Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Founder

7.2
Køb 0,-
Trailer:
Handling:
Ray Kroc bruger sine dage på at køre fra diner til diner i håbet om at sælge nogle af sine industrimaskiner. Men salget går mildest talt dårligt, så da han får en stor ordre vil han undersøge stedet nærmere. McDonald’s er ejet af brødrene Mac og Dick, der har fundet på et effektivt, nyt system, så kunderne ikke skal vente på deres mad. Kroc ser straks potentialet i den innovative idé, og vil lave McDonald’s til en storslået restaurantkæde. Selvom brødrene prøver at stå imod, begynder den stædige sælger at møve sig ind på deres territorie.
Trailer:

The Founder giver os historien om, hvad der skete, da sælgeren Ray Kroc tilfældigvis møder de to McDonalds brødre og indehavere af en lille, men meget innovativ fast food restaurant.

The Founder den sande historie

The Founder giver os historien om, hvad der kan ske, når en udbrændt sælger, der aldrig har haft den rigtige idé, møder to brødre, der har fat i en helt igennem genial og innovativ idé, men ikke har de største ambitioner, mødes ved et tilfælde. Året er 1954 og Michael Keaton spiller sælgeren Ray Kroc, der ikke har videre held i sprøjten, mens han kører Amerika tyndt for at lave forretninger. Ray spiser alle sine måltider i billige fast food restauranter med dårlig mad og langsom og dårlig service. Da han tilfældigvis spiser på McDonald's restauranten i San Bernardino, California, forventer han derfor ikke andet end, hvad han er vant til, men bliver hurtigt begejstret. For brødrene Richard (Dick) McDonald og Maurice (Mac) McDonald, spillet at Nick Offerman og John Carroll Lynch, har vendt hele fast food tanken på hovedet. De laver burgere som på samlebånd og kan derfor servere med det samme. Ray Kroc ser med det samme potentialet til at udvide i stor skala, men brødrene er skeptiske og godt tilfredse med, hvad de har. Nu begynder en kamp på stædighed, vedholdenhed og hensynsløshed. Se den fantasiske film om opbygningen af en af vor tids mest kendte restauranter, fra lille og lokal til kæmpe og global. Filmen byder også på skuespillere som B.J. Novak, Wilbur Fitzgerald og Linda Cardellini.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at musikeren Mark Knopfler skrev sangen "Boom Like That" fra albumet Shangri-La om Ray Kroc efter at have læst Krocs biografi. Vidste du også at rollen som Ray Kroc føst blev tilbudt Tom Hanks, der sagde nej tak.

Goofs

Da Ray Kroc forsøger at finde vej på et kort over San Bernardino, er byen Irvine med på kortet, selvom byen først kommer med på kort efter 1971, så Ray Kock kan umuligt have byen med på et kort fra 1950'erne.

Citat

Ray Kroc: "If I saw a competitor drowning, I'd shove a hose down his throat." Ray Kroc: "You know what - contracts are like hearts, they are made to be broken." Ray Kroc: [to Ethel during dinner] "I want a divorce."

The Founder er absolut seværdig

Køb The Founder hos BLOCKBUSTER allerede i dag. Hos BLOCKBUSTER betaler du kun for de film og serier, du ønsker at se. Vi har intet dyrt løbende abonnement. Hos BLOCKBUSTER finder du altid et stort udvalg i både præmiere film og prisvindende tv serier. Vi har altid over 8.000 titler at vælge imellem og der kommer hele tiden flere til. Lej The Founder hos BLOCKBUSTER og se Michael Keaton rulle sig ud som Ray Kroc i McDonald's historien vi alle har ventet på.

Læs mere om The Founder
  • Udgivelsesår: 2016
Køb 0,-