Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Vampire Diaries

Sæson 3
22 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Imens Stefan giver efter for Klaus, slås Damon og Elena med skyldfølelsen over deres voksende følelser. Og da den originale vampyrfamilie rejser sig fra deres kister for at afgøre en 1000 år gammel magtkamp, bliver Mystic Falls slagmark for vampyrernes verdenskrig med Elena fanget lige i midten - og midt imellem Damon og Stefan som altid.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: The Birthday

Elena fejrer sin 18 års fødselsdag, men hun og Damon er mere optaget af at finde ud af, hvor Stefan er taget hen. Jeremy har svært ved at begribe, hvorfor han bliver ved med at se spøgelser, mens Caroline og Tyler står over for en uventet situation.

2: The Hybrid

Klaus forsøger at gennemføre en plan, der vil give ham endnu mere magt, men tingene forløber ikke helt som planlagt. Alaric og Damon deltager modvilligt i Elenas søgen efter Stefan, men hendes plan risikerer at bringe Damon i fare. Jeremy beder om Matts hjælp til at finde ud af, hvorfor han konstant opsøges af spøgelser og Caroline har brug for Tylers hjælp.

3: The End of the Affair

Mens Stephan er i Chicago sammen med Klaus, støder han ind i et vampyr fra sin fortid, som efter flere årtier stadig er interesseret i ham. Vi følger gennem et flasback til 1920'ernes Chicago, Stefan, der i denne situation står over for et vanskeligt kapitel af sit liv. Tyler er bekymret for, hvad der er sket med Caroline, og beder Sheriff Forbes om hjælp.

4: Disturbing Behavior

Klaus kontakter Gloira, heksen fra Chicago, og beder hende hjælpe ham med at afdække årsagerne til, at hans plan ikke går som forventet. Gloria, der kun er i stand til at spotte en lille del af puslespillet, har brug for Stefans hjælp til at samle alle brikkerne. Damon udsættes for et stort pres, da han bliver mødt med en fjende med vidtrækkende kræfter. Caroline forsøger at hjælpe Elena, men har også svært ved at håndtere sine egne følelser. I mellemtiden forårsager en dramatisk og vigtig opdagelse stor forvirring hos Jeremy.

5: The Reckoning

Elena, Bonnie, Matt og Tyler beslutter sig for at være imødekommende, da de opfordres til at fejre en traditionel 'Senior Prank Night' før skoleåret begynder. Men da en række ubudne gæster dukker op, får natten en dødelig udgang. Damon overbeviser Jeremy om, at han kan bruge sine nye forbindelse til den anden side til at besejre Klaus.

6: Smells Like Teen Spirit

Elena, Matt, Bonnie og Caroline påbegynder deres sidste skoleår og forsøger på samme tid at beskæftige sig med de seneste begivenheder. Tyler lader til at være lidt for begejstret for sin nye virkelighed, mens Damon er frustreret over den nye gæst i huset. Alle bliver i mellemtiden overrumplet, da en ny elev begynder på Alarics historiehold, mens Matt beder Bonnie om hjælp, da han indser, at han har begået en stor fejl. I mellemtiden, fortsætter Stefan med at lytte til Klaus' ordrer og har travlt med at udføre sin mission.

7: Ghost World

Mystic Falls er ved at forberede sig på den årlige folkefest, og snart bliver byen invaderet af de dødes ånder. Efter et voldsomt møde med en særligt aggresiv sjæl, beder Damon Bonnie om at afdække årsagen til disse spøgelsers pludselige besiddelse af en enorm magt. Elena overtaler Jeremy til at bruge sin forbindelse til den anden side med henblik på at hjælpe hende med at finde en alternativ måde at få kontakt til Stefa. Dette betyder imidlertid, at Jeremy må tage en vanskelig beslutning. Andetsteds, finder Alaric en nøgle til fortiden.

8: Ordinary People

Elena og Bonnie hjælper Alaric med at forstå meningen bag hans seneste opdagelse. Samtidig befinder Elena og Rebekah sig i en magtkamp, indtil Rebekah afslører nogle af familiens gamle hemmeligheder, og hendes voldelige fortid. Damon kæmper stadig for at gøre et gennembrud, og afprøver nu en helt anden tilgang med henblik på at opnå success.

9: Homecoming

Elena bliver forvirret, da Rebekka forklarer hende, hvorfor det spiller så stor en rolle, at hun deltager i skoleballet. Matt og Caroline er frustrerede over Tylers opførsel i løbet af aftenen. Klaus forsøger at gennemføre sin seneste plan og Damon tager del i et risikabelt samarbejde. Det hele kan ende med at få frygtelige og uforudsete konsekvenser.

10: The New Deal

Stefan har skjult kisterne med ligene af Klaus' familie og Klaus truer derfor med vold for at overbevise Damon og Elena om, at ingen vil være i sikkerhed, indtil han finder Stefan og får sin familie tilbage. Tyler fortsætter med at drage nytte af sine hybride kræfter, men må også døje med de foruroligende konsekvenser hans handlinger fører til. Efter en yderst skræmmende begivenhed bliver Elena og Alaric bekymrede og sætter derfor spørgsmålstegn ved Jeremys attitude og hans sikkerhed. Alaric møder Dr. Fell, som er fascineret af hans imponerende healingsevner.

11: Our Town

Selvom Caroline ikke er i humør til at fejre sin 18-års fødselsdag, overrasker Elena, Bonnie og Matt hende med en lille fest på et usædvanligt sted. Damon og Stefan er uenige om, hvordan Klaus bedst kan håndteres, og den hensynsløse Stefan beslutter sig for at teste sin teori i praksis og bevæger sig dermed ud på dybt vand. Bonnie bliver i mellemtiden urolig, da Elena fortæller hende om Jeremys nye planer.

12: The Ties That Bind

Bonnie mener, at hendes tilbagevendende drømme om Klaus' kiste vil give et praj om, hvordan han kan slåes ihjel. Drømmerne fører også Bonnie tættere på sin mor Abby, som hun ikke har set i 15 år. Abby er helt uforberedt på situationen, da Bonnie sammen med Elena pludselig kommer på besøg, men gør sit bedste for at forklare, hvad der skete i fortiden. Damon er fascineret af Alarics nye ven, Dr. Fell, mens Klaus fortsætter sine bitre forhandlinger med Stefan omhandlende kontrollen af de kister, der indeholder Klaus' familiemedlemmer.

13: Bringing Out the Dead

Sheriff Forbes afslører en række chokerende detaljer om Alaric og Elena vedrørende et bestemt mordvåben. Damon og Stefan fortsætter deres mission med henblik på at myrde Klaus, mens Stefan søger hjælp hos Bonnie og Abby. Klaus arangerer et usædvanlig middagsselskab,hvor han fortæller sin historie om sin voldelige familie.

14: Dangerous Liaisons

Damon og Stefan ledsager Elen til en formel fest I Klaus' nyrenoverede villa. I løbet af aftenen afslører Elena en plan, der kan koste flere menneskeliv, og hun må derfor beslutte, hvem hun skal stole på, når hun udgiver personlige eller firmarelaterede oplysninger.

15: All My Children

Elena er frustreret over, at ingen af hendes venner er enige med hende om, hvordan familiens interne magtkamp sommetider kan løses med det samme. Derudover er Bonnie og Abby igen indblandet i Bennetts hekseskæbne og skal deltage i et ritual for at formilde ånderne i naturen. Elias giver Damon og Stefan et ultimatum, der fører Elena i fare.

16: 1912

De seneste mord i Mystic Falls minder om en lignende række drab, der blev begået for hundrede år siden. Gennem en række flashbacks til 1912, husker Damon en smuk vampyr ved navn Sage, som lærte ham at følge en helt ny livsstil. Sheriff Forbes advarer Damon mod at blive involveret i sagen. Damon har imidlertid ikke i sinde at give op, da han er sikker på, at sheriffen er på sporet af den forkerte.

17: Break on Through

Vi er tilbage i nutidens Mystic Falls, hvor Damon genforenes med Sage, hundrede år efter de mødtes for første gang. Under åbningsceremonien af Wickery Bridge bliver Damon overrasket, da han finder ud af, hvorfor Sage er vendt tilbage. I mellemtiden har Abby svært ved at vænne sig til sin nye virkelighed, selvom Caroline og Bonnie gør deres bedste for at hjælpe hende med at håndtere overgangsperioden.

18: The Murder of One

Damon og Stefan har planer om at slå Klaus ihjel med deres nye våben. Klaus og Rebekka overtaler imidlertid Finn til at samarbejde med dem for at bryde båndet, når han genforenes med Sage. Klaus tvinger desuden Bonnie til at ophæve Esters forbandelse, mens Rebekka er mere interesseret i at udføre sine egne planer om at torturere Damon for at få hævn.

19: Heart of Darkness

Elena og Damon vil sikre sig, at Jeremy er i sikkerhed i Denver og se, om hans særlige evner kan hjælpe dem med at finde vigtige oplysninger om vampyrenes fortid. Caroline er glad og spændt over, at Tyler er vendt tilbage, som dog har en mistanke om, at Caroline og Klaus har haft noget kørende i hans fravær. I mellemtiden har Rebekka travlt med at forberede skolens kommende dansearrangement.

20: Do Not Go Gentle

Alaric får hjælp fra uventet kant under sin farlige rejse, mens Damon og Meredith spekulerer over, hvad deres næste skridt bør være. Til skoleballet følger Elena, Carolines råd, og inviterer Stefan ud på en date. Ballet tager imidlertid en farlig drejning og Damon og Stefan er tvunget til at kæmpe for at redde de deltagendes liv.

21: Before Sunset

Bonnie kontakter Abby for at afhjælpe hende med en dødbringende magi. Selvom situationen er ude af kontrol, er Elena fast besluttet på at beskytte Caroline. Samtidig har Damon og Stefan en overraskende åbenhjertig samtale om fremtiden.

22: The Departed

Vi tager et kig tilbage på Elenas liv, mens alt stadig var normalt. Vi får desuden et indblik i, hvad der skete, da hun mødte Stephen for første gang og han reddede hende fra at drukne.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer