Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Legend Of Tarzan

1 timer 46 minutter
6.3
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Der er gået et år siden manden der er bedre kendt som Tarzan forlod junglen i Afrika for at starte et nyt liv som John Clayton med sin elskede hustru Jane ved sin side. Nu er han blevet inviteret tilbage til Congo for at virke som handelsudsendt for parlamentet, uvidende om at han er en brik i et dødsensfarligt spil, der involverer griskhed og hævn styret af belgieren Captain Leon Rom. Men dem som står bag denne morderiske sammensværgelse, aner ikke, hvad de er ved at sætte i gang.
Trailer:

Dramatisk, spændende og eventyrligt gensyn med Tarzan

Året er 1889. Der er nu gået flere år siden, Tarzan forlod junglen for at bo i London med sin store kærlighed Jane Porter. I mellemtiden har han genoptaget sit fødselsnavn, John Clayton III. Ægteparret har lagt jungleeventyrene på hylden og lever som civiliserede mennesker. Dette borgerlige liv varer dog ikke længe, da John og Jane inviteres til Congos hovedstad Boma af selveste kong Leopold for at rapportere om byens handel. For dette besøg er led i en meget større og ond plan, der involverer magtspil, korrupte konger, slaveri, kidnapning, mord, diamanter og ikke mindst legenden om Tarzan – en mand, de troede, de aldrig skulle se igen. The Legend of Tarzan er en gennemført opfølgning på de klassiske Disneyfilm, vi kender, om Tarzan som abernes konge. I hovedrollen ses Alexander Skarsgård, der suppleres af gigantskuespillere som for eksempel Christoph Waltz (Leon Rom), Margot Robbie (Jane) og Samuel L. Jackson (Williams) i stærke biroller. Du kan forvente et glædeligt gensyn med mange af hovedrollerne fra den klassiske fortælling om Tarzan i et nyt og spændende eventyr, der genforener vildmanden med hans junglefamilie.

Vidste du at?

Trivia

Alexander Skarsgård tog hovedsageligt rollen som Tarzan for at imponere sin far, der er stor fan af Tarzan-eventyrene.

Til rollen som Tarzan skulle Alexander Skarsgård træne sin mave til en 8-pack, og måtte derfor ikke spise nogen form for fedt i alle de måneder, det tog at filme. Hans første cheatmeal var efter 5 måneder, hvor hans træner havde givet ham lov til at bestille en pizza.

Instruktøren, David Yates, nedlagde veto på Tarzans ikoniske lændeklæde, selvom Alexander Skarsgård var mere end villig til at bære det. I filmen er det erstattet med bukser.

Goofs

Ifølge det dokument som Rom står med, skal Lord og Lady Greystoke sejle til Afrika på ’’White Star Line’s Britannic’’. Britannic var dog et søsterskib til Titanic, som først blev opført i 1911. Filmen finder sted i ca.1889.

Citat

Williams: “You are Tarzan. Lord of the apes, King of the jungle.” “Me, Tarzan. You, Jane.’’

Se The Legend of Tarzan med det samme

The Legend of Tarzan er for alvor havnet i kategorien over film, man bare må se. Hvis du ikke fik fanget den i biografen, kan du heldigvis se den her på blockbuster – det er også meget billigere. Vælg om du vil leje filmen og se den lige her på siden, eller om du vil købe og downloade den direkte til din PC/Mac. Samler man på klassikere, er denne film et musthave. Opret en gratis bruger og lad dig inspirere af alle de nyeste blockbusterfilm, – du betaler kun for det, du vil se. Nemt og smart.

Efter flere år har han endelig vænnet sig til det civiliserede storbyliv i London med sin smukke hustru Jane. Hvad sker der, når han får et gensyn med den barske, afrikanske jungle, han voksede op i? Kan dyrene mon genkende ham, og hvor hører han til?

Læs mere om The Legend Of Tarzan
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 46 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer