Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Last Ship

Sæson 2
13 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Kaptajn Chandler, næstkommanderende Slattery og besætningen om bord på en USS Navy destroyer arbejder for at udbrede den kur, som dr. Rachel Scott har udviklet. Men ved ankomsten på amerikansk grund står de over for nye trusler fra en ny verdensorden, ledet af Granderson, og en mystisk ny fjende, de Immune.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Unreal City

Efter de gruopvækkende afsløringer og uheldet i Baltimore, må Chandler og hans amputerede hold slå sig sammen med en underjordisk modstandsgruppe i et forsøg på at besejre Amy Granderson. Mens doserne af kuren er ved at være opbrugte, forsøger Rachel at gøre noget godt for de syge, mens hun er fanget på Avocet. I mellemtiden er Slattery og besætningen på Nathan James i et kapløb med tiden for at redde en såret Dr. Tophet.

2: Fight the Ship

Rachel forsøger at hjælpe de syge, mens hun er taget til fange. Slattery og besætningen forsøger at genvinde kontrollen over deres skib.

3: It's Not a Rumor

Nathan James vender hjem til Norfolk for at producere og distribuere kuren. Med sin familie sikkert ombord, sender Chandler sin besætning på jagt efter deres egne familier og venner.

4: Solace

Nathan Jones opdager hospitalsskibet USNS Solace og øjner muligheden for at tilføje et andet skib til flåden, og forhåbentlig et bedre laboratorium til at udvikle vaccinen.

5: Achilles

Chandler og hans besætning bevæger sig på vej ud mod en fjende af den mest farlige slags - en ubåd drevet af atomkraft, ledet af lyssky britiske søofficerer.

6: Long Day's Journey

Fast besluttet på at hævne ødelæggelsen af laboratorierne, sporer Chandler og hans team Immunes til en forbindelse i det nordlige Florida, under ledelse af Sean & Ned Ramsey.

7: Alone and Unafraid

Da han infiltrerer Immuns styrker, støder Chandler ind i Seans inderkreds, herunder en vigtig partimand, Jeffrey Michener.

8: Safe Zone

Mens Rachel forsøger at sammensætte Dr. Hunters mistede formel, arbejder Chandler for at vende den hjernevask, Michener har lidt under Ramseys.

9: Uneasy Lies the Head

Da løjtnant Bourke sætter ud for at lede efter leverancer og laboratoriematerialer, falder han over en bande af børn, der har været tilbudt en dusør af Immunes for information om den amerikanske flåde.

10: Friendly Fire

Et mistænkeligt dødstilfælde om bord tvinger Chandler til at søsætte en mordundersøgelse, hvilket forårsager uenighed blandt besætningen. I mellemtiden har Immunes en skræmmende overraskelse til Nathan James.

11: Valkyrie

Da Ramsey udsender en besked, der binder søværnet til en ødelæggende katastrofe, bliver det vigtigere end nogensinde for Chandler at stoppe deres signal og genvinde befolkningens tillid.

12: Cry Havoc

Fanget mellem undergrupper og Immunes' blokade, sender Chandler Dr. Scott af sted med kuren og med Slattery som beskyttelse, mens James forbereder sit endelige opgør.

13: A More Perfect Union

I sæsonfinalen, sender Nathan James en opfordring ud til civilbefolkningen om at modtage kuren i havne over hele landet, men små Immun-fraktioner bekæmper fortsat kuren.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer