Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Vampire Diaries

Sæson 1
22 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
The Vampire Diaries, som oprindeligt var en bogserie skrevet af L.J. Smith, er blevet et uomgængeligt TV-hit. I sæson et følger vi de to vampyrbrødre Stefan og Damon - samt Elena, der på en prik ligner en skønhed, som de to brødre var forelskede i 150 år tidligere. Sammen med andre uforglemmelige karakterer, levende såvel som udødelige, bliver de alle fanget i et virvar af hemmeligheder, lidenskab og rædsel.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Pilot

Pilot: I den lille by Mystic Falls, kæmper Elena Gilbert, og hendes bror med at klare sig oven på deres forældres død. En ny elev, Stefan Salvatore, ankommer på skolen, men han er ikke hvad han ser ud til.

2: The Night of the Comet

The Night of the Comet: Mens resten af byen forbereder en fest, ligger Vicki på hospitalet, efter et overfald hun knapt kan huske. Stefan forsøger at bruge sine evner til at få hende til at glemme alt om det, men Vickis bror Matt kommer i vejen.

3: Friday Night Bites

Friday Night Bites: Tyler forsøger at gøre Stefan til grin ved at kaste en fodbold efter ham. Stefans overnaturlige evner gør ham dog istand til at gribe bolden, hvilket Mr. Tanner ser, og derfor forsøger at rekruttere ham til skolens fodboldhold.

4: Family Ties

Family Ties: Elena forsøger at overtale Stefan til at tage med til et bal. Damon fortæller Elena, hans hemmelige familiehistorie.

5: You're Undead to Me

You're Undead to Me: Damon er låst inde, og bliver langsomt svagere. Imens er Jeremy og Vicki sammen igen, og skolen vil lave et arrangement for at samle penge ind.

6: Lost Girls

Lost Girls: Elena forlanger at Stefan fortæller sandheden, bag den seneste tids uhyggelige begivenheder. Vi ser hvordan han og Damons rivalisering begyndte, under borgerkrigen, da de mødte Katherine, vampyren der omskabte dem begge.

7: Haunted

Haunted: Halloween nærmer sig, og Stefan forsøger at hjælpe Vicki med at kontrollere hendes blodtørst.

8: 162 Candles

162 Candles: Stefan bliver overrasket, da hans gamle ven Lexi, dukker op til hans 162 års fødselsdag.

9: History Repeating

History Repeating: Alaric Saltzman, skolens nye historielærer, forsøger at hjælpe Jeremy med at forbedre sine karakterer. Imens oplever Bonnie frygtelige mareridt.

10: The Turning Point

The Turning Point: Efter at have læst en af sine forfædres dagbøger, begynder Jeremy at tegne igen. Sherif Forbes fortæller Damon at der har været endnu et vampyr angreb, og Damon tilbyder at finde morderen.

11: Bloodlines

Bloodlines: Efter at have overlevet en frygtlig bilulykke, bliver Elena reddet af Damon, der tager hende med til Georgia, hvor de møder hans gamle veninde Bree.

12: Unpleasantville

Unpleasantville: Damon, Elena og Stefan er til et skolebal med 50'er tema. Her møder Damon, Alaric, som mistænker ham for at være den vampyr der dræbte hans kone.

13: Children of the Damned

Children of the Damned: Stefan og Damon mindes de begivenheder, der splittede deres familie ad.

14: Fool Me Once

Fool Me Once: Stefan hjælper Elena og Bonnie ud af en farlig situation, da de bliver kidnappet af Ben og Anna.

15: A Few Good Men

A Few Good Men: Pludseligt dukker Matts mor, Kelly, op i Mystic Falls, til både Matt og Carolines store overraskelse.

16: There Goes the Neighborhood

There Goes the Neighborhood: Elena og Stefan tager på en akavet doubledate med Matt og Caroline, men Stefan og Matt finder ud af at de har noget til fælles.

17: Let the Right One In

Let the Right One In: Stefan og Damon får en ny fjende, og Stefan bliver fanget og tortureret af en gruppe vampyrer.

18: Under Control

Under Control: Stefan kæmper med at kontrollere sin blodtørst, efter at have drukket af Elenas blod. Elena og Jeremy bliver overaskede da deres onkel, John Gilbert, ankommer til Mystic Falls.

19: Miss Mystic Falls

Miss Mystic Falls: Ved den årlige Founders Day Gala, skal "Miss Mystic Falls" krones, og Elena og Caroline deltager i konkurrencen.

20: Blood Brothers

Blood Brothers: Stefan og Damon afslører dele af deres historie til Elena, som endelig hører hvordan de blev til vampyrer.

21: Isobel

Isobel: Isobel vender tilbage til byen, og forlanger at Alaric arrangere et møde mellem hende og Elena.

22: Founder's Day

Founder's Day: Founders day nærmere sig, og alle har travlt med forberedelserne. Stefan er utryg ved Damons nye attitude.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer