Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Vampire Diaries

Sæson 7
22 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Forbered dig på masser af spænding og evig hjertesorg i sæson 7. Damon forsøger at få et liv uden Elena. Stefan konfronterer sin første kærlighed og kommer samtidig tættere på Caroline, der sørger over tabet af både sin ven og mor, mens Bonnier udforsker sine nye kræfter. Og med Mystic Falls i krig er spændingen større og mere neglebidende end nogensinde før.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Day One of Twenty-Two Thousand, Give or Take

I sæsonpremieren bliver Damon tvunget til at klare sin nye virkelighed uden sit livs kærlighed. Stefan tager en aktiv rolle i at beskytte byen fra Lily.

2: Never Let Me Go

Efter Damon tager en impulsiv beslutning der truer med at ødelægge en omhyggeligt forhandlet aftale mellem Stefan og Lily, har han ikke et andet valg end at gøre det godt igen med sin mor før tingene spinner yderligere ud af kontrol. Men Lily er stadig et skridt foran og iværksætter en barsk plan der rammer Damon hvor det gør mest ondt. Andetsteds, efter at have vendt tilbage til Whitmore College, beder Alaric Bonnie om hjælp med et mystisk og potentielt farligt artefakt som han har fået fat i mens Matt tvinges til at tage en risikabel beslutning der handler om liv eller død.

3: Age of Innocence

I kølvandet på en smart plan orkestreret af Lily , begiver Damon sig ud på en køretur med Bonnie og Alaric i jagten på noget som de kan bruge mod hans mor. I mellemtiden opdager Caroline der bliver holdt som gidsel af Heretics, nogle chokerende oplysninger om Valeries fortid mens Stefan hører et par uventede detaljer om sin egen fortid fra Lily. Endelig beder Alaric Bonnie om hjælp efter at have afdækket en hemmelighed som han har båret på i lang tid.

4: I Carry Your Heart With Me

Idet Damon tror at han har fået overtaget i sin kamp mod Lily , får uventede begivenheder ham til febrilsk at finde på en 'plan B'. Andetsteds, efter konsekvenserne af Damons handlinger bliver bemærket af Mary Louise og Nora, bliver Stefan og Caroline tvunget til at tilbringe aftenen med at distrahere pigerne til Whitmore Colleges Himmel & Helvede-bal. Endelig, efter han får mistanke om at hun har gang i noget skummelt, begiver Enzo sig ud på en mission for at finde ud af hvad Valerie skjuler mens en plan lagt af Alaric og Bonnie får alvorlige konsekvenser for deres verdener.

5: Live Through This

Efter at have indset den nedadgående spiral han er fanget i, beslutter Damon at han vil starte på en frisk og at hans handlinger fremover skal gøre det godt igen med Elena. Lily forbereder sig på ankomsten af ??en særlig person fra hendes fortid mens Enzo ikke rigtig ved hvad han skal forvente. Andetsteds, på Carolines opfordring, står Stefan ansigt til ansigt med Valerie og opdager nogle frygtelige detaljer om hendes fortid mens Enzo og Bonnie kommer på kant med hinanden efter de bliver tvunget til at afværge en voldelig trussel.

6: Best Served Cold

Efter at være blevet genforenet med sin tidligere kæreste Julian, holder Lily et middagsselskab for at introducere ham for Damon og Stefan, og for at erklære fred mellem hendes familie af Heretics og beboerne i Mystic Falls. Damon og Stefan står ved en korsvej efter de indser at de har forskellige holdninger til hvordan de skal håndtere Julians ankomst. Til festen løser Bonnie og Matt et underligt mysterie der involverer nogle intetanende beboere, mens en ødelæggende åbenbaring skubber Alaric til bristepunktet.

7: Mommie Dearest

For at få Lily til at indse Julians manipulerende adfærd, konfronterer Stefan og Damon deres mor med smertefulde minder fra deres barndom. Men da Lily afslører en mørk hemmelighed som hun har båret på i over 160 år, sætter Stefan og Damon spørgsmålstegn ved alt hvad de nogensinde har vidst om deres familie. Fast besluttet på at bevise sig selv over for Lily, står Enzo ansigt til ansigt med Julian og udfordrer ham til en duel, men en uventet drejning truer med at komplicere tingene.

8: Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me

Efter Julian og Lily holder en fest for at fejre Mary Louise og Noras jubilæum, iværksætter Stefan og Damon en risikabel plan for at eliminere en ny trussel fra Julian. I mellemtiden, efter en stor afsløring af Valerie, bliver Caroline tvunget til at konfrontere sin nye virkelighed selvom den truer med at ødelægge hendes forhold til Stefan.

9: Cold As Ice

Med højtiden i fuld gang, fører en søgning efter Julian Damon og Stefan til en lille by uden for Mystic Falls. Mens hun står for en legetøjsindsamling på Whitmore College, søger Bonnie hjælp fra Nora, og de to begynder et utænkeligt venskab. Andetsteds gør Caroline sit bedste for at klare sit nye liv som gravid vampyr mens Alaric bliver bekymret over at graviditeten påvirker hende mere end hun giver udtryk for. Endelig, efter at være uenig med Damon, bliver Stefan tvunget til at tage sagen i egen hånd og starter en tragisk kæde af begivenheder der vil ændre deres liv for evigt.

10: Hell Is Other People

Efter at have lidt konsekvenserne af Julians plan om at hævne Lilys død, vågner Damon og opdager at han er fanget inde i Phoenix-stenen. Der bliver Damon plaget af en traumatisk oplevelse fra hans tid under borgerkrigen, og han tvinges til at konfrontere sin mørkeste dæmon for at komme ud. Udenfor er Bonnie i et kapløb med tiden for at få Damon ud inden virkningerne af Phoenix-stenen overtager og ændrer ham for evigt.

11: Things We Lost in the Fire

Da de traumatiske eftervirkninger af Phoenix-stenen har taget hårdt på hans bror, forsøger Stefan at hjælpe Damon med at genvinde sit greb om virkeligheden mens han i al hemmelighed kæmper med sin egen oplevelse i stenen. Andetsteds beskæftiger Matt og Bonnie sig med konsekvenserne af at Julian og hans mænd har overtaget Mystic Falls, hvilket får Matt til at spinne ud af kontrol og ind i problemer med en politibetjent ved navn Penny.

12: Postcards From The Edge

Efter hans oplevelse i Phoenix-stenen fører ham til at gøre det utænkelige, bliver Damon ligeglad med alt og spinner ud af kontrol under indflydelse af en farlig og hensynsløs Julian. Stefan nægter at opgive sin bror og forsøger at tale Damon til fornuft, men opdager i stedet den frygtelige årsag til hans nedadgående spiral. Andetsteds begynder Caroline at opleve nogle farlige bivirkninger som følge af hendes overnaturlige graviditet og tvinges til at bede Valerie om hjælp.

13: This Woman's Work

Efter komplikationer fra hendes overnaturlige graviditet bringer Caroline i livsfare, tager Stefan og Valerie drastiske handlinger for at forsøge at redde hende og babyerne. I mellemtiden, efter at have afsløret en mørk hemmelighed om Damon, bruger Enzo oplysningerne til at tvinge Damon til at hjælpe ham med at opspore Rayna Cruz , en hensynsløs vampyrjæger der er på fri fod. Men efter Damons handlinger uforvarende bringer alle han elsker i vejen for Rayna, bliver han tvunget til at gøre alt godt igen før det er for sent.

14: Moonlight on the Bayou

For at lokke en hævngerrig vampyrjæger ved navn Rayna Cruz væk fra hans venner i Mystic Falls, tager Stefan til New Orleans hvor Valerie har fundet et tilflugtssted der kan beskytte ham. Efter hans ankomst, står han ansigt til ansigt med Klaus Mikaelsonder hurtigt fatter mistanke om grunden til hans gamle vens uventede ankomst til byen.

15: I Would for You

Mens Stefan og Valerie søger efter en magisk urt der kan holde ham skjult fra Rayna , finder Damon på sin egen plan til at besejre hende én gang for alle. Men da de befinder sig på The Armory, gør Bonnie en chokerende opdagelse om Rayna der sætter en øjeblikkelig stopper for Damons plan. Andetsteds, efter en samtale med Caroline, begynder Stefan at tvivle på deres fremtid sammen mens Matt beslutter at det er tid til virkelig at tage kampen op mod vampyrerne i Mystic Falls.

16: Days of Future Past

I et forsøg på at gøre det godt igen med sin bror, tilbyder Damon at få Stefans ar magisk overført til ham, men han opdager at dette kan få nogle uventede konsekvenser. Idet tiden løber ud, og med Rayna i hælene på Stefan, forsøger Valerie desperat at tale Damon til fornuft før det er for sent. Andetsteds, efter at have fået skylden for at bryde Rayna ud af The Armory, forsøger Enzo at rense sit navn, men ikke før et voldeligt møde med Nora der tvinger ham til at gøre en ubehagelig opdagelse.

17: I Went to the Woods

I kølvandet på sin brors skæbnesvangre beslutning, vågner Stefan og finder sig selv midt i en livsfarlig situation med kun hans basale instinkter at falde tilbage på. I et kapløb med tiden, begiver han sig ud på en rejse for at overleve mens han tvinges til at konfrontere den uoprettelige skade som Damon har påført deres forhold gennem deres liv. I mellemtiden, desperat efter at redde sin bror, forfølger Damon et usædvanligt spor som han har opdaget mens Matt sender Valerie til Dallas for at bede om Alarics hjælp i søgningen efter Stefan.

18: One Way or Another

Fast besluttet på at fange en undsluppet vampyr ved navn Ambrose der kan være nøglen til at få Stefan sikkert tilbage, tager Damon til Memphis med Alaric på slæb. Men da Alaric tøver med at gå tilbage til sin tidligere vampyrjagende adfærd, erklærer Alaric sin uvilje til at deltage og afslører sandheden om de sidste tre år af sit liv uden Damon. I mellemtiden møder Bonnie på den psykiatriske afdeling en ung kvinde ved navn Virginia som giver hende nogle værdifulde oplysninger om hvorfor The Armory måske er efter hende.

19: Somebody That I Used to Know

Efter Enzos bestræbelser på at beskytte Bonnie ender med at bringe hendes liv i fare, opdages det at Rayna måske har nøglen til hendes overlevelse. I et kapløb med tiden, og med Rayna i kontrol, går Enzo og Bonnie modvilligt sammen med Damon som er desperat efter at redde Bonnies liv og deres ødelagte venskab. Andetsteds, efter Stefan rejser til Dallas og står ansigt til ansigt med Alaric, eskalerer spændingerne, og de bliver tvunget til at konfrontere konsekvenserne af Stefans fravær i Carolines liv.

20: Kill 'Em All

Med Bonnies liv på spil og en vanskelig situation foran dem, fører Damon og Enzo an i kampen om at redde Bonnie inden hendes tilstand forværres. Stefan går modvilligt sammen med Matt af hensyn til Bonnie og afslører sandheden bag Matts vrede mod ham. Andetsteds, fast besluttet på at hjælpe sin bedste ven, begiver Caroline sig ud på en mission sammen med Alaric og indser hurtigt hvor meget hun har savnet sin tidligere overnaturlige livsstil. Endelig, efter at deres plan tager en uventet drejning, træffer Damon en skæbnesvanger beslutning der for altid vil ændre hans forhold til Bonnie.

21: Requiem for a Dream

Efter Damons risikable forsøg på at redde Bonnie tager en uventet drejning, tvinger konsekvenserne af hans handlinger alle til at stå sammen for at hjælpe hende med at overleve. I mellemtiden, efter en ny trussel bringer Carolines liv i fare, tager Stefan en forhastet beslutning der i sidste ende tvinger dem til at konfrontere konsekvenserne af deres forhold. Andetsteds forsøger Enzo at forblive i kontrol idet han smerteligt ser til mens Bonnie kæmper for sit liv, og Matt tager sagen i egen hånd for at redde en af sine nærmeste venner.

22: Gods & Monsters

I sæsonfinalen, trods deres bedste bestræbelser på at hjælpe Bonnie igennem den frygtelige knibe hun nu er i, indser Damon, Enzo og Caroline at deres muligheder er ved at løbe ud og at der skal tages drastiske handlinger. Da deres eneste chance for at redde deres ven ligger inde i The Armory, fortæller Stefan Caroline at de måske skal have hjælp fra en usandsynlig kilde - hende og Alarics tvillingedøtre. Andetsteds holder Enzo Bonnie beskæftiget ved at bringe hende tilbage til deres hytte men da hans plan tager en uventet drejning, vil det være op til Damon at ofre sig for at redde sine nærmeste venner.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer