Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The X-Files

Sæson 1
6 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Bemærk! Denne sæson består af 6 episoder. Hver tirsdag tilføjes et nyt afsnit til sæsonpakken. Når du køber pakken for 99 kr., får du løbende adgang til alle seks afsnit. Tretten år efter den oprindelige serie løb over skærmene, vender næste hjernevridende kapitel i X-Files tilbage med en spændende, seks-episoder lang sæson. David Duchovny og Gillian Anderson er tilbage i deres roller som de ikonisk FBI-agenter Fox Mulder og Dana Scully. Mitch Pileggi vender også tilbage som FBI vicedirektør Walter Skinner - Mulder og Scullys chef - der opererer i et hårfint grænseområde mellem loyalitet over for disse efterforskere og ansvar over for sine overordnede.
 • Udgivelsesår: 2016
 • Censur:
  Ned til: Køb 99,-

  Pris som konfigureret: 99 ,-

  1: My Struggle

  Fox Mulder og Dana Scully er blevet kontaktet af Tad O'Malley, en populær konspirationsteoretiker med et web-tv-show, der mener, at han har afdækket en betydelig sammensværgelse, hvor regeringen er indblandet. Med hjælp fra FBI chefen Walter Skinner, forsøger O'Malley at få hjælp fra de forhenværende X-Files agenter Mulder og Scully, der ikke længere er tilknyttet FBI. Gennem O'Malley, bliver de introduceret til Sveta, en mand, der muligvis har været bortført af fremmede væsner, som delagtiggør dem i chokerende oplysninger, der vil udfordre alt, hvad Mulder nogensinde har troet om eksistensen af fremmede væsner, - og regeringens rolle i at skjule dem.

  2: Founder's Mutation

  Da en videnskabsmand pludselig begår selvmord, undersøger Mulder og Scully, hvilken omstændighed, der kan have drevet ham til det. Hvad de finder, er et laboratorium, hvor ekstreme genetiske eksperimenter har stået på i årtier. Eksperimenterne har avlet forsøgspersoner, der besidder uventede og farlige kræfter - og som bærer et dybt nag til deres skabere.

  3: Mulder & Scully Meet the Were-Monster

  Da et lig bliver fundet i skoven, bliver Mulder og Scully tilkaldt for at undersøge, hvorvidt mordet var et dyreangreb, en seriemorders værk eller måske skyldes den mærkelige skabning som øjenvidner beskriver, de så! I mellemtiden, er Mulder kommet i stand til at konfrontere nogle af sine egne dæmoner, der eksisterer i kølvandet på den desillusionerede følelse over for hans livsværk.

  4: Home Again

  Mulder og Scully sendes ud for at undersøge mordet på en embedsmand, som det virker til intet menneske kunne have begået. I mellemtiden, arbejder Scully på de dybe følelser hun nærer for det barn, hun adopterede væk.

  5: Babylon

  Et kunstgalleri med potentielt fornærmende kunst, bliver bombet og Mulder og Scully forsøger at finde en måde at kommunikere med terroristen, der ligger i koma, for at forhindre fremtidige angreb.

  6: My Struggle II

  Mennesker over hele landet bliver alvorligt syge. Der breder sig en panik og Scully leder febrilsk efter en kur. Mulder konfronterer den mand, han mener står bag det hele.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer