Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Maze Runner

1 timer 50 minutter
6.8
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Thomas vågner med hukommelsestab og opdager, at han befinder sig blandt en gruppe jævnaldrende drenge fanget i en lysning omringet af høje stenvægge. Ingen aner, hvorfor eller hvordan, de er havnet i fangenskab, men hver morgen åbnes en port i væggen, og en mystisk labyrint afsløres for at lukke igen samme aften. Udvalgte modige sjæle forsøger gang på gang at finde en vej ud, men ingen har nogensinde overlevet en nat i de kryptiske gange. Da Thomas finder et spor, ændres spillet for alvor, og en beslutning må træffes. Skal de blive og forsøge at opretholde deres fredelige tilværelse? Eller kan de en gang for alle finde vej gennem den farlige labyrint?
Trailer:

Følg "The Gladers" flugt fra The Maze Runner

Thomas vågner forvirret op i en primitiv elevator uden nogle minder om sit liv eller bekendte. Det eneste, han husker, er sit navn. Da elevatoren kører op, bliver han ført til "The Glades", hvor mange andre unge mænd og drenge bor, kaldet "Gladers". De husker heller ikke noget fra deres tidligere liv, men har skabt et selvforsynende samfund i et indesluttet område. Hver 30. dag ankommer en ny dreng, og denne gang var det Thomas. De unge, der har overlevet længst på dette sted, har været der i tre år. I alle disse år har de forsøgt at finde en vej ud af labyrinten, som omgiver dem, for at finde tilbage til, hvor de kom fra - hvor det end er. Men det er ikke bare en labyrint. Væggene er umulige at bestige, og om natten lukker porten i. Alle, der ikke nåede ud eller tilbage, bliver fanget derinde med "The Grievers", monstre, der terroriserer dem, der bliver fanget derinde. Ingen har overlevet en nat. Thomas bliver opsat på at finde vejen ud af labyrinten, men der bliver vendt op og ned på drengenes tilværelse, da en mystisk pige pludselig dukker op i elevatoren. Med hende følger en besked, og gruppen må arbejde hurtigere og bedre end nogensinde før for at undslippe. I The Maze Runner er der masser af action, spænding samt en flot præsentation af venskab, kampen for overlevelse og jagten på deres fortid.

Vidste du at?

Trivia

Da filmen skulle finde sted i naturen, blev de områder, som skulle bruges, først gennemsøgt af slange-indfangere. Det var for at garantere, at områderne ville være fri for slanger og derved for at sikre sikkerheden. Der blev fundet 25 slanger, den længste på 150 cm.

Goofs

Mændene i filmen kan tydeligt ses som værende voksne, eller i det mindste hankøn som har været igennem puberteten. De har dog ikke noget ansigtshår i form af dun eller skæg, som man ville forvente efter så lang tid, selv hvis de ikke kan få et fuldskæg.

Citat

"Unfortunately, your trials have only just begun. As you'll no doubt soon discover, not everyone agrees with our methods. Progress is slow, people are scared. It may be too late for us, for me, but not for you. The outside world awaits. Remember... Wicked is good. "

Lad spændingen skyde i vejret med The Maze Runner

Køb The Maze Runner, og lej The Maze Runner lige her hos Blockbuster, hvor vi gør vores bedste for at samle alle de gode film, du kunne tænke dig på et sted. Hvis du godt kunne tænke dig at se noget spændende, der kan få dig helt frem på kanten af din stol, så er det her nok en af de film, du bør tjekke. Du betaler kun for det, du gerne vil have, og derved også kun for de film, du rent faktisk ser.

I The Maze Runner forsøger en gruppe unge mænd og drenge at flygte fra en gigantisk labyrint fyldt med dødsfælder, som de har været fanget i i tre år. Men vil de nyankommne i gruppen gøre en forskel denne gang?

Læs mere om The Maze Runner
 • Udgivelsesår: 2014
 • Spilletid: 1 timer 50 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.8

  Brugernes anmeldelser

  07/01/2018 : Kasper Andersen
  Spændende film
  God action /thriller med en underholdende handling.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer