Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Great Wall

1 timer 39 minutter
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
De to lykkeridere William Garin og Tovar er nået til Kina i deres søgen efter et magisk sort pulver med en ødelæggende kraft. Efter et monsterangreb flygter de i sikkerhed bag Kinas store mur, hvor de bliver fanger hos Den Navnløse Orden, der er en hemmelig hær med en eneste mission - at forsvare sig mod den mystiske ondskab, der én gang hvert århundrede vågner i Jade-bjergene. Garin og Tovar skal nu beslutte, om de vil forsøge at flygte eller slutte sig til en sag, der er større end dem selv.
Trailer:

The Great Wall - beskrivelse af plot

The Great Wall er en film, der handler om hovedpersonerne Garin og Tovar. De to er på en rejse for at finde et magisk sort pulver, der har en speciel, ødelæggende kraft. De er på deres søgen efter dette pulver nået helt til Kina, hvor de kommer ud for et angreb fra monstre, der fører til, at de flygter i beskyttelse bag Kinas store mur. Her bliver de taget til fange af Den Navnløse Orden, som er en hemmelig hær med et formål: at beskytte Kina mod monstrene, som hvert 60. år vågner fra deres søvn i Jade-bjergene. Da Garin og Tovar forsøger at forklare sig over for hærens officerer, angriber monstrene pludseligt, selvom hæren først havde regnet med, at de ville angribe om en uge. Under angrebet fra monstrene møder Garin og Tovar den europæiske rejsende, Sir Ballard, der ligesom dem rejste ud for at finde sort krudt for 25 år siden. Sir Ballard befaler, at Garin og Tovar løslades, så de kan deltage i kampene mod den mystiske ondskab fra bjergene. Hvad, der følger, er en dramatisk og actionpakket film, hvor Garin og Tovar må hjælpe Den Navnløse Orden i en sag, der er større end dem selv. Undervejs i denne krig mod monstrene, møder de mange udfordringer og må konstant tænke og ændre deres planer, hvis de vil overmande de ondskabsfulde monstre.

Vidste du at?

Trivia

Filmselskabet fik ikke lov til at filme på selve Den Kinesiske Mur, så mange af filmens scener er faktisk optaget andre steder (for eksempel kulisser) eller er blevet redigeret med digitale hjælpemidler for at skabe en illusion om Den Kinesiske Mur.

Goofs

I filmen bruges en varmluftsballon blandt andet til at bekæmpe monstrene på trods af, at den første varmluftsballon fløj i Frankrig i år 1783 - næsten 700 år senere. Denne fejl har dog ingen betydning for oplevelsen af filmen, og man opdager ikke fejlen.

Citat

Undervejs i filmen siger Garin: "Jeg er blevet efterladt to gange, det var uheldigt", og fortsætter: "For dem, der efterlod mig". Dette er et af de bedste citater fra filmen og kommer under en samtale med Tovar under krigen mod monstrene.

The Great Wall - en film der bare skal ses

The Great Wall er en rigtig spændende film, som både er underholdende, actionpakket og dramatisk. Det er en film, der bestemt kan anbefales at se, og her hos BLOCKBUSTER kan du netop det. Lej The Great Wall, hvis du vil se filmen allerede i dag, eller køb The Great Wall, hvis du bare må have den i din samling. Et mesterværk af en film, der formår at holde spænding fra start til slut - filmen kan bestemt anbefales til dem, der godt kan lide action.

The Great Wall er en film, der formår at kombinere nogle af de allerbedste ting fra filmens verden - action, underholdning og drama. Filmen kan klart anbefales, og der er spænding fra start til slut.

Læs mere om The Great Wall
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 39 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer