Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Killing Of A Sacred Deer

1 timer 58 minutter
7.1
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Steven er en ekstremt dygtig hjertekirurg og gift med Anna, der er en højt respekteret øjenlæge. De lever et lykkeligt og rigt liv sammen med deres to børn, Kim på 14 år og Bob på 12. Steven har fået et nært venskab til den forældreløse 16-årige dreng Martin. Tingene tager en uventet og dyster drejning, da Steven introducerer Martin for familien. Gradvist krakelerer den verden, de kender, og Steven må gøre et chokerende offer for ikke at miste alt.
Trailer:

The Killing of a Sacred Deer er en film, der ikke er bange for at stille nogle af de helt store spørgsmål. For hvor langt går vores etik og moral?

The Killing of a Sacred Deer

Den karismatiske og dygtige kirurg Steven føler selv, at han bliver fanget i et moralsk dilemma, da han oplever, at en af hans patienter dør under en operation. For Steven bliver tynget af skyld og dårlig samvittighed. Skylden bliver ikke mindre af, at patienten efterlader sig en 16 årig søn Martin. Der opstår et dybt og empatisk bånd mellem drengen og Steven. Steven forsøger at lette sin dårlige samvittighed ved at give drengen dyre gaver og invitationer til middage. I starten synes det at falde på plads. Men så bliver den idylliske familie pludselig ramt at en hård og ubarmhjertig straf. Filmen The Killing of a Sacred Deer tør godt at stille nogle af de lidt svære spørgsmål i livet. For når det kommer til skyld og dårlig samvittighed, er der så en rigtig og en forkert måde at håndtere situationen på? Hvor langt går vores forpligtelser over for andre, hvis vi ufrivilligt har haft en indvirkende faktor i deres ulykke? Filmen byder på mange store skuespillere som blandt andre Colin Farrell (Total Recall, Miami Vice, De satans chefer) i rollen som kirurgen Steven Murphy, Nicole Kidman (Eyes Wide Shut, Rabbit Hole, The Others) i rollen som Anna Murphy og Alicia Silverstone (Clueless, Batman & Robin, Diary of a Wimpy Kid) i rollen som Martins mor. Det er en film, du kan tænke over længe efter rulleteksterne har forladt skærmen.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at scenerne fra hjerteoperationen i The Killing of a Sacred Deer er ægte? Det er optaget under en operation, hvor en ægte patient fik en firdobbelt bypass. Skuespillerene Colin Farrell fik lov at være med under denne operation.

Trivia

Vidste du endvidere, at skuespilleren Collin Farrell har indrømmet, at han fik kvalme, første gang han læste manuskriptet til filmen The Killing of a Sacred Deer igennem. Men da han først var kommet dig over kvalmen, ville han gerne være med i filmen.

Citat

Martin: "I wanted to say one more thing, I'm really sorry about Bob." Steven Murphy: "It's nothing serious." Martin: "No, it is. They will all get sick and die. Bob will die, Kim will die, your wife will die, understand?" Steven Murphy: "No, I don't."

The Killing of a Sacred Deer

Køb The Killing of a Sacred Deer, hvis du vil se en god film, der også byder på en hel perlerække af gode skuespillere. Hos Blockbuster finder du altid de nyeste præmiere film blandt vores over 8.000 titler. Her hos os har vi ikke noget dyrt månedligt abonnement. Du betaler kun for de film, som du ønsker at se. Du bestemmer selv, om du helst vil købe eller leje. Så køb eller lej The Killing of a Sacred Deer og find popcornene frem, for så er underholdningen sikret.

Læs mere om The Killing Of A Sacred Deer
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 58 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Good Time
  Køb 99,- Lej 29,-
  Breakdown
  Køb 99,- Lej 39,-
  6 Below
  Køb 99,- Lej 39,-
  Snowden
  Køb 69,- Lej 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer