Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Lost City Of Z

2 timer 15 minutter
6.6
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
I begyndelsen af det 20. århundrede er der endnu uudforskede egne af Jorden, og her i Det Britiske Imperiums storhedstid vil Royal Geographical Society gerne have styr på det hele, og det bliver eventyreren Percy Fawcetts skæbne. Da han første gang drager til Amazonas for at kortlægge det omstridte område mellem Brasilien, Peru og Bolivia, bliver han betaget af den frodige, men også mystiske og forræderiske jungle. Da han finder, hvad han opfatter som spor af en forsvunden civilisation, bliver udforskningen nærmest til en besættelse. Mens hans elskede hustru derhjemme tager sig af den stadigt voksende familie, drager han på eventyr igen og igen - ofte på kanten af en fatal katastrofe. Kun 1. Verdenskrig afbryder hans arbejde, og da hans søn, der ellers bebrejder ham, at han har været så meget borte, beder om lov til at tage med på en ny ekspedition, drager han atter afsted. Denne gang finansieres eventyret af Londons aviser, hvis læsere følger jagten på the Lost City of Z med glubende interesse.
Trailer:

The Lost City Of Z er lavet på baggrund af virkelig hændelser om den britiske eventyrer Percival Fawcett, som forsvinder, efter at have undersøgt en by i 1920'erne. Her får du spænding for alle pengene.

The Lost City Of Z - spændende action og adventure

Hvis du elsker en god film i genren action og adventure, så vil denne film helt sikkert falde i din smag. Filmen er instrueret af den helt igennem fantastiske instruktør, James Gray, som, hver gang han rører ved en film, får noget magisk ud af det, han arbejder med. Han er virkelig et talent ud over alle grænser. Det er blandt andet ham, som har instrueret film som The Yards, We Own The Night og ikke mindst The Immigrant - alle fantastiske film. Endnu en ting, som gør denne film fantastisk, er naturligvis skuespillerne. På skuespillerlisten finder man navne som Charlie Hunnam, som senest har været med i den fantastiske Kong Arthur: Legenden om sværdet, Robert Pattison, Sienna Miller, Tom Holland og mange mange flere, som alle gør denne film helt magisk med deres flotte præstationer. Endnu en ting, som gør filmen til det, den er, at det den faktisk er lavet på baggrund af virkelig hændelser omkring den britiske eventyrer Percival Fawcett. Filmen handler altså om en mand, som på meget mystiske omstændigheder forsvinder. han forsvinder efter, at han har undersøgt en meget spændende, men også meget mystisk by helt tilbage i 1920'erne. Så hvis du er til action, adventure og ikke mindst spænding, så vil The Lost City Of Z helt sikkert være en film, som kan få dig i stødet.

Vidste du at?

Trivia

Tom Holland måtte bære et uægte skæg i filmen, da han, som han selv sagde, var et barn, og derfor ikke selv kunne gro et skæg endnu. Derudover så brækkede den selv samme Tom Holland næsen på den sidste dag, de optog.

Goofs

0:18:44 inde i filmen, som er i år 1906, ser man et lokomotiv ude på landet. Lokomotivet er et Class 5 Stanier og har malet det grønne British Rail logo på sig. Logoet blev dog først lavet i år 1935.

Citat

Nina Fawcett: To dream to seek the unknown. To look for what is beautiful is its own reward. A man's reach should exceed his grasp, or what's a heaven for? - Baron De Gondoriz: Peace means only that nothing will change

Køb eller lej The Lost City Of Z

Køb The Lost City Of Z, hvis du er så vild med filmen, at du bare må have mulighed for at se den om og om igen, når du vil. Hvis det er nok for dig at se den en enkelt gang, så lej The Lost City Of Z. Det er smart, for på den måde betaler du kun for det, som du rent faktisk ser. Det gælder naturligvis også alle vores andre film, både gamle og de helt nyere præmierefilm hos BLOCKBUSTER.

Læs mere om The Lost City Of Z
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 15 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.6

  Brugernes anmeldelser

  07/09/2017 : Majbritt Andersen
  the lost city of z
  Jeg synes det er mega træls at betale 49 kr. for filmen også krakker den eller hopper den, så man ikke kan se den:(

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer