Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Walking Dead

Sæson 4
16 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Glæd dig til endnu en sindsoprivende sæson af hitserien The Walking Dead. Sæson 4 byder på flere udfordringer for den sammentømrede gruppe, der har forskanset sig i fængslet, og lever et tilsyneladende trygt liv. Så trygt som livet nu engang kan være, med zombier i forhaven.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: 30 Days Without an Accident

De overlevende fra fængslet leder desperat efter et nyt tilholdssted, men bliver mødt af utallige forhindringer. Det eneste håb, de har at klamre sig til nu, er, at deres venner er i live.

2: Infected

Rick og hans gruppe kæmper med at holde de blodtørstige zombier ude af fængslet. Men pludselig står de overfor en ny dødbringende trussel inde i fængslet!

3: Isolation

Daryl, Tyreese, Michonne og Bob tager på en ekspedition for at skaffe medicin. Rick og de andre bliver i fængslet for at tage sig af Karen og Davids lig. Men situationen tager en dramatisk drejning, da flere i gruppen lader til at være blevet smittet.

4: Indifference

Daryl, Tyreese, Michonne og Bob kommer i alvorlige problemer under deres mission for at skaffe medicin. I mellemtiden vover Rick og Carol sig til en nærliggende by for at skaffe forsyninger, hvor de gør et overraskende fund. Og i fængslet forværres situationen yderligere.

5: Internment

Rick og hans gruppe er under voldsomt pres de smittedes tilstand forværres, en horde af zombier trænger ind i fængslet, og en ondsindet fjende gør et comeback.

6: Live Bait

Guvernøren fra Woodbury er tilbage. Måneders isolation fra omverdenen har forandret ham. Men kan han virkelig lægge sit gamle, ondsindede jeg bag sig?

7: Dead Weight

Guvernøren forsøger at tilpasse sig sine nye omgivelser, men bliver indhentet af sin mørke fortid.

8: Too Far Gone

Der er endelig ved at falde ro over tingene i fængslet. Men inden længe står Rick og hans gruppe over for den hidtil mest voldsomme trussel.

9: After

Rick og hans gruppe er spredt for alle vinde efter guvernørens angreb på fængslet. Men kan de overlevende klare sig hver for sig?

10: Inmates

De overlevende fra fængslet leder desperat efter et nyt tilholdssted, men bliver mødt af utallige forhindringer. Det eneste håb, de har at klamre sig til nu, er, at deres venner er i live.

11: Claimed

Rick, Carl og Michonne har fundet et nyt opholdssted. Rick har brug for at hvile sig, så hans sår kan hele. Men netop da han lægger sig til at blunde, opstår nye uventede problemer.

12: Still

Daryl og Beth forsøger at komme videre efter de voldsomme hændelser i fængslet, men er begge tynget af fortiden.

13: Alone

Mens én gruppe finder et ideelt husly, indser en anden gruppe, at sammenhold er et must, hvis de vil overleve.

14: The Grove

Tyreese, Carol og pigerne finder et idyllisk opholdssted, men en alvorlig fare lurer under overfladen.

15: Us

Mens en gruppe tyer til brutalitet i kampen for at overleve, er tro vejen frem for en anden.

16: A

Bedst som Rick, Michonne og Carl er ved at komme til hægterne - viser ondskaben sit grimme ansigt igen. Har Rick hvad der skal til, for at de overlever?

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer