Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Hateful Eight

3 timer 04 minutter
7.8
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
En diligence skramler gennem det iskolde, vinterfrosne landskab i Wyoming. Passagererne, dusørjægeren, John Ruth, og hans fange, Daisy Domergue, haster mod den lille flække, Red Rock, hvor Ruth vil sørge for, at dødsdommen over Domergue bliver eksekveret. Undervejs støder to fremmede til det lille selskab: Major Marquis Warren, en tidligere nordstatsofficer, der nu er blevet en berygtet dusørjæger og Chris Mannix, en tidligere sydstatssoldat, der hævder at være den nye Sherif i Red Rock. En snestorm er på vej, så diligencen søger tilflugt i en afsidesliggende hytte. Da de kommer ind i varmen, bydes de velkommen af fire fremmede mænd: Opsynsmanden Bob, Bødlen Oswaldo Mobray, Joe Gage og den tidligere sydstatsgeneral Sanford Smithers. Mens stormen raser uden for den vejrbidte bygning, går det op for de otte rejsende, at ikke alle vil nå til Red Rock i live. The Hateful Eight er den ottende film af den amerikanske instruktør Quentin Tarantino.
Trailer:
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 3 timer 04 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.8

  Brugernes anmeldelser

  25/09/2016 : Benno Hansen
  Middelmådig og kedelig
  Dumper som det krimimysterie, der lægges op til. Egentlig bare en meget langtrukken omgang Tarantinoske dialoger, der slutter i en mængde teaterblod.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer