Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Mountain Between Us

1 timer 48 minutter
6.4
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
To fremmede ender på et afsidesliggende, snedækket bjerg efter et flystyrt. De er tvunget til at stole på hinanden for at overleve under de ekstreme forhold og begiver sig ud på en farefuld rejse i vildmarken. Her opdager de begge styrker, som de ikke vidste, at de havde. The Mountain Between Us er baseret på Charles Martins roman af samme navn.
Trailer:

I filmen The Mountain Between Us bliver vi præsenteret for to mennesker, hvis fly er styrtet ned. De har godt nok overlevet selve styrtet, men deres problemer er ikke ovre endnu.

The Mountain Between Us er en flot film

Filmen The Mountain Between Us byder på utroligt flotte billeder af den smukke, men også barske natur, som man kun finder i de helt øde og normalt ufremkommelige steder. Store dele af handlingen foregår på en bjergtop, og det giver en film med meget medrivende naturbilleder. Men det er ikke kun naturbillederne, der kan fremhæves som smukke ved denne film. Selve skuespillet mellem Kate Winslet i rollen som Alex Martin og Idris Elba, der spiller Ben Bass, er gennemført. I filmen følger vi Alex Martin, der skal flyve til Denver for at nå frem til sit eget bryllup og Ben Bass, der skal nå et fly for at kunne udføre en operation på en 10 årig dreng. Men på grund af dårligt vejr er begge fly aflyst. Alex og Ben prøver sammen at finde en udvej. De hyrer piloten Walter, der er spillet af Beau Bridges, til at flyve dem. Under flyveturen får Walther et slagtilfælde, hvilket resulterer i, at flyet styrter ned. Walter overlever ikke styrtet, så nu er Alex og Ben strandet alene på en bjergtop. Som om det ikke er slemt nok er Alex også kommet til skade. Hun har fået et alvorligt brud på benet. Hvor længe tør de blive på det udsatte sted og vente på hjælp? Hvad nu, hvis hjælpen slet ikke er på vej?

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at det meste af filmen er optaget i Canada, på grænsen mellem Alberta og British Columbia. Der var en køretur på hele 40 minutter fra deres lejr og op på den bjergtop, hvor store dele af filmen foregår.

Goofs

Grennem flimen tager Alex billeder med sit kamera. Der er tale om et Leica M4-P kamera, hvilket er et 35 mm kamera. Men da hun i slutningen af filmen fremkalder billederne, er der tydeligvis tale om billeder i formatet 60 x 60 mm.

Citat

Ben Bass: "Alex, can you look at me. You really hurt your leg. Your phone is smashed, my phone has no signal and we're pretty high up on the mountain. We need to get help.", Ben Bass: "The heart's nothing but a muscle."

Se The Mountain Between Us

Køb The Mountain Between Us og se en rigtig god film, om elementernes rasen og menneskets vilje til at overleve. Her hos BLOCKBUSTER bestemmer du selv, om du vil købe eller leje din næste store filmoplevelse. Vi har altid over 8.000 af de bedste titler at vælge imellem. Det bedste af det hele er, at vi ikke har noget dyrt månedligt abonnement. Du betaler kun for de film, du ønsker at se. Så køb eller lej The Mountain Between Us her.

Læs mere om The Mountain Between Us
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 48 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer