Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Magnificent Seven

2 timer 08 minutter
6.9
Køb 69,-

* Skal udfyldes

Køb 69,-
Trailer:
Handling:
En forsvarsløs landsby bliver truet af den ondskabsfulde Bogue, der ønsker at stjæle de i forvejen underbemidlede nybyggeres værdier og jord. Efter forbryderne myrder den unge Emma Cullens mand, søger hun desperat hjælp fra en uventet kant. Dusørjægeren Chisolm har tilfældigvis et mål i byen, så da Emma tilbyder alt, hvad hun har, i bytte for beskyttelse, vækker det den rutinerede revolvermands interesse. Snart begynder han at samle nogle af vestens hårdeste halse til opgaven. Problemet er bare, at Bogue råder over hundredvis af banditter, mens byens beskyttere blot tæller syv.
Trailer:

The Magnificent Seven

I The Magnificent Seven skal dusørjægeren Chisolm redde en fattig landsby fra skurken Bogue, der lægger onde planer. Men byens beskyttere er kun syv, og deres fjender er flere hundrede, så hvordan skal det ikke ende?

The Magnificent Seven - en western spækket med action

I denne film, som er en skarpladt genindspilning af den klassiske film af samme navn fra 1960, får man alt hvad man ønsker sig i en western. The Magnificent Seven handler om en lille landsby i det altid vilde vest, der bliver truet af den lede forbryder og industrialist, Bartholomew Bogue. Bogue prøver at tiltvinge sig de fattige landsbyboeres jord og penge. Da de tvivlrådige indbyggere gør oprør til et møde i byens kirke, dræber Bogue den smukke Emma Cullens mand. Efter mordet på hendes mand, søger den unge enke nu hjælp hos dusærjægeren Chisolm, som hun tilfældigvis støder ind i. Chisolm indvilger i at hjælpe både enken og landsbyen, for da han hører at skurken Bogue er involveret, bliver sagen pludselig interessant for den erfarne revolvermand. Chisolm får nøjsommeligt samlet sig et hold af de hårdeste - og muligvis temmelig tvivlsomme - mænd, vesten har at byde på. Gamblere, kriminelle, dusærjægere og lejemordere. Men byens beskyttere er kun syv - og Bogues flok af kumpaner tæller flere hundrede! Imens de forbereder sig på det voldelige opgør, lægger de syv helte pludselig mærke til, at de kæmper for meget mere end bare deres løn. Oddsene er imod dem, og hele byens skæbne ligger alene i Chisolms og hans gruppes hænder - vil retfærdigheden ske fyldest, når de der skal opnå den selv har en temmelig tvivlsom karakter?

Vidste du at?

Trivia

Filmen er en genindspilning. Den blev første gang indspillet i 1960, og den var dengang baseret på Akira Kurosawas japanske klassiker De syv samuraier. Temasangen fra den originale The Magnificent Seven spiller under rulleteksterne i filmens slutning, som en homage til originalen.

Goofs

Den smukke enkes kjole ser meget indbydende ud for seeren, men er langt fra historisk korrekt! En respektabel kvinde i 1870erne ville nemlig aldrig lade sin overkrop, arme eller ben blive set i offentligheden. Det var nemlig et tegn på prostitution!

Citat

Goodnight Robicheaux: "What a merry band, we are. Me a Grey, Chisolm a Blue, Billy a mysterious man of the Orient, a drunk Irishman, a Texican, a female and her gentlemen caller. This is not going to end well." Vasquez: "I'm Mexican, cabrón. No such thing as a "Texican"."

The Magnificent Seven - en klassisk western med et moderne twist

Har du endnu ikke set filmen? Se eller gense denne stjernespækkede western nu. Helt uden abonnement kan du købe eller leje denne film hos Blockbuster. Køb The Magnificent Seven i dag for at give den en permanent plads i din filmsamling. Det giver dig en enestående mulighed for at se den igen og igen! Eller lej The Magnificent Seven nu, så er underholdningen sikret. Snyd ikke dig selv for dette remake af den originale western klassiker fra 1960 - den er kun blevet mere skarpladt med tiden.

Læs mere om The Magnificent Seven
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 08 minutter
 • Censur:
  Køb 69,-

  Se også disse titler

  Chips Chips
  Chips
  Køb 149,- Lej 39,-
  Rush Rush
  Rush
  Køb 69,- Lej 19,-
  Sniper
  Køb 69,- Lej 19,-
  Walking Out
  Køb 99,- Lej 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.9

  Brugernes anmeldelser

  12/02/2017 : Claus Lunddahl
  tjoh
  god action. så som så med skuespillet i et lidt hurtigt affyret plot.
  mystisk rolle til Denzel.
  no brainer
  25/01/2017 : Dan Christensen
  Rigtig fin film
  God action - En rigtig No brainer
  24/01/2017 : Anonym bruger
  Sikke en western.
  Så filmen og var tilbage til min barndom ,hvor jeg sad på 1. række i Astra Teatret i Åbyhøj 1961 og så The Magnificent 7 med Yul Brunner/Eli Wallach/Steve McQueen o.a..
  En fantastik genindspilning.
  Se filmen!!

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer