Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Last Ship

Sæson 1
10 afsnit
Ned til: Køb 79,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

Handling:
En global katastrofe har udslettet størstedelen af jordens befolkning. Besætningen på USS Nathan James undgår at blive smittet af den dødelige virus og skal finde en måde at redde menneskeheden på randen af den fuldstændige udslettelse.
Ned til: Køb 79,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

1: Phase Six

CO CDR Tom Chandler og hans besætning befinder sig pludselig i en helt ny situation, når en af skibets passagerer, videnskabsmand Dr. Rachel Scott, afslører at hele verden nu ligger i deres hænder.

2: Welcome to Gitmo

Chandler og hans besætning sætter kursen mod U.S. Militærbase i Guantanamo, i håb om at finde mad, medicin og brændstof. Imens de samler forsyninger bliver de angrebet af tidligere fanger fra Guantanamo. De får hjælp fra en hårdføre privat entreprenør, der har levet der i uger.

3: Dead Reckoning

James står overfor en ny fjende, der kræver at Chandler udlevere Rachel og hendes undersøgelser. Når Chandler nægter, bliver han og hans besætning sat på prøve, da Chandler udfører en række risikable manøvre. Desværre viser det sig at deres fjende også forsøger at finde en kur mod virussen.

4: We'll Get There

Efter at have sejlet langt på dårlig brændstof, står USS Nathan James overfor en alvorlig mangel på friskvand, da filtreringssystemet svigter. Rachel finder en måde hvorpå hun kan holde den oprindelige virusstreng på køl.

5: El Toro

Rachel nærmer sig gennembruddet for sin vaccine. Rachel, Chandler og Slattery leder et mindre team ud i Nicaraguas jungle, for at finde aber, der skal være forsøgskaniner for vaccinen.

6: Lockdown

Aberne er klar til at blive testet, arbejder de sig imod en vaccine, men der er ingen kur i sigte. Med for få aber tilbage og flere deprimerende nødopkald, overvejer holdet at returnere til Nicaragua. Der er mytteri og tvivl i luften, og pludselig kollapser Danny med feber og kraftige blødninger, er han blevet smittet?

7: SOS

Efter at have modtaget et nødopkald nær Jamaica, indleder Chandler og hans team en redningsaktion. Et overraskelsesangreb efterlader Chandler og Tex strandet på åbent hav.

8: Two Sailors Walk Into a Bar?

Nu hvor Chandler og Tex holdes fanget på det Russiske skib, må Slattery finde en måde at få dem tilbage uden at miste vaccine prototypen.

9: Trials

Efter at have fundet en potentiel kur, søger Dr. Scott frivillige personer at teste vaccinen på, da hendes sidste vaccine var succesfuld på en abe. Spørgsmålet er om dette vil give hende svaret hun leder efter, eller om det vil sætte de frivilliges liv på spil.

10: No Place Like Home

Besætningen på USS Nathan ankommer til Baltimore med kuren. De forventer en imødekommende velkomst, men hvad der møder dem er noget meget værre.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer