Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Shallows

1 timer 23 minutter
6.3
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Efter at have mistet sin mor, forsøger den unge medicinstuderende, Nancy Adams at bearbejde sin sorg med ensomhed og fordybelse. Så stik imod al fornuft tager hun alene ud for at surfe i den meget øde og afsides bugt, der var hendes mors absolutte yndlingssted i hele verden. Derude er der kun hende, bølgerne og ingen andre mennesker så langt øjet rækker. Men under overfladen venter rædslen i skikkelse af en gigantisk hvidhaj, der også har gjort krav på bugten med dens uudtømmelige spisekammer - og lige nu har den udset sig Nancy på surfbrættet, oppe på overfladen.
Trailer:

The Shallows handler om en ung kvinde, som har mistet sin mor. For at bearbejde sorgen tager hun ud at surfe. Her møder hun en stor hvidhaj, og hendes vigtigste kamp er begyndt.

The Shallows - kampen mellem en kvinde og en hvidhaj

The Shallows er en film i genrene gyser og thriller. Den handler om den unge og smukke lægestuderene, Nancy Adams, hvis mor netop er gået bort, og Nancy har derfor naturligt nok lidt et stort tab i sit liv. For at få det hele lidt på afstand, og for at arbejde med den store sorg, tager hun helt alene ud for at gøre det, som hun elsker - nemlig at surfe. Hun vælger at surfe på sin mors yndlingssted, som er en bugt, der ligger lidt afsides. Nancy finder dog ud af, at der lever en stor hvidhaj i lige præis denne bugt, og hun får sig med nød og næppe reddet op på en klippe, som ligger 180 meter fra vandet. Nancy står nu over for sit livs måske største kamp nogensinde: Hende mod den farlige og store hvidhaj. Filmen er instrueret af Jaume Collet-Serra og skrevet af Anthony Jaswinski. På rollelisten finder du store og dygtige navne som Blake Lively, Óscar Jeanada og Angelo Josue Lozano Corzo. Alle disse kompetente mennesker og naturligvis mange andre, som også har været med til at producere filmen, er med til at give dig en fantastisk filmoplevelse. Find tæppet frem, få lavet nogle popcorn og sæt dig godt til rette i sofaen. Det er filmtid for de voksne, og den står på nervepirrende gyser og thriller.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at filmen havde en helt anden titel end The Swallows, da den blev skrevet? Det var faktisk først langt henne i processen, den skiftede titel. Den først titel på filmen var In The Deep, som de dog så gik væk fra.

Goofs

Der er nogle få steder i filmen, hvor hajen kommer gennem forskellige forhindringer, hvilket er umuligt for en rigtig haj. I virkeligheden ville hajen i disse tilfælde være vendt om, da den ikke har kapacitet til at klare disse udfordringer.

Citat

Nancy: Hun kommer slet ikke. Carlos: Hvem kommer ikke? Nancy: Øh, min ven, du ved. Du ved, hende pigen vi efterlod på hotellet. Du ved, hun lugtede som Don Julio og af meget dårlige valg. - Chloe: Er du klar til at blive våd, Dr. Adams?

Køb eller lej The Shallows

Her på blockbuster.dk bliver du ikke bundet op på et abonnement og betaler derfor heller ikke for dette. Her betaler du nemlig kun for det, som du rent faktisk ser. Køb The Shallows, hvis du vil se filmen om og om igen, eller lej The Shallows, hvis det er nok for dig at se filmen en enkelt gang. Hos BLOCKBUSTER finder du altid et bredt udvalg af forskellige film, hvor du både finder gamle og nye film.

Læs mere om The Shallows
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 23 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer