Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Originals

Sæson 3
22 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Sæson 3 ulmer af blodtørst, hævn og overnaturlig krigsførelse! Klaus og Elijah er blevet fremmede for hinanden, men vænner sig til deres længe savnede søster, Freya. Hayley lider under Klaus' smålige hævngerrighed, Marcel og Davina regerer byen, mens Cami og Vincent engagerer sig i et mysterium, der involverer den første vampyr avlet af Mikaelsons.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: For the Next Millennium

Klaus' familie har endnu ikke tilgivet hans handlinger. Klaus' gammel ven beslutter at dukke op og skabe kaos. Mens Elias forsøger at jage varulve for at beskytte Hayley, efterlader han Freya med barnepigetjansen.

2: You Hung the Moon

Efter at have opdaget, at krybskyttere er begyndt at dræbe varulve i sumpen, vokser Elias og Jacksons bekymring for Hayleys sikkerhed.

3: I'll See You in Hell or New Orleans

KLaus ønsker at tage hævn over Hayley og Jackson, der har taget hans baby, Hope.

4: A Walk on the Wild Side

For at finde ud af, hvad hans gamle bekendte Tristan virkelig er ude på i New Orleans, overvejer Elias at deltage i en galla, der afholdes af en mystisk gruppe af gamle vampyrer kendt som The Strix, og Hayley indbyder selv til at deltage med ham.

5: The Axeman's Letter

Hayley og Jackson passer på Davina efter, at hun har skabt sig nogle fjender. I mellemtiden beder Elias Marcel om hjælp til at håndtere Triston, Cami og Vincent, - og med at holde øje med Lucien, når tingene går skævt.

6: Beautiful Mistake

Da Elias og Freya indser, at Rebekka kan være mål for The Strix' seneste plan, de gør, hvad det tager for at beskytte hende.

7: Out of the Easy

Klaus og Elias planlægger en Thanksgiving-indsamling i håb om at forhandle sig frem til en våbenhvile. Vincent og Marcel indser, at Davina muligvis er ude, hvor hun ikke kan bunde.

8: The Other Girl in New Orleans

Efter at have lært, at Camis liv er i fare, og at Aurora måske står bag, er Klaus tvunget til at indlade sig i endnu en af Auroras luskede 'julelege' og følger en række spor hun har efterladt.

9: Savior

Da en farlig lidelse truer med at ødelægge en af hendes søskende, søger Freya efter en måde at vende den lammende forbandelse, mens hun finder sig selv som værende målet for Strix' seneste plan.

10: A Ghost Along the Mississippi

Klaus erklærer krig mod sine fjender. Hayley og Jack bliver Tristans bønder.

11: Wild at Heart

Elias erfarer, at Aya kan have viden om et våben, der kan bekæmpe de Originale Vampyrer for evigt. Davina modtager et fristende tilbud, som bringer hende tættere på at genforenes med Kol.

12: Dead Angels

Klaus ender i en kamp med en usandsynlig fjende, da et våben, der kunne ødelægge familien Mikaelsons falder i de forkerte hænder.

13: Heart-Shaped Box

Aurora bruger Freya som lokkemad for at lokke Mikaelson brødrene i en fælde.

14: A Streetcar Named Desire

Stefan Salvatores uventede ankomst kan muligvis være nøglen til, at Freya kan redde Klaus og Elias fra en magisk fælde.

15: An Old Friend Calls

Da Klaus finder ud af, at Cortez' ankomst skyldes en vendetta mod ham, må han beskæftige sig med endnu en trussel. I mellemtiden, begynder Cortez at truer uskyldige beboere på deres liv.

16: Alone with Everybody

Da rygterne begynder at sprede sig om den resterende hvide egkugle, kommer farlige fjender til New Orleans i et forsøg på at bekæmpe Klaus én gang for alle.

17: Behind the Black Horizon

Da de opdager, at Freya er blevet kidnappet, og er i hænderne på en farlig ny trussel, er Mikaelson brødrene tvunget til at lægge deres uoverensstemmelser fra sig, for at redde hende.

18: The Devil Comes Here and Sighs

Da byen fejrer sin årlige Jazz festival, samles et usædvanligt team af Mikaelson fjender, for at gå sammen om at tage Klaus som gidsel.

19: No More Heartbreaks

Efter et voldsomt møde, der har efterladt Camis liv i fare, er Klaus tvunget til at stole på sin familie og allierede for at finde en kur, mens han holder et vågent øje med Cami.

20: Where Nothing Stays Buried

I kølvandet på en hensynsløs plan, der har efterladt deres familie splittet, søger Klaus, Elias og Freya desperat efter en måde at bekæmpe Lucien én gang for alle.

21: Give 'em Hell Kid

Efter at have modtaget nye billeder af den truende profeti, opdager Freya, at hendes familie er på kollisionskurs med en farlig ny fjende.

22: The Bloody Crown

Efter måneders arbejde med farlige trusler og dødelige angreb, står Mikaelson søskende endelig ansigt til ansigt med den ene person, der kan føre til deres endelige undergang.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer