Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Walking Dead

Sæson 3
16 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Rick og hans gruppe af overlevere har klaret den gennem en lang vinter, da de finder et fængsel, som de omdanner til et fristed. Samtidig er Andrea og hendes nye følgeslager Michonne nået frem til Woodbury - en udmiddelbart idyllisk by, styret af den karismatiske 'Guvernør'. Men er han virkelig den frelser han udgiver sig for at være? Og hvor længe kan Rick opretholde sikkerheden i fængslet?
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Seed

Seed: I en verden invaderet af menneskeædende zombier kæmper politimanden Rick Grimes og en gruppe overlevende for livet. Gruppen har desperat brug for et tilholdssted efter at have været på flugt i månedsvis, specielt Ricks kone Andrea, som er gravid. Til alt held opdager Rick et gammelt fængsel, hvor gruppen søger tilflugt. Men de er ikke de eneste, der opholder sig i fængslet!

2: Sick

Sick: Gruppen kæmper for at redde Herschels liv, som hænger i en tyd tråd, efter at han er blevet angrebet af en zombie. Samtidig må Rick foretage en skæbnesvanger handling for at sikre gruppens overlevelse.

3: Walk with Me

Walk with Me: Verden er blevet invaderet af menneskeædende zombier. Andrea og Michonne, som er blandt de få overlevende, ser pludselig en militærhelikopter styrte ned i det fjerne. De bevæger sig mod stedet, hvor helikopteren styrtede ned, og snart går det op for dem, at de langt fra er de eneste overlevende.

4: Killer Within

Killer Within: Helvede bryder løs i Ricks lejr. Hængelåsen til fængslet er på mystisk vis brudt op, og gruppen bliver udsat for et voldsomt zombie-angreb, som får katastrofale følger. I Woodbury planlægger Michonne at stikke af, men Andrea er ikke sikker på, hun vil med, da hun er overbevist om, at guvernøren er en god mand.

5: Say the Word

Say the Word: Michonne opdager nogle ubehagelige sandheder om guvernøren i Woodbury og beslutter at forlade det lille samfund. Andrea har svært ved at tro på Michonnes dystre varsler og deres veje skilles. Rick er i dyb sorg over tabet af Lori, og går bersærk med en økse i det zombiefyldte fængsel. Rick ænser end ikke Loris nyfødte pige, og de andre i lejren må forsøge at holde hende i live.

6: Hounded

Hounded: Woodburys guvernør sender Merle, Tim, Crowley and Gargulio ud for at dræbe Michonne, som har forladt Woodbury. Men missionen går ikke som planlagt. I fængslet forsøger en desperat Rick at afkode, hvem der står bag en række mystiske telefonopkald. Daryl, Carl og Oscar gør en utrolig opdagelse, da de rydder op i fængslet. Og Maggie og Glenn får en ubehagelig overraskelse, da de begiver sig ud for at skaffe forsyninger.

7: When the Dead Come Knocking

When the Dead Come Knocking: En såret Michonne søger tilflugt i Ricks lejr. Da Michonne fortæller om Woodbury, og at hun har set Maggie og Glen blive kidnappet, vælger Rick at stole på hende. Snart drager Rick, Daryl, Oscar og Michonne ud for at lede efter Maggie og Glen. Men er løbet kørt?

8: Made to Suffer

Made to Suffer: Rick, Daryl, Oscar og Michonne baner sig vej ind i Woodbury, som udvikler sig til en ren krigszone. Tilbage i fængslet får resten af Ricks gruppe uventet besøg!

9: The Suicide King

The Suicide King: Rick og hans gruppe kaster sig ud i en stor redningsaktion, da et gruppemedlem er i livsfare. Men aktionen ender med et skelsættende opgør i gruppen. Kaos hersker i Woodbury efter de sidste dages voldsomme kampe. Og i fængslet vækker en gruppe nyankomne gæster stor bekymring.

10: Home

Home: Rick er plaget af hallucinationer og Glen sætter spørgsmålstegn ved, om Rick fortsat er egnet som leder. Gruppen må nu overveje deres næste træk nøje i kampen for overlevelse. Guvernøren genskaber ordenen i Woodbury og planlægger en blodig hævnaktion.

11: I Ain't A Judas

I Ain't A Judas: Rick og hans gruppe er ved at løbe tør for ammunition og mad og diskuterer, om de skal blive i fængslet eller vove sig ud og søge efter et nyt tilholdssted. Guvernøren ønsker at få ram på Ricks lejr én gang for alle og forbereder Woodbury på kamp. Andrea forsøger at tale Guvernøren fra endnu en hævnaktion, men uden held. Hun beslutter derfor at begive sig mod fængslet for at forhandle med Rick.

12: Clear

Clear: Rick, Carl og Michonne begiver sig ud på en farefuld ekspedition for at skaffe flere våben til den forestående kamp mod Guvernøren.

13: Arrow on the Doorpost

Arrow on the Doorpost: For at undgå flere dødsfald aftaler Rick og guvernøren at mødes og udarbejde en fredsaftale. Men har guvernøren reelle hensigter?

14: Prey

Prey: Guvernøren jagter en oprører, der er stukket af fra Woodbury. Og imens forsøger en beboer i Woodbury at sabotere guvernørens blodige hævnplaner.

15: This Sorrowful Life

This Sorrowful Life: Rick og hans gruppe står med et alvorligt problem. Hvis de ønsker våbenhvile med guvernøren, bliver de nødt til at gøre et stort offer!

16: Welcome to the Tombs

Welcome to the Tombs: Rick og guvernøren forbereder sig på deres forestående krig. I mellemtiden kæmper Andrea for at slippe fri fra guvernørens torturkammer.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer