Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Young Pope

Sæson 1
10 afsnit
Ned til: Køb 79,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

Handling:
Da den unge og karismatiske amerikanske Lenny Belardo bliver valgt til ny pave under navnet Pius XIII, giver det anledning til både håb og uro i den katolske verden. Snart blusser intriger og magtkampe op i Vatikanet, samtidig med, at Lenny selv forsøger at forstå, hvem han egentlig er. Serien er instrueret af Paolo Sorrentino, der vandt Oscar for Den store skønhed.
 • Udgivelsesår: 2016
 • Censur:
  Ned til: Køb 79,-

  Pris som konfigureret: 79 ,-

  1: Episode 1

  Valget af Lenny Belardo som ny pave er historisk - han er rekordung og den første amerikaner til at bestride den katolske kirkes højeste embede. Søster Mary, der har været ved hans side siden barndommen, følger med ham til Vatikanet.

  2: Episode 2

  Voiello frygter, at den nye paves udspil vil skade deres politiske forbindelser og svækker de troendes tillid til Vatikanet. Pius XIII holder sin første store tale til folkemængden på Peterspladsen.

  3: Episode 3

  Lenny har vist sig at være alt andet end føjelig og let at manipulere med. Ester, konen til en af vagterne fra schweizergarden, bliver den første til at mærke den nye paves politik. Voiello brygger på konspiratoriske planer.

  4: Episode 4

  Voiello beslutter sig for at fedte Lenny ind i en skandale for at sætte en stopper for hans fremfærd. Gennem afpresning af Esther håber Voiello på at kunne tvinge hende til at forføre Paven og dermed fælde Pius XIII. Lenny fortsætter med sine konservative udspil.

  5: Episode 5

  Lenny tilbringer et par timer uden for Vatikanet sammen med barndomsvennen Dussolier. De pønser på at mødes med kardinalerne i forbindelse med, at paven fremlægger en ny doktrin. Voiello får fingre i følsomme oplysninger.

  6: Episode 6

  For første gang, siden Lenny blev pave for ni måneder siden, modtager han den italienske premierminister, der bliver chokeret over Lenny udtalelser. Samtidig indledes en kampagne mod homoseksuelle præster.

  7: Episode 7

  En ung mand mistænkt for at være homoseksuel begår selvmord efter beskeden om, at han ikke kan blive præst, og Dussolier føler sig medskyldig. Lenny begynder at tro, at hans tid som pave snart er forbi.

  8: Episode 8

  Pius XIII drager noget overraskende af sted på en rejse til Afrika. Der møder han den højt skattede missionær søster Antonia, som ikke bryder sig om Lenny og hans politiske dagsorden. Søster Mary og Voiello bliver forsonet.

  9: Episode 9

  Gutierrez er i New York for at finde beviser på, at kardinal Kurtwell er skyldig i den seksualforbrydelse, han er anklaget for, men et nyt vidneudsagn risikerer at ændre alt.

  10: Episode 10

  Lenny rejser til Venedig, byen han altid har haft mistanke om var forældrenes tilholdssted. For første gang optræder Pius XIII offentligt, men det er tydeligt, at pavens helbredstilstand langt fra er god.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer