Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Walking Dead

Sæson 5
16 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Walking Dead sæson 5 viser de sande motiver hos folkene i Terminus i forhold til den håbefulde udsigt til en kur, skæbnen hos gruppens mistede kammerater såvel som nye folk, nye konflikter og nye forhindringer, når gruppen skal holde sammen og overleve. Historier bryder sammen og smelter sammen. Karaktererne finder kærlighed og had. Fred og konflikt. Tilfredshed og terror. Men spørgsmålet om hvem de selv er, begynder at fylde mere og mere.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: No Sanctuary

Verden er blevet invaderet af menneskeædende zombier. Politimanden Rick Grimes og en gruppe overlevende har været på flugt i månedsvis, og mange har mistet livet undervejs. Gruppen er nu havnet i den værst tænkelige situation - de holdes fanget i Terminus, hvis beboere viser sig at være helt blottet for medmenneskelighed og empati.

2: Strangers

Rick og hans gruppe er sluppet væk fra rædselsregimet i Terminus og vandrer nu rodløst gennem skovene i søgen efter et nyt tilholdssted. Undervejs møder de en overlevende. Men er han til at stole på?

3: Four Walls and a Roof

Rick og hans allierede tager kampen op mod Terminus' nådesløse barbarer.

4: Slabtown

Beth er havnet på et hospital i Atlanta og bliver behandlet af en fremmed gruppe overlevende. Men under overfladen lurer noget dystert.

5: Self Help

Abraham og hans gruppe kommer i seriøse problemer på vej til Washington D.C. Og Eugene afslører en chokerende hemmelighed.

6: Consumed

Carol og Daryl ser en bil magen til den, Beth blev kidnappet i. De vover sig ud på en risikabel redningsaktion, som leder dem til Atlanta City.

7: Crossed

Rick, Daryl, Noah, Tyreese og Sasha tager på en risikabel mission til Atlanta for at redde Beth og Carol. Michonne og Carl bliver tilbage i den barrikaderede kirke sammen med Judith og Gabriel. Men Gabriel begynder at udvise en foruroligende adfærd.

8: Coda

Rick forsøger at indgå en aftale med Dawn og hendes folk om at få udleveret Beth og Carol. Men det er farligt at forhandle med personer, der har mistet deres moralske kompas.

9: What Happened and What's Going On

Rick og hans gruppe slikker sårene efter tabet af Beth. Men en ulykke kommer sjældent alene?

10: Them

Rick og hans gruppe fortsætter vandringen mod Washington D. C., mens de sørger over tabet af Beth og Tyreese. Men et voldsomt stormvejr tvinger dem til pludselig at ændre kurs.

11: The Distance

Rick, som stadig er mærket af hændelserne i Woodbury og Terminus, er mistroisk over for den nyankomne Aaron, der påstår, han kan bringe gruppen i sikkerhed.

12: Remember

Ricks gruppe har nået Alexandria. Men ikke alle i gruppen har lige let ved at acceptere det nye fællesskabs regler.

13: Forget

Mens Deanna holder en fest for de nyankomne, kommer Carol med forslag til en plan for at få gruppens våben tilbage.

14: Spend

En udflugt til en lagerbygning får fatale konsekvenser for Ricks gruppe.

15: Try

Da Daryl og Aaron er ude for at hverve nye medlemmer til gruppen, opdager de et chokerende tegn på menneskelig aktivitet. I mellemtiden i Alexandria har Rick og Pete et voldsomt sammenstød.

16: Conquer

Daryl kommer i vanskeligheder på en tur uden for Alexandrias mure. Og i Alexandria er tingene for alvor ved at falde fra hinanden.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer