Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Revenant

2 timer 30 minutter
8.0
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Dybt inde i den amerikanske vildmark bliver jægeren Hugh Glass dødeligt såret og efterladt til at dø af et forræderisk medlem af hans team, John Fitzgerald. Med viljestyrke som hans eneste våben må Glass navigere gennem fjendtlige omgivelser, en brutal vinter og krigsførende stammer i et nådesløst forsøg på at overleve og få hævn over Fitzgerald.
Trailer:

The Revenant - Oscarvindende storfilm i særklasse

Filmen tager os tilbage til 1823, hvor den legendariske Hugh Glass bliver skadet og hårdt medtaget efter et brutalt angreb af en bjørn langt ude i den amerikanske ødemark. Han bliver efterladt af sit jagtselskab, da nogle af dem vil hente hjælp, mens de to tilbageværende forråder og forlader ham og melder ham død. Hugh Glass giver dog ikke op så let, og bliver drevet af ønsket om hævn for sin søn, som de to slår ihjel. Han må bruge alle sine færdigheder på at overleve trods sin svære tilstand og sorg, men omgivelserne og omstændighederne gør det langt fra let. Naturen, han befinder sig i, er nemlig mere end barsk. The Revenant bygger på virkelige hændelser om den amerikanske jæger Hugh Glass og har Hollywood skuespilleren Leonardo DiCaprio i hovedrollen. En rolle, som han modtog den prestigefyldte Oscar statuette for. Derudover er kendte skuespillere som Tom Hardy og Domhnall Gleeson også at finde på rollelisten. Filmen vandt i alt 3 Oscars og er spækket med skuespil i absolut særklasse, smukke og betagende naturoptagelser og et meget spændende plot. Den er instrueret af den Oscar vindende instruktør, Alejandro Gonzales Inárritu, som også for denne film vandt en af de fine statuetter. Lej eller køb filmen lige her på BLOCKBUSTER, find fredagsslikken frem og læn dig tilbage i sofaen og bliv underholdt af denne storfilm.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Leonardo DiCaprio vandt en Oscar statuette for denne hovedrolle?, Vidste du, at Sean Penn skulle have spillet rollen som John Fitzgerald, men han måtte melde fra? Vidste du, at flere ansatte sagde op eller blev fyret under indspilningen?

Goofs

Da Hugh Glass lægger sit hoved på sin døde søn, kan man se, at sønnens øjenvipper bevæger sig., Det er tydeligt, at fisken, som Hugh Glass lige har fanget i vandet og skal til at spise med det samme, er renset.

Citat

Hugh Glass: "All I had was my boy... but he took him from me, you understand? He's afraid. He knows how far I came to find him.", "As long as you can still grab a breath, you fight. You breathe... keep breathing."

Filmen The Revenant på BLOCKBUSTER

Er det tid til hygge og god underholdning, så køb The Revenant eller lej The Revenant for en dag her på blockbuster.dk. Vi gør det let for dig, så du kun betaler for det, du ser, og abonnement er der intet af. Se og læs meget mere på vores hjemmeside http://blockbuster.dk/om, hvor du også finder alle de nyeste film samt gode gamle kendinge til både store og små fra både Danmark og det store udland. Alt sammen til yderst fordelagtige priser for dig.

Storfilmen The Revenant er i en klasse for sig med et spændende plot, skuespil i absolut særklasse og flotte naturoptagelser. Få fat i den på BLOCKBUSTER, hvor du enten kan købe eller leje filmen.

Læs mere om The Revenant
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 2 timer 30 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 8.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer