Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Walking Dead

Sæson 6
16 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Håbet om sikkerhed i Alexandria er dødt, men Rick og hans gruppe af overlevende opdager hurtigt et nyt område, som er større, end de havde forestillet sig. I denne nye virkelighed står de over for nye farer, nye muligheder og nye kompleksiteter. For at sikre sig et sted at være, må gruppen selv forvandle sig til en trussel, som er mere skræmmende end nogen af deres tidligere modstandere.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: First Time Again

Rick og resten af gruppen befinder sig stadig i Alexandria. De har været igennem en hård kamp mod zombierne, Reg og Pete er døde, og de indser nu, at de er nødt til at samarbejde, hvis de skal overleve - og hvis de skal beholde deres nye hjem. Det er dog ikke alle, der kan vænne sig til den nye situation, og det skrøbelige sammenhold kommer på prøve, da en ny fare truer deres fremtidsplaner.

2: JSS

Imens Rick og flere andre kæmper for at lede zombierne væk fra Alexandria, bliver resten af gruppen pludselig stillet over for en ny og dødbringende trussel, der endnu en gang sætter deres samarbejdsevner på prøve.

3: Thank You

Hornet tuder stadig over Alexandria, og alle forsøger desperat at slippe levende fra den farlige situation. Glenn og Michonne prøver at lede resten af gruppen tilbage til byen, men det får alvorlige konsekvenser.

4: Here's Not Here

Morgan mindes sin mentor Eastman, der lærte ham at slås for sit liv - og om ikke at slå ihjel.

5: Now

Alexandrias beboere forsøger at komme til hægterne efter ulveangrebet, og Maggie og Aron drager ud for at lede efter Glenn. I mellemtiden vokser intimiteten mellem Rick og Jessie.

6: Always Accountable

Daryl, Abraham og Sasha forsøger at komme tilbage til Alexandria. Men gruppen løber ind i en række forhindringer og en ny trussel, der forpurrer deres plan.

7: Heads Up

Der er ved at falde ro over lejren i Alexandria. Men formår de to grupper at slutte fred?

8: Start to Finish

Et væltet kirketårn skaber kaos i Alexandria. Og Rick og gruppen er tvunget til at træffe en beslutning, der kan få dødelige konsekvenser.

9: No Way Out

Alexandria er blevet invaderet af zombier, og Rick og hans gruppe ser ingen anden udvej end at forsøge at slippe væk. Men en pludselig lyd kan vise sig at få skæbnesvangre konsekvenser for gruppen.

10: The Next World

En tilsyneladende ufarlig ekspedition efter forsyninger bliver langt mere dramatisk end antaget, da flere har fået samme idé.

11: Knots Untie

Rick indser, at det ikke længere er sikkert at opholde sig i Alexandria, og det er tid til at træffe en beslutning om gruppens fortsatte færd.

12: Not Tomorrow Yet

Rick og gruppen indser, at de kun kan opretholde fred i Alexandria ved at bekæmpe en ny fjende. Men er de overhovedet i stand til det?

13: The Same Boat

Der er ikke sikkert at opholde sig i Alexandria, og snart opdager Rick og hans medsammensvorne en større verden med nye muligheder og nye farer.

14: Twice as Far

To grupper drister sig til at forlade Alexandria i jagten på forsyninger, men begge løber ind i problemer.

15: East

Panikken breder sig i Alexandria, da det står klart, at nogen er forsvundet. Flere eftersøgningshold vover sig ud for at lede, men de finder ikke det, de håber på.

16: Last Day on Earth

Rick og gruppen må bevæge sig uden for murene for at redde en af deres egne. Det de oplever, vil ændre deres liv for altid.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Brugernes anmeldelser

05/10/2016 : Anonym bruger
En af de bedste serier nogensinde!
Denne her sæson var bare spændende fra start til slut.
Kan helt klart anbefales!
Du anmelder: The Walking Dead
 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Vurdering
 • Vurdér filmen

  1

  2

  3

  4

  5