en tjeneste og se denne flotte britiske film af den danske instruktør Lone Scherfig. Den er på en gang humoristisk samtidig med, at den også på en fin og lettere melankolsk måde viser, hvor skrøbeligt livet egentlig er. Bill Nighy, som vi især kender fra "Love Actually", er som glasuren på kagen i denne film. Derudover leverer både Gemma Arterton som Catrin, og Sam Claflin som Tom, også en flot skuespilpræstation i Lone Scherfigs nye film. Find popcornene frem og læn dig tilbage. Du får underholdning for alle pengene her hos Blockbuster.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at denne engelske film er instrueret af danske Lone Scherfig? Vidste du, at filmen er bygget på bogen Their Finest Hour and a Half, men blev forkortet til Their Finest Hour? Vidste du, at Lily James først var tiltænkt rollen som Catrin i stedet for Gemma Arterton?

Goofs

Et moderne CCTV kamera er synligt i en scene, hvor Catrin løber i en gade i London, og det skal forestille at være i 1940. Da Catrin kommer ud fra undergrundsbanen, er det et forkert signal der bliver brugt til at advare om luftangreb.

Citat

"He is an actor. Unless you have reviewed him, had intercourse with him, or done both simultaneously, he won't remember you. ,"Real life with the boring bits cut out. Don't confuse facts with truth, and, for Christ's sake, don't let either of them get in the way of the story. "

Their Finest Hour - få den her hos Blockbuster.

Køb Their Finest Hour så du kan se den, lige når du har lyst eller lej Their Finest Hour for en dag. Hos os skal du ikke tænke på abonnement, du betaler kun for det, du ser. Nemt og favorabelt for dig som kunde. Vi har et hav af nye premiere film fra både ind- og udland såvel som gamle klassikere, man aldrig får nok af. Du kan se og læse meget mere om alle de gode tilbud på vores hjemmeside http://blockbuster.dk/om.

Their Finest Hour er endnu et pletskud fra den danske instruktør Lone Scherfig. Gå ikke glip af denne film der tager dig tilbage til England under Anden Verdenskrig - humoristisk og tragisk.

Læs mere om Their Finest Hour
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 52 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer