Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Square

2 timer 19 minutter
7.4
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
CPH PIX gallapremiere: Ruben Östlund & Claes Bang; CPH PIX gallapremiere: Claes Bang og Christoher Læssø
Handling:
Christian er succesfuld kunstnerisk chef på et moderne kunstmuseum. Han er i centrum af den kreative elite og tager sit job meget alvorligt. I dagene før åbningen af den prestigefyldte udstilling The Square bliver Christian udsat for et tricktyveri på åben gade. En oplevelse, han ikke kan slippe, og sammen med sin assistent, Michael, indleder han en jagt på tyven. Samtidig kræver journalisten, Anne, svar på kunstens store spørgsmål, og oveni skal Christian stå på mål for den virale kampagne, som museets PR-bureau har skabt, og som bringer museet og dets kunstneriske leder i dyb krise.
Trailer:
CPH PIX gallapremiere: Ruben Östlund & Claes Bang; CPH PIX gallapremiere: Claes Bang og Christoher Læssø

Filmen The Square har vundet Guldpalmerne i Cannes og er en film, der har noget på hjertet. Den rejser spørgsmål, der bliver siddende længe efter man er færdig med at se filmen.

Den anmelderroste film The Square

Udover at filmen The Square har vundet Guldpalmerne i Cannes, er den af kritikerne også blevet kaldt genial. Det er ikke kun de danske filmkritikere, der er vilde med filmen. En af de store amerikanske filmkritikere, har sat den på top 10 listen over film, man absolut bør se. Der er tale om en film, der på trods af sine længde på 2 timer og 22 minutter, ikke et eneste øjeblik virker langtrukken. Du bliver underholdt fra start til slut. Hvis du er fan af instruktøren Ruben Östlund og hans tidligere film ’Play’ og ’Force Majeure’, vil du også elske denne film. Han tager mange af de samme temaer op fra de forrige film og videreudvikler på dem. Men filmen er egentlig ikke en efterfølger til de forrige film i ordets egentlige forstand. Der er nemlig tale om en film, der står alene og som sagten kan ses uden forudindgående kendskab til de øvrige film. I filmen følger vi Christian, der er selve prototypen på en mand, der lever i en verden af bløde og ikke mindst politisk korrekte humanistiske værdier. Han går med jakkesæt, skjorte, rødt brillestel og matchende halsklud. Men så sker der noget, der får Christians indre og godt skjulte alfahan til at vågne. Episoden sætter gang i en hel deroute for Christian både på den arbejdsmæssige og den private front.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at hændelsen, hvor Christians mobiltelefon bliver stjålet, er baseret på en virkelig hændelse. Der er tale om en episode, hvor instruktør Ruben Östlunds ven blev udsat for et røveri, der er forløbet på samme måde som i filmen.

Goofs

Under en pressekonference i filmen kan man se, at Christians ur springer fra klokken 14.53 til klokken 15:50 i løbet af ganske kort tid. I den tid er der en deltager, der stiller et ganske kort spørgsmål, og uret viser, at det har taget næsten en hel time.

Citat

Christian forklarer i filmen, hvad the Square er: "The Square is a sanctuary of trust and caring. Within it we all share equal rights and obligations." "If you show fear, the animal will sence it. If you try to escape, the animal will hunt you down."

Se den prisvindende The Square

Køb The Square og se filmen, der løb med Guldpalmerne i Cannes. Det er en film, der har noget på hjertet, som du vil kunne tænke over længe efter at rulletekserne har forladt skærmen. Her hos Blockbuster har vi et stort udvalg i de bedste film på markedet, så dyk ned i vores over 8.000 titler. Du bestemmer selv, om du vil købe eller leje din næste film hos os. Så køb eller lej The Square hos os allerede i dag.

Læs mere om The Square
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 19 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  La La Land
  Køb 79,- Lej 29,-
  Christine
  Køb 139,- Lej 19,-
  Ted 2 Ted 2
  Ted 2
  Køb 99,- Lej 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer