Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Originals

Sæson 1
22 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
The Originals er et spin-off på The Vampire Diaries. Vi følger den oprindelige vampyrfamilie og den livsfarlige vampyr/varulve hybrid Klaus. Klaus vender tilbage til den magiske heksekedel, det franske kvarter i New Orleans - en by han hjalp med at opbygge for flere hundrede år siden. Han bliver konfronteret med sin tidligere lærling, Marcel, en karismatisk vampyr, der nu styrer byen med hård hånd. The Originals er sexet, den er spændende og den er lige noget for fans af den oprindelige serie.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Always and Forever

Klaus vender tilbage til det franske kvarter i New Orleans, et sted, han hjalp med at bygge for flere hundrede år siden. Nu ser han, at det er blevet overtaget af hans tidligere lærling Marcel. Camille, en psykologi-studerende, tror ikke på overnaturlige væsener.

2: House of the Rising Son

Rebekah ankommer i New Orleans efter hendes bror Elias? insisteren, men bekymret over, at Klaus er ude på noget, søger hun hjælp fra den tilbageholdende Sophie. Marcel hjælper Davina.

3: Tangled Up in Blue

Klaus og Rebekka slår sig sammen for at forsøge at ødelægge Marcels imperium indefra, på trods af Elias? bekymringer. De får hjælp fra Sophie.

4: Girl in New Orleans

Rebekah er på mission for at komme til bunds i et nyligt mærkeligt møde involverende Elias. Davina overbeviser Marcel om at lade hende deltage i en årlig gade musikfestival.

5: Sinners and Saints

Vred over de seneste begivenheder, der involverede sikkerheden af hans ufødte barn, kræver Klaus svar fra Sophie, han tror hun var involveret. Sophie afslører en bekymrende hemmelighed fra hendes fortid overfor Klaus og Rebekah.

6: Fruit of the Poisoned Tree

Da Klaus opdager Hayleys liv er i farer, går han til ekstreme længder for at beskytte hende og deres ufødte barn. Cami har svært ved at forholde sig til de tragiske begivenheder i hendes fortid, så hun henvender sig til Fader Kieran for vejledning.

7: Bloodletting

Da en person fra Hayleys fortid vender tilbage, vokser hendes bekymring for sig selv og barnet. Under den voksende spændinger mellem dem, henvender Klaus og Elias sig til Sabine for hjælp med at finde Hayley, der er forsvundet. Efter en tur ned til Bayou, har Klaus et overraskende og farligt møde med en uventet gæst.

8: The River in Reverse

I krigen mellem Klaus og Marcel, står Rebekah mod sin egen bror, Klaus. Kemien mellem Elias og Hayley bliver stærkere. Klaus beskylder hans søskende for mistillid og forræderi.

9: Reigning Pain in New Orleans

Klaus forsøger at få tilpasset sine nye arbejdsopgaver, da han er blevet konge af byen. Han tilbyder Marcel et kompromis, og han løser sit forhold til hans søskende. Davina føler sig forrådt af Marcel.

10: The Casket Girls

Da det franske kvarter forbereder sin årlige fejring af Casket Girls Festival, lider Cami imens Davina forsøger at befri hende fra Klaus' sinds tvang. Elias og Marcel danner en usandsynlig alliance imens Klaus sætter sin plan i gang for at få Davina tilbage.

11: Après Moi, Le Déluge

Når Davina bliver voldsomt syg og konsekvenserne begynder at påvirke hele det franske kvarter, skynder Marcel, Klaus, Elias og Rebekah sig at finde ud af, hvad der foregår. Sophie kommer til de andre med nogle overraskende oplysninger om Harvest Festival og har en drastisk plan for at redde Davina.

12: Dance Back from the Grave

Marcel, der stadig er vred, afviser at hjælpe Klaus da en grufuld opdagelse sker. Rebekah er på vagt, når hun afdækker resterne af et offer nede ved havnen, og det går op for hende at det er værket af en farlig troldmand fra deres fortid.

13: Crescent City

Ved genåbningen af St. Anne Kirke, befinder Fader Kieran sig i en masse problemer efter et møde med en heks fra hans fortid. Marcel og Rebekahs bekymring vokser, når genkomsten af en person, de engang kendte truer med at afsløre hemmeligheder, de har holdt begravet i næsten et århundrede.

14: Long Way Back from Hell

I 1919, arbejdede Rebekka på et sanatorium. Hun finder sig selv tilbage og låst inde som en heks, der søger hævn for at afsløre sine mørkeste hemmeligheder. Elias tager en beslutning, der sætter de andre i yderligere fare.

15: Le Grand Guignol

I en række flashbacks til 1919 åbner Klaus op til Cami, og afslører detaljer om den ødelæggende hemmelighed Rebekah og Marcel forsøgte at holde fra ham. Elias danner en usandsynlig alliance med Monique og beder om hendes hjælp til at finde Sabine.

16: Farewell to Storyville

Da de originale vampyrer sidder fast på kirkegården, udnytter Klaus alle ændringer til at straffe sin søster. Rebekah forlader byen for altid, alene i en bil.

17: Moon Over Bourbon Street

Elias tager kontrol over kvarteret og modtager et overraskende tilbud, og de ved, hvordan man holder en rigtig fest.

18: The Big Uneasy

Genevieve beder Elias at give hendes coven lov til offentligt at fejre en traditionel festdag, hvor medlemmer af samfundet tilbyder heksene gaver til gengæld for velsignelser. Monique og Genevieve er uenige om, hvad forfædrene ønsker fra dem.

19: An Unblinking Death

Desperat efter at hjælpe Kieran, insisterer Camille på en utraditionel behandling, men hendes gode intentioner føre Kieran til en voldelig episode. Efter Klaus og Elias er uenige om den bedste måde at håndtere Crescent Wolves, tager Elias en tur til Bayou, hvor han er vidne til en rædselsvækkende eksplosion, der kun tilføjer mere had og mistillid blandt samfundet.

20: A Closer Walk with Thee

Hayley konfronterer en overraskende fjende, som hun og hendes ufødte barn havner i en konflikt under en fest til ære et faldent medlem af samfundet. For at redde Hayley, søger Klaus og Elias hjælp fra Genevieve, der kæmper for at bevare kontrollen over Davina og de andre unge hekse.

21: The Battle of New Orleans

Klaus og Elias lægger en plan for at samle de hellige sten der kræves af Genevieve med henblik på for altid at ændre skæbnen for Hayley og varulve samfundet. Marcel har indset, at Klaus' plan vil føre til udryddelsen af alle vampyrer i det franske kvarter, han samler en hær fast besluttet på at nedlægge Mikaelsons og genvinde kontrollen over byen.

22: From a Cradle to a Grave

I sæsonen finalen, da babyens termin nærmer sig, tager Klaus og Elias ud på en søgen efter Hayley, mens Hayley er fast besluttet på at gøre, hvad der skal til for at holde hendes ufødte barn i sikkerhed og væk fra heksene.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer