Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Handmaid's Tale

Sæson 1
10 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Denne dramaserie er baseret på den prisvindende bestsellerroman af Margaret Atwood og handler om livet i det dystopiske, totalitære samfund Gilead, som førhen var en del af USA. Gilead er stillet over for miljøkatastrofer og hastigt faldende fødselstal og regeres af et forskruet, fundamentalistisk regime, der behandler kvinder som statens ejendom. Som en af de få resterende frugtsommelige kvinder er Offred (Elisabeth Moss) en Tjenerinde i Kommandørens husstand og en del af en af de kvindekaster, der påtvinges seksuelt slaveri i et sidste, desperat forsøg på at genbefolke en hærget verden. I dette skræmmende samfund, hvor ét forkert ord kan medføre hendes død, færdes Offred blandt kommandører, deres brutale koner, tjenestefolk og hendes medtjenerinder - hvor enhver kan være spion for Gilead - med ét mål: at overleve og finde den datter, som hun blev frataget.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Offred

Offred, en af de få fertile kvinder og såkalte tjenerinder i den tyranniske republik Gilead, kæmper for overlevelse, mens hun er tvunget til at være forplantningsdygtig surrogatmor for en mægtig leder og hans bitre kone.

2: Birth Day

Offred og de andre Tjenerinder hjælper med til at bringe Janines baby til verden, hvilket får Offred til at mindes sin egen datters fødsel. Offred kommer tættere på Ofglen, mens hun frygter et hemmeligt møde med kommandøren.

3: Late

Offred besøger Janines spædbarn med Serena Joy og mindes revolutionens begyndelse, før Gilead blev dannet. Ofglen står over for en vanskelig udfordring.

4: Nolite Te Bastardes Carborundorum

Offred straffes af Serena Joy og begynder at gå op i limningen og reflekterer over sin tid ved Moira i Det Røde Center. En komplikation under ceremonien truer Offreds chancer for overlevelse ved kommandøren og Serena Joy.

5: Faithful

Serena Joy kommer med et overraskende forslag til Offred. Offred mindes tiden, hvor hun og hendes mand startede deres forhold.

6: A Woman's Place

En mexicansk ambassadør, der besøger Gilead, udspørger Offred om hendes liv som Tjenerinde. Serena Joy reflekterer over sit ægteskab og den rolle, hun engang spillede i Gileads tilblivelse.

7: The Other Side

Offred mindes sin families farlige flugtforsøg, og en chokerende åbenbaring fra livet forud for Gilead sætter hendes tilværelse i nyt perspektiv.

8: Jezebels

Kommandøren overrasker Offred med et hemmeligt eventyr i Gilead. Nicks plagede fortid fører til, at han hyres af Jacobs Sønner.

9: The Bridge

Offred begiver sig på en farlig mission for modstandsbevægelsen. Janine flyttes til et nyt tjenestested. Serena Joy mistænker kommandøren for utroskab.

10: Night

Serena Joy konfronterer Offred og kommandøren. Offred har vanskeligt ved at håndtere en kompliceret, livsforandrende åbenbaring.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer