Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Shannara Chronicles

Sæson 1
9 afsnit
Ned til: Køb 129,-

Pris som konfigureret: 129 ,-

Pris som konfigureret: 129 ,-

Handling:
Tusinder af år efter vores civilisations undergang, er Jorden inddelt i hvad man kalder De fire lande, hvis indbyggere er blandede racer, herunder elverfolk, dværge, trolde, gnomer og mennesker. Shannara-familien, hvis efterkommere udøver ældgammel magi, og hvis oplevelser løbende ændrer den kendte verden, er det naturlige omdrejningspunkt. Ved historiens begyndelse slippes mørke og onde kræfter løs, som man mener har været indespærret i årevis.
Ned til: Køb 129,-

Pris som konfigureret: 129 ,-

1: Chosen - Part 1 & 2

Tusinder af år efter menneskehedens undergang er De fire lande (Four Lands) i alvorlig fare. Verdens skæbne afhænger af en ulige trio: En elverprinsesse, et omstrejfende menneske og en halv-alf.

2: Fury

Efter at Allanon er blevet alvorligt såret, bliver Wil og Amberle kidnappet af Eretria og Cephalo på vej tilbage til paladset. De omstrejfende er deres mindste bekymring. Wil skal lære at bruge elverstenene, før en blodtørstig Fury gør det af med dem alle.

3: Changeling

Mens Amberle tager af sted på en farlig opgave for at bevise sit værd over for Ellcrys, sender Dagda Mor en formskiftende dæmon efter hende og alle, der kommer i vejen for den. Da dæmonen kan ligne alle på paladset, bliver det ikke let at finde den.

4: Reaper

Amberle, Wil og Eretria bliver tvunget til at overkomme deres uoverensstemmelser for at overleve farerne på deres vej, herunder den mareridtsagtige Reaper. På paladset forsøger Ander at få hjælp til jagten på Dagda Mor fra en usædvanlig allieret.

5: Pykon

På flugt fra den ubarmhjertige Reaper søger Amberle, Wil og Eretria ly i Pykon. Her finder de en snedækket elverforpost, der huser en uhyggelig hemmelighed. Imens gør Ander og Slanter en skræmmende opdagelse om Dagda Mors styrke.

6: Breakline

Amberle og Eretria flygter fra blodtørstige alfejægere, der elsker at skære alfeører af for sjov, imens leder Wil efter dem med hjælp fra uventet side. På paladset sender kongen Ander og Arion af sted for at snigmyrde Dagda Mor.

7: Utopia

Wil og Amberle leder efter Eretria for at redde hende fra de onde alfejægere. De har ingen anelse om, at hun er stødt på en hemmelig menneskelejr, hvor hun endelig føler sig hjemme. Allanon må forsøge at få Ander til at acceptere sin skæbne.

8: Safehold

Tiden er ved at løbe ud. Wil, Amberle og Eretria må forcere ældgamle ruiner for at nå frem til Bloodfire. Men ondskaben står i vejen og sætter venskabet på prøve. Allanon og Ander afværger et kup, mens de afventer Dagda Mors nært forestående angreb.

9: Ellcrys

Wil og Amberle haster til Ellcrys, mens Allanon og Ander anfører elverhæren i et afgørende slag mod Dagda Mor og hans horde af dæmoner. Men prisen for det kan blive dyr, hvis det for altid vil ændre deres skæbne.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer