Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Sound of Music

2 timer 48 minutter
8.0
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Årtiernes mest elskede klassiker med dejlige Julie Andrews som den syngende guvernante, der bringer sang og glæde til familien von Trapp i Østrigs smukke højland. Fem Oscars fik dette mesterværk, og dens lige er aldrig set siden.
Trailer:

Sound Of Music - en tidløs klassiker

Der er ikke mange, som ikke har hørt om klassikeren Sound Of Music. Filmen fra 1965 tager udgangspunkt i slutningen af 1930'ernes Østrig, hvor den klosteruddannede og forældreløse Maria bliver guvernante for Kaptajn Von Trapp's 7 børn. En opgave, der i starten skal vise sig at blive alt andet end let. Især også med 2. Verdenskrig lurende lige om hjørnet. Den amerikanske Broadway musical blev skrevet i 1959 af Richard Rodgers og Oscar Hammerstein. Allerede 6 år efter blev musicalen til en film - ja, faktisk en uhyre populær én af slagsen. De to ophavsmænd formåede at gøre musicalen og dens skønne sange til én af de allermest kendte og elskede musicals nogensinde, og trods de mange år på bagen har både musicalen og filmen sikret sig en plads i utallige menneskers hjerter på tværs af generationer. De ørehængende sange bliver hovedsageligt sunget af Maria, som spilles af ingen ringere end britiske Julie Andrews, og Kaptajn Von Trapp bliver spillet af den verdenskendte skuespiller, Christopher Plummer. Du kan enten leje eller købe både nye og gamle film her hos Blockbuster. Betal kun for det, du vil have. Du behøver intet abonnement her hos os. Lettere bliver det ikke for dig som forbruger og filmelsker. Lad popcornene poppe, og sæt dig godt til rette. V har et hav af film, der bare venter på at blive set.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Julie Andrews var tæt på at sige nej til rollen som Maria, da hun frygtede, at karakteren var for lig hendes rolle i Mary Poppins? Og vidste du, at filmen er baseret på Maria Von Trapps "memoir" fra 1949 - "The Story of the Von Trapp Family Singers?

Goofs

Da Kaptajn Von Trapp og Maria kommer tilbage fra deres bryllupsrejse, er der ingen af dem, der bærer vielsesringe. I filmen spiser de alle sammen på den amerikanske måde med gaflen i højre hånd og ingen kniv. I Østrig var det helt sikkert både med kniv og gaffel!

Citat

"So long, Farewell, Auf Wiedersehen, Goodbye. I hate to go and leave this pretty sight", " Somewhere out there is a lady who I think will never be a nun. Auf Wiedersehen, darling.", "You brought music back into the house. I had forgotten."

Sound Of Music hos Blockbuster

Er du i humør til en af vor tids allerstørste film klassikere, så køb Sound Of Music eller lej Sound Of Music lige her hos Blockbuster, og syng med på alle de dejlige, kendte sange, som filmen er spækket med. Blockbuster har et af de allerstørste udvalg af film, du kan finde på markedet, så hvis du ligesom os elsker film, er du kommet til det helt rette sted. Se nærmere på Blockbuster.dk, og kom hurtigt i gang med at se både nye og gamle film.

Lej eller køb en af de allermest elskede film til dato, Sound Of Music, og nyd de dejlige sange og den smukke fortælling om Maria, Kaptajn Von Trapp og hans 7 børn.

Læs mere om The Sound of Music
  • Udgivelsesår: 1965
  • Spilletid: 2 timer 48 minutter
Fra: Køb 19,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 8.0

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer