Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Originals

Sæson 2
22 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
I begyndelsen af sæson 2 styrer varulve for første gang i århundreder det franske kvarter i New Orleans. Slut dig til den upålidelige planlægger Klaus, den ædle, men forpinte Elijah og den bidske moderulv Hayley, som nu selv er en hybrid, når de forsøger at indgå usædvanlige fredsaftaler, opbygger hære og forsøger at genvinde magten over det franske kvarter og gøre det til et trygt sted for en skøn lille pige.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Rebirth

I sæson to premieren henvender Klaus sig til Elias og Marcel for at plotte sin hævn mod Guerreras varulve, der har holdt ham indespærret i flere måneder.

2: Alive and Kicking

Med spændinger mellem Elias og Hayley, opfordrer Klaus Hayley til at genvinde sin position hos sin varulvegruppe. Mikael bliver utålmodig under Davina kontrol.

3: Every Mother's Son

Med hjælp fra en ny heks ved navn Lenore, forsøger Klaus, Elias og Hayley at være et skridt foran Ester, men tingene tager hurtigt en uventet drejning.

4: Live and Let Die

Davina tager Mikael ud til en hytte i skoven. Cami fortæller ved et uheld Klaus, hvor Davina er.

5: Red Door

Elias er tvunget til at genopleve en tid for længe siden, da han elskede en ung kvinde ved navn Tatia. Klaus ender ansigt til ansigt med Mikael.

6: Wheel Inside the Wheel

Esther afslører et par mørke hemmeligheder fra Klaus' fortid i et forsøg på at slå en handel af, som han ikke kan afslå. Hayley genopretter kontakten med Jackson.

7: Chasing the Devil's Tail

Klaus tager af sted til Bayou på jagt efter en modgift til Elias. Caleb indvier Davina i på nogle hemmeligheder fra sin fortid.

8: The Brothers That Care Forgot

Rebekah indser, at Esther har afdækket hendes færden og flygter. Klaus igangsætter en plan for at vende sine brødre mod deres mor.

9: The Map of Moments

Rebekah beder Klaus og Hayley om at mødes hende, hvor de bliver genforenet med baby Hope. Kaleb åbner op over for Davina om hans vrede mod sine søskende.

10: Gonna Set Your Flag on Fire

Hayley og Jackson planlægger at bringe vampyrer og varulve sammen for at indgå en våbenhvile, men Vincent udøver magi, der fanger de to sider sammen.

11: Brotherhood of the Damned

Vincent fanger Klaus og Elias. Hayley erfarer, at hun og Jackson skal deltage i ekstreme ritualer forud for deres bryllup.

12: Sanctuary

Hayley bliver overrasket, da Jackson deler en hemmelighed med hende. Davina hverver Kaleb og Aiden til at hjælpe medl at redde Josh og Marcel.

13: The Devil is Damned

Kaleb bliver tvunget til at træffe en vanskelig liv eller død beslutning, og Elias befinder sig i sit livs kamp efter en uventet besøgende kommer til det sikre hus.

14: I Love You, Goodbye

Hayley sætter spørgsmålstegn ved, om ritualerne vil virke. Cami gør sig en overraskende opdagelse, der involverer lille Hope.

15: They All Asked for You

En konfrontation med Freya får Elias og Klaus til at sætte spørgsmålstegn ved, om de kan stole på deres fortabte søster. Klaus har et sammenstød med Hayley og Jackson.

16: Save My Soul

Klaus inviterer Freya til sammenslutningen, for at få indsigt i hendes fortid med Dahlia. Rebekah får en række mærkelige syner.

17: Exquisite Corpse

Klaus er tvunget til at se bort fra sin mistillid til Freya for at redde Rebekahs liv. Josephine får en overraskende åbenbaring om Haley fremtid.

18: Night Has a Thousand Eyes

Desperat efter at besejre Dahlia, befinder Klaus sig selv ansigt til ansigt med en anden dødelig trussel: Mikael.

19: When the Levee Breaks

Dahlia giver Klaus og Hayley en frist til at aflevere Hope tilbage. Freya giver Rebekah og Elias et ultimatum.

20: City Beneath the Sea

Efter en anspændt konfrontation mellem Elias og Jackson, skal Hayley træffe en vanskelig beslutning.

21: Fire with Fire

Hayley og Jackson forsøger at undslippe gennem den oversvømmede Bayou, og Marcel bliver jagtet af en farlig ny trussel.

22: Ashes to Ashes

I sæsonfinale, mens tiden er ved at løbe ud og deres risikable plan er på plads, forbereder Mikaelson søskende sig på deres livs kamp mod Dahlia.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer