Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Vampire Diaries

Sæson 5
22 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Elena starter på Whitmore College. Hun glæder sig til et almindeligt liv et nyt sted, men der går ikke lang tid før det første lig bliver fundet. Der er en vampyr løs på skolen! Samtidigt er Stefan fanget i et pengeskab under vandet af sin onde dobbeltgænger Silas. Han bliver muligvis nødt til at slukke for sin menneskelighed for at komme fri.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: I Know What You Did Last Summer

Efter en lidenskabelig sommer med Damon og efter at have hjulpet Jeremy med at vænne sig til sin tilbagekomst fra de døde flytter Elena ind på Whitmore College sammen med Caroline.

2: True Lies

Damon prøver at finde Stefan uden at fortælle Elena, at han er forsvundet. Caroline og Elena forsøger at finde ud af, hvem der prøver at dække over et mord på universitetsområdet.

3: Original Sin

Katherine og Elena har den samme drøm, om at Stefan er i fare, og overtaler Damon til at hjælpe dem med at lede efter ham. Matt ender i en forvirrende og livstruende situation.

4: For Whom the Bell Tolls

Mens beboerne i Mystic Falls ærer de døde, forsøger Elena og Damon at hjælpe Stefan gennem en forvirrende tid. Caroline prøver at lære Jesse at kende, og Jeremy kommer med en tilståelse.

5: Monster's Ball

Elena møder en bedrøvet og hemmelighedsfuld studerende, og senere modtager hun en foruroligende besked fra Dr. Maxfield. Samtidig afslører Nadia sin historie for Katherine, og Silas kræver, at Damon skal begå en utænkelig handling.

6: Handle With Care

Damon og Elena er skeptiske over for Silas' nye mål, og samtidig indser Tessa, at Silas narrede hende. Katherine opdager endnu en konsekvens af det at være menneske og beslutter sig for at finde et nyt sted at bo. Jeremy imponerer Bonnie.

7: Death and the Maiden

Katherine får nogle foruroligende nyheder fra dr. Wes, og Stefan giver Damon og Elena en hjerteskærende indrømmelse. Samtidig holder Silas ikke sit løfte, hvilket betyder, at Damon må søge hjælp til sin nye plan hos Tessa.

8: Dead Man on Campus

Caroline og Elena beslutter sig for at holde en stor fest, men Jesse forstyrrer deres planer. Damon opdager en hemmelig klub.

9: The Cell

Damon afslører dele af sit mørke liv for Elena, og hun fortæller ham, hvad hun netop har fundet ud af om sin familie.

10: Fifty Shades of Grayson

Damon beder om Stefans hjælp til at finde Elena. Da brødrene besøger Aaron, bliver Stefan chokeret over, hvad Damon ved. Dr. Wes forsøger at stoppe Damon ved hjælp af et hemmeligt våben, som tvinger ham til at se på sin fortid.

11: 500 Years of Solitude

Den 500 år gamle Katherine nærmer sig sin død og ser tilbage på sit liv og den nat hun fødte i 1490. Stefan og Elena er tvunget til at hjælpe Nadia med at redde sin mor.

12: The Devil Inside

Nadia har fundet ud af, hvordan Katherine kan leve permanent i Elenas krop, men først må hun finde Katherines krop, som er forsvundet på mystisk vis. Enzo besøger Damon medbringende en uhyggelig gave. Han vil, at de skal udføre en hævnakt, men Damon kæmper hårdt for at gøre det rigtige.

13: Total Eclipse of the Heart

Whitmore College afholder det årlige "Bitter Ball" for studerende med kærlighedskvaler, og Caroline overtaler Bonnie til at tage med. Bonnie dukker op sammen med Liv, som lader til at praktisere heksekunst. Matts forhold til Nadia irriterer Tyler.

14: No Exit

Siden Dr. Wes gav ham en spøjte med serum, er Damons adfærd blevet stadigt værre. Stefan har det dårligt med at skulle fortælle Damon aldrig at vende tilbage til Mystic Falls, så han tager af sted for at finde ham sammen med Elena. Matt får Caroline og Tylers hjælp til at beskytte Elena, men det ender med en voldelig konfrontation.

15: Gone Girl

Stefan, Caroline og Matt finder på en ny plan, som skal redde Elenas liv samtidig med, at Nadia tænker tilbage på sin søgen efter Katherine, som har taget århundreder. Damon er fast besluttet på at få hævn over Dr. Maxfield, og Bonnie opdager en frygtelig hemmelighed, som bringer hendes venner i fare.

16: While You Were Sleeping

Da Elena vågner op, forsøger Stefan at fortælle hende, om alt hvad der er sket. Caroline beder Stefan om at møde hende på et mystisk sted, og da han dukker op, fortæller en gruppe Travelers dem noget nyt om vigtigheden af dobbeltgængere.

17: Rescue Me

Bonnie har et foruroligende møde med Luke og lærer mere om sin families historie. Travelers lederen, Markos, ankommer til Mystic Falls.

18: Resident Evil

Både Stefan og Elena har pludselig foruroligende drømme om en alternativ version af det liv, de kunne have haft sammen. Bonnie har et foruroligende møde med Grams, der advarer hende om skræmmende ændringer på den anden side. Enzo giver Damon uønsket forholdsrådgivning, for derefter at indrømme, han leder efter en kvinde, han elskede årtier tidligere, da han blev holdt fanget af Augustines.

19: Man On Fire

Enzo holder Elena, Stefan og Bonnie som gidsler for at finde frem til sandheden om sit livs kærlighed. Markos udfører et ritual for at bryde heksens magi.

20: What Lies Beneath

Damon og Caroline fonemmer, at Stefan og Elena holder på en hemmelighed, mens de skjuler sig for The Travelers, uvidende om den døde mand, der er ude efter hævn. I mellemtiden hjælper Matt, Jeremy og Bonnie Tyler med at slippe af med Julian.

21: Promised Land

Da Stefan og Elena flygter fra Markos' kontrol, blot for at finde sig selv strandet på en afsides beliggenhed, bliver Stefan filosofisk overfor Elena om hendes forhold til Damon. Efter deres forsøg på at beskytte dobbeltgængerne går dårligt, kommer Liv og Luke frem med en farlig ny strategi. Damon rekrutterer Matt og Jeremy til at hjælpe ham med at sætte en fælde for Markos, som til gengæld viser sig også at ligge inde med en ødelæggende overraskelse.

22: Home

Damons plan forårsager en enorm eksplosion i Mystic Falls og alle bliver fanget i efterdønningerne, som medfører spor af heroisme, opofrelse, lettelse og fortvivlelse.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer