Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Hitman's Bodyguard

1 timer 54 minutter
6.9
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Livvagten Michael Bryce er - efter at have mistet en vigtig klient - blevet degraderet til lavbetalte småjobs. Da han får til opgave at beskytte verdens bedste lejemorder - Darius Kincaid - kommer han dog på sin karrieres hidtil vanskeligste opgave. De to har været fjender i årevis og hader virkelig hinanden, men nu tvinges de pludselig til at samarbejde. Det umage par har 24 timer til at nå til krigsforbryderdomstolen i Haag, hvor Darius skal vidne mod en skruppelløs og blodtørstig dikator.
Trailer:

Hvor svært kan det være, at være at passe på én mand? The Hitman's Bodyguard viser, at det kan være en overordentlig vanskelig opgave, hvis den mand er både modvillig og lejemorder.

The Hitman's Bodyguard byder på fed action

Ryan Reynolds (X-Men Origins: Wolverine, Van the Man, Deadpool) spiller bodyguarden Michael Bryce, der får til opgave at passe på en klient, der skal vidne i en international retssag. Men opgaven bliver ikke så let, som han kunne have håbet, for klienten Darius Kincaid, der spilles af ingen ringere end Samuel L. Jackson (Kong: Skull Island, The Hatefull Eight, Kingsman: The Secret Service) viser sig at være en mere end lejemorder, der er mere end modvillig. Det umage par får en ikke helt flyvende start, men må snart indse, at de bliver nødt til at lægge deres stridigheder på hylden og begynde at arbejde sammen, hvis de skal klare sig igennem med livet i behold. Spørgsmålet er så, om det umage par kan holde hovedet koldt og fokus på opgaven længe nok til at komme helskindet igennem? The Hitman's Bodyguard byder ikke alene på action i særklasse og vel affyrede replikker, men også en stjernerække af gode skuespillere. Ud over Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson, ses Gary Oldman (The Dark Knight Rises, The Book of Eli, Det femte Element) som russeren Vladislav Dukhovich samt Salma Hayek (How to Be a Latin Lover, After the Sunset, From Dusk till Dawn) i rollen som Sonia Kincaid. Derfor er der tale om en absolut "must see" film for alle, der er fan af action.

Vidste du at?

Trivia

I filmens trailer spiller Whitney Houstons hit "I Will Always Love You", der oprindeligt sammer fra filmen Bodyguard.Vidste du endviddere, at det er anden gang Samuel L. Jackson og Ryan Reynolds spiller sammen på det store lærrede? Første gang var i filmen Turbo fra 2013.

Goofs

I filmen tager Kincaid og Bryce en færge fra Dover til Amsterdam. I virkeligeheden er der slet ingen færgeafgange mellem disse byer. Færgeruten blev nedlagt for flere år siden. Da Michael Bryce skal bryde ind i en Mercedes, bruger han en dirk, der slet ikke kan bruges til biler.

Citat

Darius Kinkaid: "You know, when life gives you shit, you make Kool-Aid." Michael Bryce: "That's not really how that expression works." Darius Kinkaid: "That's the beauty of that motherfucker. Life." Michael Bryce: "Yeah, well... life, I mean, life doesn't usually give you shit and then turn into a beverage."

Se The Hitman's Bodyguard allerede i dag

Hvis du har lyst til at se en film, hvor der er skruet helt op for actionen, så køb The Hitman's Bodyguard. Her hos BLOCKBUSTER finder du et stort udvalg i både film og serier og hos os er der intet dyrt månedligt abonnement. Vi synes nemlig, at det er mest fair, at du kun skal betale for det, du ønsker at se. Så køb eller lej The Hitman's Bodyguard hos os allerede i dag. Så er aftenens underholdning hjemme.

Læs mere om The Hitman's Bodyguard
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 54 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.9

  Brugernes anmeldelser

  19/01/2018 : Anonym bruger
  God action komedie
  Det er god underholdning. Masser af fart, action og god humor og sågar også en god historie.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer