Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Foreigner

1 timer 49 minutter
7.1
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
En ydmyg, kinesisk restaurantejer, som har lagt sin barske fortid bag sig, bliver nødt til at tage sagen i egen hånd og søge retfærdighed, da hans datter myrdes i et terrorangreb af IRA. Sagen stikker dog dybere end som så, da det viser sig, at en politiker i den irske regering sidder inde med afgørende oplysninger til at finde de skyldige.
Trailer:

Jackie Chan og Pierce Brosnan er tilbage i absolut topform og gør det, de nu gør bedst i filmen The Foreigner. Der er garanti for underholdning og stjerner i verdenklasse.

The Foreigner byder på action og spænding

Vi følger den ydmyg forretningmand Quan Ngoc Minh i hans jagt efter retfærdighed, da hans datter er blevet dræbt, som følge af en politisk motiveret terrorhandling. Quan Ngoc Minh er ikke en almindelig forretningsmand, men en mand med en skjult fortid. En fortid han får brug for at grave frem og støve af igen, da han bryder ud i en vendetta drevet af hævn, for at sikre at hans datters mordere ikke slipper ustraffet. The Foreigner stiller os spørgsmålene, hvor langt vi er villige til at gå for at retfærdigheden skal sejre og i hvor vid udstrækning målet helliger midlet? For Quan Ngoc Minh, bliver nødt til at gå hårdt til den britiske embedsmand Liam Hennessy, hvis egen fortid kan indeholde de afgørende spor, hvis det nogensinde skal lykkedes Quan Ngoc Minh at finde frem til de skyldige. Derfor udvikler filmen sig også til en næsten katten efter musen agtig jagt mellem de to mænd. Der er garanti for god underholdning, da det er en jagt, der bestemt ikke kommer til at gå stille af sig. Filmen byder på gode skuespilpræstationer fra blandt andre Jackie Chan, (Rush Hour, The Karate Kid, The Spy Next Door) der spiller den noget stålsatte Quan Ngoc Minh. På rollelisten ses også Pierce Brosnan (After the Sunset, The World is not Enough. The November Man) i rollen som embedsmanden Liam Hennessy.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at, Liam Hennessy spillet af Pierce Brosnan i filmen er baseret på den irske politiker Gerry Adams. Adams var involveret i den irske republikanske bevægelse, selvom han i mange år nægtede at tilhøre IRA. Han blev dog senere leder af Sinn Féin, den politiske gren af ​​IRA.

Goofs

I filmen skulle O'Reilly have forestillet at have afsonet 2 måneder i Hydebank, da han var 26 år. Men dette ville ikke kune lade sig gøre, da kun mænd i alderen mellem 18 og 21 kan afsone i Hydebank. Ups!

Citat

Samtale mellem Quan Ngoc Minh og Liam Hennessy. Quan Ngoc Minh: "Politicians and terrorists, they are just 2 ends of the same snake.", Quan Ngoc Minh: "What's the difference?", Liam Hennessy: "There is a difference.", Liam Hennessy: "One end bites and the other doesn't."

Køb eller lej The Foreigner her

Køb The Foreigner hvis du er til rigtig gode film. Her er der tale om en film, der både formår at holde dig fanget på kanten af sofaen i spænding, men samtidig også formidler en solid historie. Her hos BLOCKBUSTER har vi intet dyrt månedligt abonnement. Du betaler kun for de film og serier, som du ønsker at se. Det synes vi er mest fair. Vi har altid over 8.000 titler at vælge imellem. Så hvad venter du på? Køb eller lej The Foreigner allerede i dag.

Læs mere om The Foreigner
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 49 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Sicario
  Køb 99,- Lej 29,-
  The Accountant
  Køb 99,- Lej 49,-
  Skin Trade
  Køb 69,- Lej 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer