Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Girl With All The Gifts

1 timer 47 minutter
6.7
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Da 10-årige Melanie ankommer til dagens første skoletime, er hun fastspændt og har en pistol rettet mod hovedet. I et fremtidigt England har en svampeparasit forvandlet hovedparten af menneskeheden til blodtørstige rovdyr, men i et beskyttet militærkompleks kæmper de ubesmittede med at finde en vaccine mod den verdensomspændende epidemi. Melanie er en af de indespærrede. På overfladen ligner hun en helt almindelig pige med intellekt og sjæl, men under huden er hun smittet. Af ukendt årsag er hun ligesom en lille gruppe andre børn delvis immun overfor mutationen og kan tænke og føle normalt. Hun er endda både nysgerrig og ualmindelig intelligent og nærer stor hengivenhed overfor sin lærerinde. Da militærbasen bliver overfaldet af mutanterne, står menneskerne overfor en række skæbnesvangre valg og må ruste sig til at overleve udenfor.
Trailer:

The Girl With All The Gifts er lige noget for dig, der er vild med drama, thriller og skræk i én og samme film krydret med høje skuespilpræstationer og imponerende grafik. Saml familie og venner eller nyd en filmaften bare dig og din partner. Du kan få fat i filmen her på blockbuster.dk. Her er der altid garanti for rigtig god underholdning!

The Girl With All The Gifts

Denne film tager os med til en dystopisk fremtid, hvor verden og menneskeheden er blevet ramt af en mystisk og skræmmende svampesygdom. Sygdommen gør menneskene til såkaldte kødædende "hungries", der ikke længere ejer fri vilje. Nu er menneskehedens eneste håb for at finde en kur mod sygdommen, så alt igen kan vende tilbage til det normale, en lille flok hybridbørn, der tørster efter menneskekød, men som stadig har evnen til at føle og tænke. Disse børn går i skole på en militærbase langt ude på landet i Storbritannien. Her er de udsat for ganske forfærdelige eksperimenter foretaget af den kvindelige Dr. Caldwell. Èn af lærerne på skolen, Helen, får dog et meget tæt forhold med én af hybridbørnene, Melanie, men dette er ikke uden problemer. Da basen bliver invaderet, må de dog flygte med hjælp fra sergenten Parks. Dette bliver noget af en farefuld flugt for dem alle, hvor det udelukkende handler om overlevelse. Derudover skal Melanie affinde sig med sig selv og sine evner. The Girl With All the Gifts fra 2016 er på én gang et drama og en thriller spækket med en god portion skrækmomenter og ganske imponerende grafik. Rollelisten har både kendte ansigter som blandt andet Glen Close i rollen som Dr. Caldwell, Gemma Arterton som lærerinden Helen, og Paddy Considine som sergenten. Den unge pige bliver spillet af skuespiller-spiren Sennia Nanua. Find tæpperne frem, lad popcornene poppe og sæt dig godt til rette. Du kan nemt, hurtigt og ikke mindst bekvemt få fat i filmen hos din Blockbuster. Det er tid til (u)hyggelig godt underholdning.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Glen Closes svigerinde, Deb Close, elsker zombiefilm, og at hun medvirker som en af de kødædende "hungries"? Vidste du, at nogle af optagelserne er skudt i midten af travle Birmingham?

Citat

“The truth is the truth, the only prize worth having. If you deny it, you’re only showing that you’re unworthy of it.” , “the horror of the unknown is more frightening than any horror you can understand”, “In an age of rust, she comes up stainless steel”

The Girl With All The Gifts

Køb The Girl With All The Gifts så du kan se den til hver en tid, eller lej The Girl With All The Gifts for en dag. Valget er dit. Her hos os betaler du naturligvis ikke for et abonnement, men i stedet kun for det, du ser. Og det er alt sammen til rigtig gode priser! Vi har alt lige fra de nyeste premierefilm til de gode, gamle klassikere, som du kan se igen og igen, så der er noget for enhver smag og enhver størrelse.

Læs mere om The Girl With All The Gifts
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 47 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Don't Breathe
  Køb 59,- Lej 49,-
  Huset Huset
  Huset
  Køb 69,- Lej 19,-
  Here Alone
  Køb 99,- Lej 39,-
  The Witch
  Køb 119,- Lej 19,-
  Green Room
  Køb 139,- Lej 19,-
  Freak Out
  Køb 69,- Lej 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer