Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Lobster

1 timer 54 minutter
7.1
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
I en dystopisk fremtid, hvor det er ulovligt at være single, får enlige mennesker 45 dage på et kurhotel, hvor de skal forsøge at finde sig en partner. Hvis det mislykkes, bliver de forvandlet til et dyr efter eget valg og får en ny chance for at finde en mage. Efter at være blevet forladt af sin kone tjekker den lavmælte David ind på hotellet sammen med sin bror, der er blevet til en hund. David har selv valgt hummeren, hvis det skulle ende galt. Under sit ophold forsøger han at navigere rundt i en absurd verden, der dikteres af ægtepar, og finder snart ud af, hvor langt man er villig til at gå for at finde kærligheden, før tiden rinder ud.
Trailer:

The Lobster

Vil det mon lykkes for David i The Lobster, at finde en partner med samme bygningsfejl i øjet, som han selv har, eller vil han ende med at blive forvandlet til en hummer?

Ingen ønsker at forvandles til The Lobster

The Lobster handler om et samfund i en dystopisk fremtid, hvor det ikke er acceptabelt, ja faktisk direkte ulovligt, at være single. De mennesker, der endnu ikke har fundet sig en partner, eller pludselig ender partnerløse, bliver sendt på et 45 dages badehotelophold sammen med andre enlige personer. Under opholdet på hotellet er det så meningen, at de skal danne par med hinanden. og at deres partner skal have samme ydre træk, som dem selv. De, som efter de 45 dage, stadig ikke har fundet sig en partner, bliver ganske enkelt forvandlet til et dyr. De må selv bestemme hvilken dyrerace, de vil forvandles til, og herefter får de så på ny en chance for at finde en mage. David er blevet forladt af sin kone og tjekker derfor ind på hotellet. Han medbringer sin bror, som er blevet til en hund. David har på forhånd valgt, at han vil forvandles til en hummer, hvis det ikke lykkes ham at finde en ny kone under sit ophold. David forsøger at navigere rundt i den absurde verden. Han finder ud af, hvor langt folk er villige til at gå for at finde kærligheden og en dermed en at danne par med, især når ens tid, er ved at ebbe ud. Han undres over verden, som domineres og styres af ægtepar, samt hvor langt folk vil gå i deres desperation og frygt for at blive til et dyr.

Vidste du at?

Trivia

Mennesker er faktisk villige til at gå utrolig langt, længere end man umiddelbart skulle tro, både for at finde kærligheden og forenes som par, men også for at undgå en straf. En straf, der som i denne film, er at blive til et dyr.

Goofs

Når den hjerteløse kvinde falder ned efter at være blevet skudt af Davids pistol med beroligende middel, åbnes hendes nederdel højt nok oppe, til at man kan se hendes undertøj. Idet David nærmer sig hende, er undertøjet igen dækket af nederdelen.

Citat

"En hummer et fantastisk godt valg."-"Hvem er den hund?"-"Det her er min bror. Han var indkvarteret her på hotellet, men det er efterhånden nogle år siden nu. Han klarede dog desværre ikke at finde sig en partner under sit ophold."

The Lobster er en radikal fortolkning af den menneskelige tilstand

Køb The Lobster allerede i dag og lad dig rive med af dette mesterværk at en komedie. Følg med i The Lobsters orwellianske kærlighedstyranniske samfund, hvor enlige indkvarteres på hotel og på tid, skal finde sig en partner. Singlerne jages vildt og det er så godt som umuligt at gemme sig. En god film med masser af spænding og handling. Køb eller lej The Lobster hos blockbuster.dk. Her kan du også tjekke andre nye film ud og se dem på din skærm med det samme.

Læs mere om The Lobster
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 1 timer 54 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.1

  Brugernes anmeldelser

  17/04/2017 : Morten Centauri
  Underlig film
  Den er underlig, absurt og ikke specielt sjov, men helt klar i fransk noir film genre.

  Hvis du leder efter en sjov film.... led videre.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer