Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Vampire Diaries

Sæson 4
23 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Det er sidste år på skolen, og Elena udlever sit værste mareridt, mens hun gennemgår det smertefulde skift fra menneske til vampyr. Mens Damon guider hende i hendes nye, overnaturlige liv, kan deres ulmende lidenskab ikke længere tøjles. Og mens Stefan er på jagt efter en kur til vampyrer, bliver verden omkring dem angrebet af mørke kræfter.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Growing Pains

I sæsonpremieren vågner Elena op efter bilulykken og indser, at hun døde med vampyrblod i kroppen. Nu må hun gennemgå den frygtelige overgang til at blive vampyr - eller dø. Bonnie prøver imidlertid at ændre Elenas skæbne, men ender med at betale en forfærdelig pris for det.

2: Memorial

Stefan har en mistanke om, at en fremmed i byen, som udspørger sheriffen og borgmesteren, i virkeligheden er en vampyrjæger. Elena forsøger at leve med de ekstreme op- og nedture, som følger med livet som vampyr. Samtidig er Jeremy og Matt overraskede over at se en pige, som de kendte engang, indskrive sig på skolen.

3: The Rager

Connor forsøger at afdække hemmeligheder i byen og overtale Jeremy til at hjælpe ham. Elena har svært ved at kontrollere sin vrede, da Rebekah ankommer til skolen. Stefan tager Elena med på en hurtig tur på motorcyklen for at vise hende, at livet stadig kan være sjovt.

4: The Five

Damon tager med Elena og Bonnie hen for at besøge Whitmore College, hvor professor Shane har overtaget faget Okulte Studier, som Bonnies bedstemor plejede at undervise i.

5: The Killer

Stefan og Klaus indgår en alliance for at forsøge at dæmme op for den fare, Connor har sluppet løs i byen. Da Connor tager Jeremy, Matt og April som gidsler, er Stefan og Damon stærkt uenige om, hvad der er den bedste handlingsplan.

6: We All Go a Little Mad Sometimes

Elena oplever skræmmende hallucinationer, som ryster og forvirrer hende og får hende til at begå en farlig fejl. Efter at have givet Stefan nogle foruroligende nyheder om Elena, tager Klaus sagen i egne hænder.

7: My Brother's Keeper

Den årlige Miss Mystic Falls skønhedskonkurrence finder sted, og Elena og Caroline giver April gode råd om, hvordan hun bør klæde sig til begivenheden. Samtidig bliver Jeremy urolig over nogle meget levende mareridt og går til Matt for at få hjælp.

8: We'll Always Have Bourbon Street

Da Stefan konfronterer Damon med en mistanke om Elena, har Damon ikke andet valg end at hjælpe Stefan med at efterforske sagen. Damon og Stefan besøger New Orleans for at se, om de kan finde nogen, som husker det, der skete ved deres sidste besøg i 1942.

9: O Come, All Ye Faithful

Stefan og Caroline er uenige med Tylers planer for Klaus og hybriderne. Samtidig gør Klaus en opdagelse, som fører til vold, og Elena og Damon tager til feriehuset for at hjælpe Jeremy med at overvinde nogle indre dæmoner.

10: After School Special

Rebekah dukker uventet op på Mystic Falls High og lokker en chokerende oplysning ud af Elena. Professor Shane afslører for meget for den forkerte person, og Caroline forsøger at trøste Tyler.

11: Catch Me if You Can

Klaus forsøger at kontrollere Jeremy ved at bringe Matt i fare, Rebekah leder efter en ny allieret, og Bonnie har nogle spørgsmål, som hun gerne vil stille Shane.

12: A View to a Kill

Efter Rebekah afviser Klaus' krav om at stoppe Kol og beskytte Jeremy, søger Klaus hjælp hos Stefan. En vred Bonnie konfronterer sin far med hans ukonventionelle metoder til at beskytte Mystic Falls mod vold.

13: Into the Wild

Professor Shane fører en gruppe til en fjerntliggende ø ud for Nova Scotias kyst, hvor han tror, de vil finde en kur. Mens gruppen bevæger sig mod øens midte, blusser rivaliseringen mellem Rebekah og Elena op.

14: Down the Rabbit Hole

Mens de befinder sig på øen, er Damon ude for et voldsomt møde med en vampyrjæger og indser, at han er en af De Fem. Stefan afslører sine følelser omkring at blive menneske igen til Elena.

15: Stand by Me

Stefan vender tilbage til Mystic Falls med Elena og Jeremy, og Caroline begynder hurtigt at bekymre sig om Elenas sindstilstand. På øen deler Damon nogle triste nyheder med Rebekah og bliver overrasket over hendes reaktion.

16: Bring It On

Alle er bekymrede over Elenas opførsel på det seneste, og Damon og Stefan bestemmer, at det vil være bedst for Elena at vende tilbage til en almindelig skolerutine.

17: Because the Night

Damon tager Elena med til New York, hvor han boede og festede tilbage i 70'erne. Rebekah dukker også op, og hun bliver imponeret over Elenas hemmelige plan.

18: American Gothic

Elena og Rebekah tager af sted for at finde Katherine og ender i en lille by i Pennsylvania, hvor Elena helt uventet støder på Elijah. Stefan og Damon er bekymrede for Elena og prøver at hjælpe hende, men hendes opførsel viser, at hun ikke er interesseret i deres hjælp.

19: Pictures of You

Elijah træffer en beslutning, som gør Klaus rasende, og bagefter giver han Rebekah en udfordring, som kan ændre hendes liv for altid. Damon og Stefan tager med til skoleballet.

20: The Originals

Klaus tager til New Orleans for at efterforske en mystisk oplysning han har fået om en sammensværgelse mod ham. Hans efterforskning fører ham til en gammel protegé, Marcel, en vampyr, som har kontrol over både mennesker og overnaturlige væsner i byen.

21: She's Come Undone

Damon og Stefan afprøver en ny metode til at få den menneskelige side frem i Elena. Caroline bliver frustreret, da hun ikke har held med sit forsøg på at gribe ind. Matt giver Rebekah gode råd om hendes livsvalg, og hun prøver også at hjælpe ham.

22: The Walking Dead

Dimisionen nærmer sig, og Caroline forsøger at distrahere Elena, men Elena vil ikke flytte sin opmærksomhed fra sin nye besættelse. Sherif Forbes indkalder Damon og Stefan til hospitalet, hvor en eller anden har angrebet patienterne.

23: Graduation

Dagen for dimissionen er endelig oprindet, og Mystic Falls er fyldt med spøgelser, som har regnskaber, de skal have gjort op. Damon er i stor fare, da han møder et spøgelse, og Matt og Rebekah kæmper sammen mod et spøgelse, som er på jagt efter kuren.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer