Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Grinder

Sæson 1
22 afsnit
Ned til: Køb 349,-

Pris som konfigureret: 349 ,-

Pris som konfigureret: 349 ,-

Handling:
I denne komedieserie spiller Rob Lowe en berømt tv-advokat, der flytter hjem, da hans hitserie bliver aflyst. Han slutter sig til sin bror i familiens virkelige advokatfirma, på trods af, han ikke har en eksamen i jura, ingen licens til at praktisere og ingen erfaring i en rigtig retssal. Fred Savage, som vi kender som hovedpersonen i den forgangne serie 'Mine glade 60'ere', spiller broren, der rent faktisk er advokat, - og som ikke er synderlig begejstret for sin brors ønske om at 'hjælpe til ' i familiefirmaet.
Ned til: Køb 349,-

Pris som konfigureret: 349 ,-

1: Pilot

Da hans langvarige hitserie 'The Grinder' er blevet taget af skærmen, beslutter Dean sig for at flytte tilbage til sin lille hjemby for at melde sig under fanerne i familiens advokatfirma. Det er på trods af, at hans far og bror, Stewart, rent faktisk er advokater, mens Dean bare har spillet en i sin tv-serie.

2: A Hero Has Fallen

Efter en spændende sejr bliver Sanderson og Yao oversvømmet med sager. Dean vil gerne vælge, hvad de skal arbejde med som næste sag. Stewarts forsøg på at stoppe med at være en humørdræber, har uventede virkninger på hans familie.

3: The Curious Disappearance of Mr. Donovan

Stewart afviser Deans påstande om, at Claire deler firmahemmeligheder med en konkurrerende virksomhed. Debbie og Stewart forsøger at komme til bunds i, hvem der har manipuleret med deres tv-boksoptager.

4: Little Mitchard No More

Stewart og Deb tror, at et nyt par, Lyle og Vanessa, kan lide dem fordi Dean er en berømthed. Claire er den eneste person, Dean har mødt, der ikke er påvirket af hans berømmelse.

5: A Bittersweet Grind (Une Mouture Amer)

Dean er frustreret over ikke at finde kærligheden. Hans tro på romantik genopstår, da han genoptager kontakten med en tidligere kæreste. I mellemtiden forsøger Deb at overbevise forkrampede Stewart om at tillade Lizzie at gå på en overvåget date.

6: Dedicating This One to the Crew

Stewart fortæller Dean, at for at blive betragtet som en 'almindelig' fyr, han har brug for at holde op med at stole på sit berømte ry, men Stewart ændrer mening, da de ender i problemer og Deans berømmelse kan være deres eneste vej ud.

7: Buckingham Malice

I stedet for at følge i sin fars fodspor og slutte sig til det tekniske mandskab, går Ethan til audition på en rolle i skolens teaterstykke. I mellemtiden sættter Stewart spørgsmålstegn ved, hvorfor hans far gav Dean og ham to forskellige bud på, hvordan man kan leve sit liv.

8: Giving Thanks, Getting Justice

Dean er glad for at tilbringe en rigtig Thanksgiving fest med familien, men hans indblanding afslører en stor, overraskende familiehemmelighed.

9: Grinder Rests in Peace

The Grinder: New Orleans', en spin-off af den oprindelige hitserie, beder Dean at filme en scene, der definitivt afslutter hans elskede karakter, Mitch Grinder. Ikke overraskende, kæmper Dean i mod at blive erstattet af sin tv-bror, Rake. Imens forsøger Stewart at hoppe med på muligheden for at få Dean tilbage i skuespil, og dermed også ud af hans familieliv.

10: The Olyphant in the Room

Efter Dean opdager Timothy Olyphant kissemisse med Claire, mener han, at han kan 'vinde hende tilbage' ved at tage føringen i en sag - og ved hjælp af meget tvivlsom taktik - repræsenterer en af hendes venner. I mellemtiden bliver Stewart glad over, at en journalist skriver en historie om ham, men bliver forstyrret, da Dean stjæler rampelyset.

11: Exodus

Dean tager det meget hårdt, da Stewart og Deb fortæller ham, at det er på tide, han finder sin egen lejlighed. Et rivaliserende advokatfirma ser Dean føle sig afvist af sin bror og forsøger at smugle ham fra Sanderson.

12: Blood Is Thicker Than Justice

Efter deres udfald i den foregående episode, befinder Dean og Stewart sig nu på modstående sider i en skilsmissesag. I mellemtiden, tilbage i huset, ser Ethan og Lizzie eftervirkningen af livet uden Onkel Dean.

13: Grinder V Grinder

Timothy Olyphant er tilbage i Boise og rivaliseringen mellem Dean og ham fortsætter, da Stewart inviterer Olyphant til at tilbringe mere tid på kontoret. Efter at være endt ind i en diskussion om, hvem der er tættest på at blive en rigtig advokat, beslutter de to 'Grinders at gå lade det komme an på en prøve i en fiktiv retssag.

14: The Retooling of Dean Sanderson

Da Dean skræmmer en stor potentiel kunde væk ved at være for dramatisk, fortæller Stewart ham, at det måske endelig er tid til at give slip på hans 'Grinder' karakter og komme ned på jorden. Stewart forsøger at overbevise Dean om, at han bør gå i terapi. Dean indvier modvilligt, men i typisk Dean stil, overgører han det, og begynder at udøve terapi på hele familien, hvilket nærmest endner med, at Debbie forlader sit opslidende job.

15: The Ties That Grind

Deans terapeut, Jillian, tilskynder ham til én gang for alle at kaste sin Grinder karakter ud og finde ud af, hvem den virkelige Dean er. Gennem sine terapiøvelser, ender han med at få alle andre omkring ham til at evaluere deres egne problemer, til stor frustration for Stewart.

16: Delusions of Grinder

Dean fortsætter forholdet til sin terapeut, Jillian, til Stewarts store irritation. Sagen mod Dean Sanderson, Sr., omhandlende fejlbehandling, blusser yderligere op, da det viser sig, at Corey Miller at være overraskende velforberedt.

17: From the Ashes

Da sammensværgelsen mod Sanderson & Yao når et kogepunkt, har den eneste mand, der kan komme til bunds i det, opgivet og har indskrevet sig på jurastudiet. Stewart har desperat behov for Deans hjælp, og vil gå umådelig langt, for at få sin bror tilbage som 'The Grinder'.

18: Genesis

Efter at have været i terapi synes Dean, at han har mistet evnen til at 'grinde'. For at få den tilbage, beslutter han sig for at opklare sagen, der har vendt hele kontoret på den anden ende. I mellemtiden, ser vi i flashback en yngre Dean Sanderson, der kæmper for at beslutte, om han skal favne et simpelt liv, eller forfølge sin skæbne og blive 'The Grinder' han altid har skullet være.

19: A System On Trial

Stew er bekymret for, at Dean Sr.'s problemer med vredesudbrud vil skade hans sag, men Dean Sr. insisterer på, at der ikke er nogen problemer overhovedet. Dean siger, at der kun findes én sikker måde at finde ud af, hvad folk virkelig tænker: de tager spørgsmålene ud til masserne for at foretage nogle gode gammeldags fokusgruppetests. Inden længe bliver hele familien fanget i feedback på, hvordan de opfattes af andre.

20: Divergence

Dean og Stewart modtager et overraskelses besøg fra deres mor. Stewart forsøger at få reserveret et bord på en hypet restaurant til hans og Debs årsdag.

21: For the People

Efter at have fundet ud af, at Dean Sr. er skyldig, mener Stew, at de bør indgå forlig i sagen. Dean mener, selvfølgelig, at de skal forsøge at vinde og ønsker at bruge et af sine gamle 'Grinder' tricks, ved at kaste sig ud i et uafhængig sideløbende plot, der vil føre ham frem til det han har brug for, for at løse sagen. I mellemtiden er Stew bekymret for, om han nu er blevet 'inficeret' af 'The Grinder'.

22: Full Circle

Stewart bliver sat ud af spillet i Dean Sr.'s fejlbehandlings retssag, hvilket betyder, at det er resten af Sanderson & Yao- team, der skal forsøge at redde virksomheden.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer