Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Vampire Diaries

Sæson 6
22 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Vi følger de to vampyrbrødre Stefan og Damon Salvatore og pigen Elena Gilbert, der på en prik ligner en skønhed, som de to brødre var forelskede i 150 år tidligere. Sammen med andre uforglemmelige karakterer, levende såvel som udødelige, bliver de alle fanget i et virvar af hemmeligheder, lidenskab og rædsel.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: I'll Remember

Fire måneder er gået siden Bonnie og Damon gik bort. Alle sørger på hver deres måde, og nogle på værre måder end andre. Mystic Falls er stadig et overnaturlig-frit område.

2: Yellow Ledbetter

Elena går til Alaric for at få hjælp til at komme over tabet af Damon. Enzo overtaler Caroline til at hjælpe, med at finde en måde hvorpå de kan få Damon og Bonnie tilbage. Caroline bliver chokeret, da de ved en fejl finder ud af hvad Stefan har haft gang i. I mellemtiden er Matt bekymret for Jeremy, der er begyndt at være meget sammen med Sarah, en mystisk pige der lige er kommet til byen.

3: Welcome to Paradise

Elena ønsker at introducere Caroline for Liam. Liv tilstår overfor Tyler. Bonnie og Damon finder nogle sport, der antyder at de nok ikke er alene. Caroline indrømmer at hun har følelser for Stefan.

4: Black Hole Sun

Damon og Bonnie prøver at komme på en ide til, hvordan de kan komme tilbage fra den anden side. Imens forsøger Stefan at hjælpe Elena med at starte på en frisk. Alaric vil hjælpe Jeremy med at få sit liv tilbage på rette spor.

5: The World Has Turned and Left Me Here

Elena invitere Liam til fest i en majsmark labyrint. Stefan dukker uventet op og har brug for Carolines hjælp. Tyler finder pludselig sig selv i en meget farlig situation. Stefan fortæller Caroline sandheden.

6: The More You Ignore Me, the Closer I Get

Nu hvor Damon er tilbage, må Elena beslutte sig for om hun vil beholde minderne om ham eller ej. Alaric vil vide mere om Jo, og beder derfor Elena om at undersøge Jos fortid. Sarah gør en chokerende opdagelse, når hun bryder ind på Tripps kontor.

7: Do You Remember the First Time?

Elena er tvunget til at tage sig af sine problemer. Liv og Tylers forhold bliver stærkere. Damon finder et overraskende spor, der fornyer hans håb.

8: Fade Into You

Elena modtager nogle håbefulde nyheder fra Alaric og Stefan vedrørende Gemini. Tyler prøver at hjælpe Liv og Luke, efter at have fundet ud af hvilke grusomme planer Gemini har for dem. Kai gør en farlig opdagelse.

9: I Alone

Matt opdager at Enzo stadig udgør en trussel. Jo og Alaric kommer hinanden nærmere. Caroline har en svær beslutning at træffe. Damon kommer pludselig i knibe, efter at have påbegyndt en plan. Jeremys reaktion på nyhederne om Bonnie overrasker Elena.

10: Christmas Through Your Eyes

Bonnie prøver at genskabe sine ynglings jule traditioner, imens hun mindes de glade tider med sine venner. Sheriff Forbes får Caroline i julestemning på Whitmore College. Alaric får hjælp af Damen og Elena, da Jo forsvinder. Jeremy hjælper Matt med at udføre en plan om at gøre det af med Enzo. Stefan er tvunget til at give Caroline nogle forfærdelige nyheder.

11: Woke Up with a Monster

Da Kai lærer at styre sin magi, udnytter han den til at kidnappe Elena. Carolina og Stefan tager til North Carolina for at finde en kur til Sheriff Forbes. Damon opdager at Elena er blevet kidnappet.

12: Prayer for the Dying

Da Liv og Lukes far kommer ankommer til byen for at fejre deres fødselsdag, prøver de at overtale ham om at lade Jo og Kai tage deres plads i ceremonien. Når Tyler opdager at ceremonien finder sted tidligere end planlagt, opfordre han Liv til at lade ham tale med hendes far. I mellemtiden går Carolines plan om at helbrede hendes mor grueligt galt. Jo forsøger at redde Sheriff Forbes liv.

13: The Day I Tried to Live

Elena er fast besluttet på at fejre Bonnies fødselsdag. Efter at have opdaget Stefans hemmelig, ønsker Enzo at blande sig i Sarahs liv. Caroline har svært ved at håndtere alle de ting der sker omkring hende.

14: Stay

Elena og Jeremy mindes deres fortid. Caroline og Stefans forhold bliver tættere. Sheriff Forbes beder Damon om hjælp med en sag, der involvere Elenas forældre. Enzo lokker Matt og Sarah i en fælde.

15: Let Her Go

Alle er samlet til Liz Forbes begravelse. Elena er bekymret for, at Caroline ikke klarer det hele så godt som alle går og tror. Bonnie får sine magiske evner tilbage takket være Damon. Stefan indser at hans følelser for Caroline kunne blive starten på et forhold, han tager hen til Caroline, men ser Elena ligge på gulvet.

16: The Downward Spiral

Stefan bebrejder sig selv for at Caroline ikke viser sine sande følelser. Stefans forsøg på at hjælpe Caroline giver bagslag, og han må have hjælp af Elena til at gøre det godt igen. Damon bliver nød til at fortælle hans bror, at deres mor er i live. Enzo indser at han har følelser for Sarah.

17: A Bird in a Gilded Cage

Elena og Damon forsøger at redde hans mor. Stefan og Caroline taler stadig ikke sammen. Bonnie tager sig af sine problemer med Kai. Enzo og Ric prøver at redde Caroline. Sarah bliver på hospitalet efter hvad der skete forleden aften.

18: I Could Never Love Like That

Damon kommer med en meget risikabel plan, for at forhindre Caroline og Stefan i at skabe kaos. Enzo har tager Sarah fra hospitalet og prøver at få hende til Salvatore huset, men da han ser Lily, flygter han fra stedet.

19: Because

Damon prøver at beslutte sig for, om han fortælle Elena om kuren. Bonnie finder ud af at hun er blevet forrådt. Elena er overbevist om at Caroline vil græde, når hun læser et brev hendes mor skrev før hun døde, men hun er ligeglad, og får Stefan til at brænde det.

20: I'd Leave My Happy Home for You

Damon og Elena diskutere konsekvenserne ved Damons tilbud. Enzo beder Stefan om hjælp med hensyn til Lily. Matt skændes med Tyler, omkring hvorfor han ikke vil være politibetjent, Tyler siger han er bange for at blive en varulv igen.

21: I'll Wed You in the Golden Summertime

Elena og Bonnie hjælper Jo med nogle sidste forberedelser inden brylluppet. Imens Jo og Alaric udvekslede ægteskabsløfter, blev Jo og bryllupsgæsterne angrebet.

22: I'm Thinking of You All the While

I kølvandet af Jo og Alarics bryllup, dukker en uventet gæt op, som sætter Elenas liv i fare. Trods Matts forsøg på at forlade byen for at redde sig selv, tager Bonnie sagen i egen hånd, efter at finde ud af at hun er på modtager enden af en grusom plan.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer