Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Witch

1 timer 29 minutter
6.8
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
New England, 1630. William og Katherine lever et fromt kristent liv med deres fem børn i et nybyggeri i udkanten af en ufremkommelig vildmark. Da deres nyfødte søn pludselig forsvinder på mystisk vis, mens den ældste datter Tomasin har ansvaret for ham, og deres høst samtidig slår fejl, sender det chokbølger af angst og paranoia gennem familien. Tomasin bliver gradvist syndebuk for deres ulykker, og der går ikke længe før alle er overbevist om, at hun er i ledtog med Djævlen.
Trailer:

The Witch – En ny spændingsgyser som vil få dig helt ud på kanten af sofaen

I filmen The Witch befinder vi os i New England i 1630. Vi følger William og Katherine, som lever et ganske normalt kristent liv. De bor sammen med deres fem børn i et nyt område i udkanten af en ufremkommelig vildmark. En dag forsvinder deres nyfødte søn på mystisk vis og uden nogen forklaring. Det var den ældste datter Thomasin, der havde ansvaret for ham denne dag, og samtidig begynder deres høst også at gå rigtigt dårligt. Dette giver familien et stort chok og gør dem paranoide, og de begynder langsomt at vende skylden mod Thomasin. Hun bliver det lette offer, som er syndebuk for al modgangen i familien, og i dagens New England i 1630 går der ikke længe inden, man begynder at mistænke hende for at være i ledtog med djævlen. I resten af filmen bliver man budt på en gyser uden lige, hvor man følger familiens og omverdenens reaktioner, og hvilken indflydelse de har på Thomasin. Hvis du vil have et godt gys fra en realistisk gyserfilm, er The Witch et godt alternativ, som vil kunne skræmme selv de mindre sarte sjæle.

Vidste du at?

Trivia

Filmen er baseret på sande hændelser omkring heksejagten i New England. Det var her man først begyndte at bekymre sig om hekse i Amerika, og filmen finder også sted samme sted, som der 62 år senere var de kendte retssager mod hekse.

Goofs

Sømmene, som holder hønsehuset sammen, er moderne og runde, selvom man i 1630 bare havde søm med rektangulære hoveder. Når Thomasin bliver løftet op i luften i slutningen af filmen, ser man, at hun er barberet under armene, hvilket man ikke begyndte at gøre før længe efter filmens tidsbillede. I The Witch ser man flere gange, at Thomasin har huller i ørene, hvilket heller ikke var normalt for tiden dengang.

Citat

Jonas, Mercy: [singing] “Black Phillip, Black Phillip, a crown grows out his head. Black Phillip, Black Phillip, to nanny queen is wed. Jump to the fence post. Running in the stall. Black Phillip, Black Phillip, king of all.” William: “We will conquer this wilderness. It will not consume us.” William: “Corruption, thou art my father!”

The Witch - En spændende gyser, som er baseret på virkelige hændelser

Filmen The Witch er en sand klassiker i enhvers gysersamling. Noget af det, som gør den ekstra skrækindgydende, er, at den er baseret på virkelige hændelser over, hvordan livet var tilbage i 1630. Skuespillerne i filmen er dygtige, og historien udspiller sig realistisk og med et godt tidsbillede. Der er anvendt rigtig gode effekter for at gøre filmen uhyggelig på realistiske måder, hvilket gør, at man lever sig endnu mere ind i filmen. Du kan købe eller leje The Witch her hos Blockbuster og se eller gense den, så mange gange du vil. Hvis du tør!

Læs mere om The Witch
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 1 timer 29 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer