Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Vampire Diaries

Sæson 8
16 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
I den ottende og sidste sæson af THE VAMPIRE DIARIES er der endnu mere romantik og eventyr end nogensinde før. I forrige sæson genopbyggede vores helte deres verden uden Elena, og komplicerede forhold opstod. Damon og Enzo gik ind i Armorys okkulte krypt for at ordne en krise efter Damon brugte Armory til at besejre Rayna. Eftersøgningen efter Damon og Enzo begynder, selv om det måske er for sent.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Hello Brother

Flere måneder efter Damon og Enzo på mystisk vis forsvinder fra Armory krypten, fortsætter Stefan utrætteligt eftersøgningen, mens Bonnie forsøger at holde fast i håbet om, at de bliver fundet. I mellemtiden frygter Caroline og Alaric, efter et farligt møde med en uventet gæst, at nogen eller noget har udset sig deres familier som mål. Endelig, efter at have fulgt nogle mystiske spor, bliver Stefan klar over, at uanset hvad det er, som har magten over hans bror, så har vedkommende et endnu mere ødelæggende greb i ham, end han nogensinde havde forestillet sig.

2: Today Will Be Different

Efter at have opdaget at en person fra Stefans fortid kan være Damon og Enzos næste mål, tager Stefan, Bonnie og Caroline afsted til North Carolina. Der tager Bonnie drastiske midler i brug for at frigøre Enzo fra det, der har taget magten over ham. Hos Armory falder Alaric og Georgie over et mystisk symbol, der kan være forbundet med den overnaturlige kraft, som kontrollerer Damon og Enzo.

3: You Decided that I Was Worth Saving

Mens Enzo fortsætter med at bekæmpe den eller det, som har magten over ham, bliver Bonnie klar over, at hun befinder sig i centrum af et livsfarligt spil, og hun bliver tvunget til at træffe en smertefuld beslutning, som involverer to af de mest betydningsfulde mennesker i hendes liv. Hos Armory undersøger Alaric en mystisk genstand, som han håber vil være en hjælp i deres kamp for at få Damon og Enzo tilbage. Til sidst fører Damons nedadgående spiralkurs ham til Tyler Lockwood, som forsøger at tale ham til fornuft, før det er for sent.

4: An Eternity of Misery

Damon, der har fået til opgave at finde en mystisk genstand, rejser til Texas, hvor et voldeligt møde med Peter Maxwell fører til en overraskende afsløring. I mellemtiden slår Stefan og Alaric sig sammen, efter de har fået overtaget i kampen for at redde Damon og Enzo, og de afslører oprindelsen af den mystiske kraft, som de kæmper imod. Til sidst vender Matt tilbage til kampen, efter at hans fortid og nutid kolliderer på uventet vis.

5: Coming Home Was a Mistake

Idet han begiver sig ud af en livsfarlig sti, der fører til selvdestruktion, viser Damons seneste handlinger, at han måske ikke kan reddes. Skønt han ikke er villig til at opgive at redde sin bror, bliver Stefan dog tvunget til at træffe en smertefuld beslutning, som truer med at ændre deres forhold for altid. I mellemtiden modtager Bonnie gode råd fra Caroline om, hvordan hun kan nå ind til Enzo, mens Matt prøver at afkode nogle meddelelser i en mystisk kasse, som han har modtaget.

6: Detoured on Some Random Backwoods Path to Hell

Da hendes børn bliver midtpunktet i Sirens seneste plan, tager Caroline drastiske midler i brug for at beskytte sine børn. I et kapløb mod uret sværger Stefan, at han vil gøre alt for at redde tvillingerne, mens der opstår gnidninger mellem Alaric og Caroline, hvilket får dem til at se realiterne i øjnene vedrørende deres familiers fremtid. I mellemtiden, da Enzo ikke er i stand til at bekæmpe Sybils seneste træk, dykker Stefan ned i sin underbevidsthed, hvilket udløser en kædereaktion af hændelser, der betyder, at han må træffe en livsforandrende beslutning.

7: The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You

Stefan er fast besluttet på at skulle tilbringe en perfekt juleaften sammen med Caroline, på trods af samspillet med Cade. Da Damon (Ian Somerhalder) og Sybil dukker uventet op juleaften sammen med Alaric, Matt og Peter, tager tingene hurtigt en kedelig drejning. I mellemtiden forsøger Cade i en række flashbacks til Stefans fortid, at lokke ham med sin mystiske dagsorden, hvilket efterlader Stefan med en utænkelig beslutning.

8: We Have History Together

Stefan og Damon deltager i en supportgruppe for vredeshåndtering, hvor de er på udkig efter deres næste offer. Sybiler stadig i live og underviser en gruppe gymnasieelever, som hun senere hen udnytter for at få Caroline til at finde en historisk artefakt, der kan bruges imod hende. I mellemtiden fortsætter Stefan og Damon med at være loyale over for Cade, idet de tester den unge læge Taras.

9: The Simple Intimacy of the Near Touch

Stefan og Damon vender tilbage til Mystic Falls på Sybils opfordring, da hun stadigvæk søger efter den historiske artefakt. Bonnie kommer tilbage fra Paris med en lille flaske, der indeholder Enzos blod, hvilket får Caroline til at spekulere på, om hun vil blive en vampyr. Stefan, Damon, Caroline, Bonnie og Enzo deltager alle i Miss Mystic Falls-skønhedskonkurrencen, hvor Sybil fortsat håner Damon med minder om Elena.

10: Nostalgia's a Bitch

Sybil ønsker at hævne sig på Damon, ved at bringe ham i en katatonisk tilstand. Caroline og Bonnie får adgang til Damons tanker og opdager nogle velkendte ansigter fra fortiden, for blot at finde ud af, at Stefan er nøglen til Damons skæbne. Det er et kapløb med tiden, da både Sybil og hendes søster Seline kæmper om at få kontrol. Endvidere medvirker Zach Roerig.

11: You Made a Choice to Be Good

Cade vender tilbage til Mystic Falls og giver Damon og Stefan nogle ekstra opgaver, der hver især får utænkelige konsekvenser. Selvom deres venskab er belastet i forvejen, gør Caroline og Matt deres bedste for at beskytte byens borgere mod Cade, der vil have deres sjæle. Bonnie (Kat Graham) og Enzo tager på en romantisk tur og medbringer klokken for at passe på den.

12: What Are You?

For at redde Stefans sjæl, indgår Damon en aftale med Cade for at hente Maxwell-journalen. Alaric og Matt afviser at aflevere journalen, da den kan indeholde nøglen til, hvordan man tilintetgør Cade. Caroline gør et desperat forsøg på at få kontakt med Stefan, inden Cade gennemfører sin plan.

13: The Lies Will Catch Up With You

Damon og Alaric bliver konfronteret med en gammel fjende, efter de får fat i et våben, der muligvis kan tilintetgøre Cade. Stefan bliver taget til fange af en uventet bekendt, og han bliver tvunget til at forholde sig til en mørk hemmelighed fra fortiden. I mellemtiden forsøger Caroline og Matt at forhindre Stefans voldelige historie i at tilintetgøre ham. Cade retter sin opmærksomhed mod Bonnie og graver dybt i hendes tanker.

14: It's Been a Hell of a Ride

Damon og Stefan bliver nødt til at slå sig sammen mod Cade for at kunne redde Elenas kiste. I mellemtiden forholder Caroline og Alaric sig til deres datters voksende magiske kræfter.

15: We're Planning a June Wedding

Der bliver lynhurtigt planlagt et bryllup, så Damon og Stefan kan narre en farlig fjende til at komme frem. Denne forestående trussel bringer Mystic Falls skæbne i stor fare og skal stoppes.

16: I Was Feeling Epic

Mystic Falls skæbne står på spil, da Stefan og Damon må kæmpe mod deres største fjende i et endeligt opgør.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer