Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Mummy

1 timer 46 minutter
5.5
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Lejesoldaten Nick Morton tager til den irakiske ørken for at opspore en gruppe terrorister. Her finder han et gammelt gravkammer, der skjuler en sagnomspunden sarkofag. Sammen med sin trofaste ven, et hold soldater og en kvindelig arkæolog fragter Nick opdagelsen ud af landet. Undervejs går det dog op for dem alle, at de aldrig skulle have fjernet oldtidsfundet, og snart er en hidtil uset ondskab løs.
Trailer:

Med Tom Cruise i hovedrollen som lejesoldaten Nick Morton, tager filmen The Mummy dig, på en rejse fyldt med spænding, til den irakiske ørken, for at opspore en gruppe terrorister.

I The Mummy er ondskaben løs

Med Tom Cruise i hovedrollen som U. S. militær Sergent Nick Morton, er der skabt en ny og spektakulær version af legenden, der har fascineret generationer gennem tiden: The Mummy. Den egyptiske prinsesse Ahmanet (Sofia Boutella) som er blevet forrådt, og uretmæssigt har fået taget sin skæbne fra sig, vender hævngerrigt tilbage til nutiden på trods af at have ligget sikkert begravet dybt nede under den utilgivelige mellemøstlige ørken i årtusinder. Hun er fast besluttet på at tage det tilbage som skulle have været hendes. Ondsindet har vokset i hende gennem årtusinder, og med sin tilbagekomst bringer hun rædsel, der rækker ud over den menneskelige forståelse. I denne version ser vi Nick Morton og hans partner blive angrebet i Mellemøsten. Angrebet forsager opvågningen af Ahmanet, som Nick og hans partner må stoppe inden hun fuldfører sin hævntogt. Fra Mellemøstens varme sand til det moderne London og gennem underjordiske labyrinter, bringer filmen intensitet og spænding i en fantasifuld verden med guder og monstre. Filmen skaber balance mellem spænding og fantasi i en nervepirrende fortælling. Filmen er en amerikansk action-adventure film fra 2017, og har filmstjerner som Tom Cruise, Annabelle Wallis (King Arthur), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (TV's American Crime Story: The People V. O.J. Simpson) og den Oskar-vindende Russel Crowe (Gladiator) med. Alex Kurzman instruerer en stjernefyldt film, som holder spændingen fra start til slut.

Vidste du at?

Trivia

Flyruder laves ikke af glas, men af en særlig stærk plastik. I stedet for at splintre som vi ser i filmen, ville ruden mere sandsynligt have givet efter. Flydende kviksølv findes desuden meget sjældent i naturen. Det eksisterer, men bundet i mineraler.

Goofs

Guden Set bliver refereret til som guden for død, men i egyptisk mytologi er Set guden for kaos og vold. Osiris var guden for død. Inden angrebet med fugle hænder, siges det at de er i 12.000 fods højde, hvilket er højere end fugle flyver.

Citat

Jenny Halsey: "Du er en god mand" Nick Morton: "Det ved du ikke" Jenny Halsey: "Jo jeg gør, der er en god mand inden i dig, som kæmper for at komme ud. Du gav mig den eneste faldskærm uden at tænke" Nick Morton: "Jeg troede der var en mere"

The Mummy, en ny verden af guder og monstre.

Køb The Mummy eller lej The Mummy hos BLOCKBUSTER, og få adgang til denne spektakulære film. Hvis du lejer filmen kan du se den i 48 timer. Ved køb af filmen kan du se den så mange gange du har lyst til. Ved at købe eller leje filmen får du netop det du ønsker uden at betale for abonnement. Du betaler med andre ord kun for det du bruger. Film og serier kan streames på alle dine skærme uden ekstra betaling.

Læs mere om The Mummy
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 46 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.5

  Brugernes anmeldelser

  10/12/2017 : Anonym bruger
  Så er den set
  En noget skuffende oplevelse, havde forventet mere.
  10/11/2017 : Anonym bruger
  Virkelig ringe
  Dårlig humor. Dårligt skuespil. Et dårligt forsøg på at nå den originale The Mummy, som stadigvæk er meget bedre.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer