Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Walking Dead

Sæson 6
16 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Håbet om sikkerhed i Alexandria er dødt, men Rick og hans gruppe af overlevende opdager hurtigt et nyt område, som er større, end de havde forestillet sig. I denne nye virkelighed står de over for nye farer, nye muligheder og nye kompleksiteter. For at sikre sig et sted at være, må gruppen selv forvandle sig til en trussel, som er mere skræmmende end nogen af deres tidligere modstandere.

Se The Walking Dead sæson 6 online

På Blockbuster.dk kan du købe og se hele sæson 6 af den fantastiske og prisvindende serie The Walking Dead. The Walking Dead er en af 2010’ernes mest populære tv-serier, og i sæson 6 følger vi igen Andrew Lincoln i rollen som Rick Grimes, der leder en gruppe mennesker i deres kamp for at skabe en tålelig tilværelse i en postapokalyptisk verden invaderet af zombier.

I løbet af sæsonen må gruppen igennem livsfarlige trusler fra andre grupper, såvel som fra de altid lurende zombier, og gang på gang bliver deres sammenhold sat på alvorlige prøver. Udover Lincoln er de medvirkende i The Walking Dead, sæson 6 blandt andet Norman Reedus som gruppens førende jæger Daryl Dixon, Steven Yeun som gruppens strategiske hovedmand Glenn Rhee og Lauren Cohan som hans stærke hustru Maggie, der er sin families eneste overlevende medlem.

Der er mere end almindelig spænding af hente i sæson 6 af The Walking Dead, og udover spænding leverer serien desuden interessante portrætter af gruppedynamikker og af, hvordan mennesker reagerer, når de står over for at skulle træffe valg med potentielt livsfarlige konsekvenser. I denne sæson er Rick og hans gruppe tilmed nødsaget til at forsøge at forvandle sig til en trussel, der er større og farligere end nogen af de modstandere, de møder.

Sæson 6 byder på skuespil i topklasse og på åndeløs spænding over 16 hæsblæsende afsnit, hvor karaktererne bliver sat på flere prøver end nogensinde før, og hvor nye interessante personer desuden melder deres ankomst og påvirker seriens dramatiske udvikling. Sæsonen har da også vundet tre priser ud af hele syv nomineringer ved Saturn Awards, blandt andet for ”Best Horror Television Series”, og den var desuden nomineret til to af de prestigefulde Emmy Awards i 2016.

Du kan købe og streame The Walking Dead sæson 6 online her på Blockbuster.dk. Klik på knappen ”Køb sæson” herover, og oplev en af de hidtil mest spændende sæsoner af en af de mest populære amerikanske serier i det nye årtusinde.

HANDLING

I sæson 6 er håbet om sikkerhed i Alexandria dødt, men Rick og gruppen af overlevende opdager hurtigt et område, som er større, end de havde forventet. I denne nye virkelighed står de over for nye farer, nye kompleksiteter og nye muligheder. For at sikre sig et sted at være, må gruppen forvandle sig til en trussel, som er mere skræmmende end deres hidtidige modstandere.

1: FIRST TIME AGAIN

I begyndelsen af Walking Deads sjette sæson befinder Rick og resten af gruppen sig stadig i Alexandria. De har overlevet en hård kamp mod zombierne, der har efterladt Reg og Pete døde, og de når frem til, at det bliver nødvendigt at samarbejde, hvis de skal have en chance for at overleve og beholde deres nye hjem. Det er imidlertid ikke alle, der har lige let ved at vænne sig til den nye situation, og gruppens skrøbelige sammenhold bliver sat på prøve, da deres planer for fremtiden trues af en ny fare.

2: JSS

Rick og flere andre kæmper bravt for at få zombierne væk fra Alexandria. Imens står resten af gruppen pludselig over for endnu en dødbringende fare i form af ulvene, der for alvor tester gruppens hårdt prøvede evner til at samarbejde og forsvare Alexandrias beboere.

3: THANK YOU

Hornets dødsensfarlige hyl lyder stadig over Alexandria, hvor alle desperat gør, hvad de kan, for at slippe levende ud den farlige situation. Glenn og Michonne får en lys idé, og de prøver at lede resten af gruppen tilbage til byen. Det går imidlertid ikke som planlagt, og det hele ender med at få alvorlige konsekvenser.

4: HERE'S NOT HERE

I sjette sæsons afsnit 4 tænker Morgan tilbage på sin mentor Eastman. Det var ham, der lærte Morgan at slås for livet og introducerede ham til Aikido, hvis principper og livsfilosofi kommer til at spille en afgørende rolle i hans liv.

5: NOW

Efter det voldsomme ulveangreb, forsøger Alexandrias beboere at komme til hægterne igen. Maggie beslutter sig for at drage ud for at lede efter Glenn, og Aron tager med hende på den farefulde færd. I mellemtiden har Ron planer om, at Rick skal lære ham at skyde, og samtidig vokser intimiteten mellem Rick og Jessie.

6: ALWAYS ACCOUNTABLE

Efter de er sluppet væk fra zombierne, forsøger Daryl, Abraham og Sasha at nå tilbage til Alexandria. Det skal imidlertid vise sig at blive vanskeligere end som så, da gruppen løber ind i en masse forhindringer i form af bl.a. eksistentielle kriser, forræderi og en ny trussel, der ødelægger deres plan.

7: HEADS UP

Der er så småt ved at falde ro over lejren i Alexandria. Men kan det lykkes de to grupper at slutte fred med hinanden? Tara sætter endnu en gang sit liv på spil, denne gang for Spencers skyld, Carol er på jagt efter Morgans hemmelighed, og Maggie finder tegn på, at Glenn stadig er i live.

8: START TO FINISH

Et væltet kirketårn skaber kaos i Alexandria. Rick og gruppen er i en desperat situation, da zombierne begynder at trænge ind i Alexandria, og de bliver nødt til at træffe en beslutning, der i sidste ende kan få dødelige konsekvenser. Carol og Morgan har et skænderi, der muligvis kan få betydning for andre end dem selv.

9: NO WAY OUT

Zombierne er nu trængt ind i Alexandria, og Rick og gruppen ser sig nødsaget til at forsøge at slippe væk. Det går dog ikke helt som planlagt, og en pludselig lyd kan vise sig at få endog meget alvorlige konsekvenser for gruppen. Imens forsøger Daryl, Sasha og Abraham at nå hjem tids nok til at redde alle.

10: THE NEXT WORLD

Alexandria har akut brug for nye forsyninger. Men da Rick og Daryl tager på en tilsyneladende ufarlig ekspedition for at skaffe ting til gruppen, udvikler det hele sig pludselig meget dramatisk, eftersom andre har fået samme idé. Michonne følger efter Spencer, der sniger sig ud af Alexandria med en skovl i hånden, og hun finder snart ud af, hvad han leder efter.

11: KNOTS UNTIE

I afsnit 11 af sæson 6 indser Rick, at det efterhånden er blevet for usikkert for gruppen at opholde sig i Alexandria. Det er tid til, at han skal træffe en beslutning om, hvordan de kommer videre. Jesus forsøger at få Rick til at indgå handelssamarbejder, og i den forbindelse får han chokerende nyheder om Negan.

12: NOT TOMORROW YET

Det går endelig op for Rick og gruppen, at det kun er muligt for dem at bevare freden i Alexandria ved at bekæmpe en ny fjende. Spørgsmålet er imidlertid, om de overhovedet er i stand til det, da flere af gruppens medlemmer må tage stilling til spørgsmål angående liv og død.

13: THE SAME BOAT

Der er blevet for usikkert at opholde sig i Alexandria, og Rick og hans kumpaner opdager en større verden med helt nye muligheder, men også med nye farer. Carol finder nye informationer om de andres forhistorie, og pludselig befinder hun sig i et dilemma, der involverer hendes forhold til Paula og Maggie.

14: TWICE AS FAR

Mod slutningen af sæson 6 har freden efterhånden sænket sig over Alexandria. Derfor drister to grupper sig til at forlade Alexandria for at jagte livsnødvendige forsyninger, men de løber imidlertid ind i problemer, der sætter deres sammenhold på prøve.

15: EAST

Da det går op for folk, at nogen er forsvundet, udbryder der panik i Alexandria. Flere eftersøgningshold begiver sig ud for at lede, men de finder ikke det, de håber på, og da Glenn, Michonne og Rosita finder frem til Daryl, har de svært ved at overtale ham til at tage med tilbage til Alexandria.

16: LAST DAY ON EARTH

I det sidste afsnit af sæson 6 må Rick og gruppen endnu en gang begive sig uden for murene for at redde en af deres egne. Det udvikler sig til en farefuld færd gennem skoven, og Negan konfronterer dem med de faretruende budskaber, de oplever. Gruppens rejse uden for Alexandria vil ændre deres liv for altid.

Læs mere om The Walking Dead
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: First Time Again

Rick og resten af gruppen befinder sig stadig i Alexandria. De har været igennem en hård kamp mod zombierne, Reg og Pete er døde, og de indser nu, at de er nødt til at samarbejde, hvis de skal overleve - og hvis de skal beholde deres nye hjem. Det er dog ikke alle, der kan vænne sig til den nye situation, og det skrøbelige sammenhold kommer på prøve, da en ny fare truer deres fremtidsplaner.

2: JSS

Imens Rick og flere andre kæmper for at lede zombierne væk fra Alexandria, bliver resten af gruppen pludselig stillet over for en ny og dødbringende trussel, der endnu en gang sætter deres samarbejdsevner på prøve.

3: Thank You

Hornet tuder stadig over Alexandria, og alle forsøger desperat at slippe levende fra den farlige situation. Glenn og Michonne prøver at lede resten af gruppen tilbage til byen, men det får alvorlige konsekvenser.

4: Here's Not Here

Morgan mindes sin mentor Eastman, der lærte ham at slås for sit liv - og om ikke at slå ihjel.

5: Now

Alexandrias beboere forsøger at komme til hægterne efter ulveangrebet, og Maggie og Aron drager ud for at lede efter Glenn. I mellemtiden vokser intimiteten mellem Rick og Jessie.

6: Always Accountable

Daryl, Abraham og Sasha forsøger at komme tilbage til Alexandria. Men gruppen løber ind i en række forhindringer og en ny trussel, der forpurrer deres plan.

7: Heads Up

Der er ved at falde ro over lejren i Alexandria. Men formår de to grupper at slutte fred?

8: Start to Finish

Et væltet kirketårn skaber kaos i Alexandria. Og Rick og gruppen er tvunget til at træffe en beslutning, der kan få dødelige konsekvenser.

9: No Way Out

Alexandria er blevet invaderet af zombier, og Rick og hans gruppe ser ingen anden udvej end at forsøge at slippe væk. Men en pludselig lyd kan vise sig at få skæbnesvangre konsekvenser for gruppen.

10: The Next World

En tilsyneladende ufarlig ekspedition efter forsyninger bliver langt mere dramatisk end antaget, da flere har fået samme idé.

11: Knots Untie

Rick indser, at det ikke længere er sikkert at opholde sig i Alexandria, og det er tid til at træffe en beslutning om gruppens fortsatte færd.

12: Not Tomorrow Yet

Rick og gruppen indser, at de kun kan opretholde fred i Alexandria ved at bekæmpe en ny fjende. Men er de overhovedet i stand til det?

13: The Same Boat

Der er ikke sikkert at opholde sig i Alexandria, og snart opdager Rick og hans medsammensvorne en større verden med nye muligheder og nye farer.

14: Twice as Far

To grupper drister sig til at forlade Alexandria i jagten på forsyninger, men begge løber ind i problemer.

15: East

Panikken breder sig i Alexandria, da det står klart, at nogen er forsvundet. Flere eftersøgningshold vover sig ud for at lede, men de finder ikke det, de håber på.

16: Last Day on Earth

Rick og gruppen må bevæge sig uden for murene for at redde en af deres egne. Det de oplever, vil ændre deres liv for altid.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Brugernes anmeldelser

05/10/2016 : Anonym bruger
En af de bedste serier nogensinde!
Denne her sæson var bare spændende fra start til slut.
Kan helt klart anbefales!

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer