Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Vampire Diaries

Sæson 2
22 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
I sæson 2 får Elena, Stefan, Damon og de andre beboere i Mystic Falls selskab af ildevarslende, nyt blod. Katherine er kommet op af graven og slipper sin egen personlige ondskab løs. Verdens farligste vampyrer jagter Elena, som opdager, at hun har en grusom forbindelse til deres verden. Og nu er måneskinsnætterne fyldt med varulve.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: The Return

The Return: Elena vender hjem og bliver forfærdet over at høre, hvad der er sket med Jeremy og onkel John. Bonnie, Matt og Damon venter på hospitalet sammen med sherif Forbes, som er ængstelig for at høre, om Caroline vil overleve bilulykken. Elena og Damon har en forvirrende samtale om aftenens hændelser, og Damon indser at Katherine er vendt tilbage.

2: Brave New World

Brave New World: Caroline, der er forvirret og desperat, efter at hun er blevet udskrevet fra hospitalet, mødes med sine venner ved Mystic Falls karneval. Matt forsøger at fortælle Caroline, hvad han føler for hende, selvom han er forvirret over hendes opførsel. Bonnie bliver frustreret over alt det, der sker omkring hende og lader sin frustration gå ud over Damon.

3: Bad Moon Rising

Bad Moon Rising: Elena, Damon og Alaric rejser til Duke University for at studere Isobels forskning om folkeminder og det overnaturlige. De får hjælp fra Vanessa, en af Isobels tidligere elever, som ender med at lære mere, end hun havde forventet. Stefan støder på en ny, forfærdende fare i skoven, og Tyler gør en chokerende opdagelse om sin onkel Mason.

4: Memory Lane

Memory Lane: Stefan skrider til drastiske midler for at finde frem til sandheden om, hvorfor Katherine er vendt tilbage til Mystic Falls. Han bliver chokeret, da hun fortæller om de begivenheder, som fandt sted i 1864. Damon forsøger at løse sine problemer med Mason på en ny måde, men det får alvorlige konsekvenser. Tyler lægger pres på Mason for at få ham til at fortælle sandheden om familien Lockwood.

5: Kill Or Be Killed

Kill or Be Killed: Tyler lærer mere om sin onkel Mason og familiens forbandelse. I strid med Elenas ønsker kommer Jeremy tættere på Lockwood-mysteriet ved at hænge ud med Tyler. Sherif Forbes modtager chokerende informationer fra Mason, hvilket fører til en kaotisk aften.

6: Plan B

Plan B: Katherine vælger et nyt offer. På trods af Elenas anstrengelser for at beskytte Jeremy, tilbyder han at hjælpe Damon og Alaric med at håndtere Katherine. Sherif Forbes og Caroline tilbringer lidt sjælden kvalitetstid sammen, og Bonnie opdager ved et tilfælde ny information om Mason, som hun deler med Stefan.

7: Masquerade

Masquerade: Stefan og Damon vedtager en plan for, hvordan de skal håndtere Katherine ved familien Lockwoods maskebal. Katherine beder en gammel veninde, Lucy, om at tage med til ballet. Bonnie, Jeremy og Alaric gør alle, hvad de kan for at hjælpe Stefan og Damon, men Katherine har planlagt en overraskelse.

8: Rose

Rose: Stefan og Damon hjælper Elena og får til gengæld overraskende oplysninger om folk, vampyrer og begivenheder fra den fjerne fortid. Caroline gør, hvad hun kan for at gøre tingene lettere for Tyler, og Stefan og Damon når til en ny forståelse.

9: Katerina

Katerina: Elena bringer sig selv i en farlig position, da hun leder efter sandheden om Katherines fortid og om, hvad hendes egen fremtid vil byde på. Elena ved, at Stefan aldrig vil gå med til hendes plan og får Caroline til at love ikke at røbe noget. Jeremy og Bonnie møder Luka, en ny elev med en overraskende slægtshistorie.

10: The Sacrifice

The Sacrifice: Elena lægger en plan for, hvordan hun skal håndtere sin situation og forsøger at lokke Rose til at hjælpe. Da Rose opdager Elenas sande hensigter, beder hun Damon om hjælp. Jeremy og Bonnie forsøger at skaffe månestenen tilbage fra Katherine, men Stefan kommer i fare, da aktionen ikke går som planlagt.

11: By the Light of the Moon

By the Light of the Moon: Det er snart fuldmåne, og Caroline hjælper Tyler med at forberede sig på hans forestående forvandling. Damon og Alaric bliver mistænksomme, da en mystisk fremmed ved navn Jules dukker op i Mystic Falls for at lede efter sin forsvundne ven. Bonnie og Luca arbejder sammen om at lave en besværgelse, selvom de begge fortsætter med at have hemmeligheder for hinanden. Elijah dukker uventet op med et tilbud, som kan ændre alt.

12: The Descent

The Descent: Elena har en ny plan for fremtiden, men Stefan har sin egen holdning til, hvordan hun bør håndtere situationen. Damon forsøger at få sandheden ud af Jules og beder Elena om at holde øje med Rose. Matt og Caroline forsøger at være ærlige omkring, hvad de føler for hinanden.

13: Daddy Issues

Daddy Issues: Elena, Damon og Jenna bliver overraskede, da Jonathan Gilbert vender tilbage til Mystic Falls. Caroline fortæller Stefan om sin samtale med Tyler, og Stefan forsøger at hjælpe den forvirrede Tyler. Jeremy trøster Bonnie, efter hun har talt med Jonas, og der opstår en voldelig episode, da Jules tages som gidsel.

14: Crying Wolf

Crying Wolf: Stefan og Elena har planlagt en romantisk weekend i et sommerhus, men nogen er fulgt efter dem. Jenna begynder at blive bekymret for, at Alaric ikke har været helt ærlig over for hende. Damon deltager i et teselskab i den historiske forening for at få en chance for at tale med Elijah, men Elijah nægter at afsløre noget. Tyler giver Matt gode råd om parforhold.

15: The Dinner Party

The Dinner Party: Stefan fortæller Elena om en mørk periode fra sin fortid og om den uventede person, som ændrede alt for ham. Jonas får sandheden ud af Luka og gør det klart over for Bonnie og Jeremy, hvad han føler. Damon planlægger et middagsselskab for Alaric, Jenna og Andie i et forsøg på at afsløre Elijah, men nogle oplysninger, som han får i sidste øjeblik, forstyrrer Damons plan.

16: The Dinner Party

The House Guest: Selvom Elena, Damon og Stefan er trætte af Katherines konstante manipulation, indser de, at Katherines viden om Mystic Falls historie vil hjælpe dem med at overleve. Caroline finder en ny måde at få Matts opmærksomhed på efter at have været frustreret over deres forhold. Stefan og Bonnie forsøger at overbevise Jonas og Luka om, at de alle burde arbejde sammen, men Jonas' manglende tillid fører til en voldelig og intens konfrontation.

17: Know Thy Enemy

Know Thy Enemy: Elena og Alaric langer begge ud efter John, da Isobels uventede ankomst efterlader Jenna helt knust. Ulykkelige Caroline ved ikke, hvad hun skal stille op med Matt. Stefan og Damon indser, at de har et nyt hemmeligt våben.

18: The Last Dance

The Last Dance: Mens skolen forbereder en stor fest med 1960'erne som tema, begynder Elena at modtage foruroligende beskeder fra Klaus via en usædvanlig kanal. Bonnie forsøger at forsikre Jeremy om, at hun er stærk nok til at hjælpe Elena, men den bekymrede Jeremy beder Stefan om hjælp. Caroline overtaler Matt til at være hendes date til festen. Damon finder på en ny plan, som chokerer alle.

19: Klaus

Klaus: Damon og Stefan bliver rasende, da de finder ud af, at Elena er gået mod deres ønsker og har indgået en ny alliance i et forsøg på at narre Klaus. Spændingerne mellem Damon og Stefan stiger, fordi de er uenige om, hvordan de bedst kan beskytte Elena. Elena opdager opdager nogle overraskende oplysninger om Klaus' intentioner.

20: The Last Day

The Last Day: Damon er villig til at gå til ekstreme længder for at forhindre Klaus i at skade Elena. Hans handlinger forværrer konflikten med Stefan. Tyler modtager et foruroligende telefonopkald og vender tilbage til Mystic Falls. Stefan og Elena tilbringer en romantisk dag sammen men er bekymrede for, at det kan være deres sidste.

21: The Sun Also Rises

The Sun Also Rises: Det er fuldmåne og Elena forsøger at forberede sig på, hvad det er Klaus har tænkt sig at gøre med hende. Tyler står samtidig over for sin anden forvandling, og de farlige begivenheder løber hurtigt ud af kontrol på trods af en uventet modig handling. Damon fortæller Stefan sandheden om en forfærdelig ny udvikling, som de nu står overfor.

22: As I Lay Dying

"As I Lay Dying: Mens filmen ""Borte med Blæsten"" vises på torvepladsen i Mystic Falls, blandes Damons minder om Catherine fra 1864 med nutidens Elena. Stefan må betale en frygtelig personlig pris for sit forsøg på at forhindre en tragedie, og sherif Forbes begår en dødbringende fejl, mens han forsøger at forhindre, at nogen kommer til skade. Mere end ét liv ender med at være i overhængende i fare som følge af offerritualet. "

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer