Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Last Ship

Sæson 4
10 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Tom Chandler har givet afkald på sine heroiske titler og ansvar og søger i stedet trøst og anonymitet hos sin familie i en lille fiskerlandsby i Grækenland. I mellemtiden har Captain Slattery og mandskabet ombord på Nathan James opdaget, at virussen har spredt sig og nu er begyndt at smitte afgrøder over hele verden, hvilket fører til global hungersnød. Mens skibet sejler gennem Middelhavet og søger efter en løsning der kan redde verdens fødevareforsyning, konfronteres Chandler med sine egne fjender i Grækenland.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: In Medias Res

Første og andet afsnit af sæson 04 er ét langt afsnit. Nathan James står overfor endnu en global katastrofe seksten måneder efter at have bremse kuppet i Amerika. Spørgsmålet forbliver - hvor i alverden er Tom Chandler?

2: The Pillars of Hercules

Første og andet afsnit af sæson 04 er ét langt afsnit. Chandler fordyber sig i en hævnmission. I mellemtiden fortsætter besætningen på Nathan James med at lede efter, hvad der kan redde verden, selv om de har mistet deres eneste ledetråd.

3: Bread and Circuses

Besætningen på Nathan James søger efter en værdifuld ting, hvilket fører dem frem til et mærkeligt sted med overdådighed og vold, og hvor de krydser stier med en meget uventet allieret.

4: Nostos

Mens fjenderne nærmer sig fra alle sider, søger besætningen efter en af deres egne. I mellemtiden er Slattery hjemsøgt af billeder fra fortiden.

5: Allegiance

Nathan James omdirigeres fra deres mission, da de modtager et mistænkeligt nødopkald fra en fisketrawler.

6: Tempest

Med en kæmpe storm i horisonten, skal Nathan James navigere i gennem både stormvarsel og andre trusler for at komme i sikkerhed.

7: Feast

Mens man søger efter de stjålne frøs placering, bekæmper Nathan James besætningen en gammel fjende for at undslippe med viden, der afslører Dr. Vellicks ondskabsfulde planer for menneskeheden.

8: Lazaretto

En undercover mission i de dødes land fører til forstyrrende åbenbaringer om Dr. Velleks uhyggelige planer.

9: Detect, Deceive, Destroy

Besætningen på Nathan James står overfor en trussel, der vil teste deres marinetaktikker og strategier.

10: Endgame

I sæsonfinalen konfronterer Chandler sin fjende - og hans personlige dæmoner - i et endeligt showdown ... med menneskets skæbne på sidelinjen.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer