Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Flash

Sæson 3
23 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Barry Allen - alias The Flash - bliver som verdens hurtigste mand konfronteret med metahumane trusler, både fra denne verden og fra parallelverdenen Earth-2. I tredje sæson står Barry over for det ukendte, idet han uigenkaldeligt ændrer tidslinjen, da han redder sin mor fra Reverse-Flash. Det eneste spørgsmål er, om vil han kunne finde en udvej, nu da han er fanget i sit eget Flashpoint Paradoks.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Flashpoint

Hvad ville du ofre for at have alt, hvad ud altid har drømt om? I præmieren på tredje sæson lever Barry en drømmetilværelse – hans forældre lever, han har inviteret Iris West ud på en date, og han kan endelig være en helt almindelig fyr, efter Central City har fået en ny speedster Kid Flash (seriens stjerne KEIYNAN LONSDALE), som har travlt med at redde byen. Men da Barry begynder at glemme dele af sit gamle liv, håner Reverse-Flash (tilbagevendende gæsteoptræden af MATT LETSCHER) sin nemesis og advarer ham om, at der vil blive alvorlige konsekvenser for Barry, og dem han holder af, hvis han fortsætter med at leve i dette alternative univers. Udover at miste hukommelsen, vil hans evner også aftage i styrke. Da der opstår en katastrofe, må Barry beslutte, om han vil fortsætte med at leve i denne verden som Barry Allen, eller om han vil vende tilbage til sit univers som The Flash.

2: Paradox

Barry opdager, at påvirkningerne fra Flashpoint er meget stærkere, end han troede. I mellemtiden møder Barry sin nye kollega Julian Albert (seriens nye tilbagevendende stjerne TOM FELTON) og bliver overrasket over Julians umiddelbare foragt overfor ham.

3: Magenta

Barry rejser til fremtiden for at finde frem til Savitars stadig ukendte identitet og i håbet om at redde Iris. Efter sin ankomst i 2024 møder Barry en fremtidig udgave af hans Team Flash-venner, som efter Iris’ død er blevet nogle ganske anderledes personer, dybt påvirket af deres opgør med Savitar. Det er op til Barry at indgyde håb i teamet, mens han forsøger at være den helt, som hans fremtidige venner har ventet på. I mellemtiden, tilbage i 2017, fortsætter jagten efter Killer Frost. Seriens stjerne Tom Cavanagh har instrueret.

4: The New Rogues

Barry fortsætter med at træne Jesse, og da den nye metahuman Mirror Master (gæsteoptræden af GREY DAMON) træder frem på scenen, lader han hende komme med. Mirror Master har slået sig sammen med sin gamle partner Top (gæsteoptræden af ASHLEY RICKARDS) og søger efter Leonard Snart (tilbagevendende gæsteoptræden af WENTWORTH MILLER) for at gøre op med ham. Jesse slutter sig hurtigt til, men trodser en af Barrys ordrer, hvilket får alvorlige konsekvenser.

5: Monster

Desperat efter at forstå hvad der sker med hende, besøger Caitlin sin mor Dr. Tannhauser (gæsteoptræden af SUSAN WALTERS), som er en anerkendt biomedicinsk forsker, i håbet om at hendes mor kan hjælpe hende med at forstå sine tiltagende metahumane kræfter. Da Dr. Tannhauser imidlertid behandler sin datter som en forsøgsperson, bliver Caitlin kold over for sin mor, og de to begynder at tale om fortiden, hvilket udløser et ophedet skænderi. I mellemtiden forsøger Barry at overbevise Julian om at lade ham hjælpe, efter en mystisk ny metahuman angriber Central City.

6: Shade

Da Wally begynder at drømme, om at han er Kid Flash, bliver Barry klar over, at han er nødt til at fortælle Wally, Iris og Joe om, hvad der skete med Wally i Flashpoint for at beskytte ham.

7: Killer Frost

Caitlin bruger sine kræfter til at redde Barry, men ganske som hendes mor havde forudset, udløser hendes anstrengelser hendes indre Killer Frost. Killer Frost går amok, mens hun søger efter Dr. Alchemy og kidnapper Julian og kæmper mod både The Flash og Vibe. I mellemtiden har Joe og H.R. en fortrolig samtale. Kevin Smith har instrueret.

8: Invasion!

Da rumvæsener kaldet the Dominators angriber Central City, skynder Barry sig over til Star City for at bede Green Arrow (gæsteoptræden af STEPHEN AMELL) om hjælp til at stoppe dem. Da de bliver klar over, at kampen mod Dominators er vanskeligere, end de først havde antaget, opsøger de Legends of Tomorrow, hvorefter Barry og Cisco skaber en forbindelse for at bringe et hemmeligt våben ind i kampen – Supergirl (gæsteoptræden af MELISSA BENOIST). Da først alle supervennerne er samlet, udfærdiger de en plan om at angribe, men der bliver afsløret en chokerende hemmelighed i forbindelse med Flashpoint, og pludselig ved ingen, hvem de kan stole på.

9: The Present

Eftersom Alchemy og Savitar fortsat er faretruende, er Barry ude af stand til at koncentrere sig om julehøjtiden og hans forhold til Iris. Fast besluttet på at stoppe Savitar rejser Barry til Earth-3 for at søge råd hos Jay Garrick (tilbagevendende gæsteoptræden af JOHN WESLEY SHIPP). I mellemtiden vil Wally hjælpe Barry med at bekæmpe Savitar, og han afslører, at han har trænet med H.R., hvilket ikke falder i god jord hos Barry. Da Cisco fejrer jul for første gang uden sin bror Dante (tilbagevendende gæsteoptræden af NICHOLAS GONZALEZ), genåbnes gamle sår.

10: Borrowing Problems from the Future

Barry er plaget af sine syner om fremtiden, hvor Iris bliver myrdet af Savitar. Da en forbryder der hedder Plunder (gæsteoptræden af STEPHEN HUSZAR) dukker op i Central City, husker Barry, hvilken rolle han spillede i hans fremtidssyner og frygter, at hvis han fanger Plunder, vil det cementere Iris’ skæbne. Wally, som ikke kan forstå, hvorfor Barry tøver med at stoppe Plunder, beslutter sig for at optræde som Kid Flash. I mellemtiden tilbyder Caitlin Julian et job.

11: Dead or Alive

H.R.’s fortid indhenter ham, da en dusørjæger ved navn Gypsy (gæstestjernen JESSICA CAMACHO) med vibe-kræfter ankommer i Central City, for at bringe ham tilbage til Earth-19, hvor han står anklaget for en forbrydelse. Det viser sig imidlertid, at interdimensionale rejser er ulovlige på deres Earth. H.R. overgiver sig, men da Barry og Cisco finder ud af, at H.R.’s eneste håb er at udfordre Gypsy i en kamp til døden, blander de sig, og Cisco tilbyder at kæmpe mod Gypsy i hans sted.

12: Untouchable

Barry og S.T.A.R. Labs-teamet arbejder sammen for at bekæmpe Clive Yorkin (gæstestjernen MATTHEW KEVIN ANDERSON), en kriminel metahuman, som slår mennesker ihjel på stribe ved at forårsage, at de hurtigt går i forrådnelse. Joe bliver hans næste mål, men Iris bliver fanget i krydsilden i stedet. I mellemtiden fortsætter The Flash med at træne Kid Flash og begynder at tage sin lærlings træning til et højere niveau.

13: Attack on Gorilla City

Da Jesse Quick informerer teamet om, at hendes far (TOM CAVANAGH) er blevet bortført, rejser Barry, Caitlin, Cisco og Julian til Earth-2 på en mission for at redde Harry fra Gorilla City. Da de begiver sig på vej gennem skoven, bliver Barry og resten af teamet omgående fanget og bragt til Grodd (stemme af DAVID SOBOLOV). Grodd fortæller dem, at han har brug for deres hjælp til at stoppe Solovar (stemme af KEITH DAVID), lederen af Gorilla City, idet Solovar ønsker at invadere Earth-1. I mellemtiden er Jesse og Kid Flash vendt tilbage til Earth-1, hvor de med hjælp fra H.

14: Attack on Central City

I den episke afslutning på historien i to dele, bringer Grodd og hans gorillahær kampen til Earth-1. Idet de forsøger at finde en måde, de kan stoppe dem på, inden de ødelægger Central City, får The Flash og teamet selskab af Gypsy, som vender tilbage for at hjælpe dem i kampen. I mellemtiden beslutter Jesse Quick at hun vil blive på Earth-1 sammen med Wally.

15: The Wrath of Savitar

Under træning med Barry begynder Wally at se syner med Savitar, som han skjuler for teamet. I mellemtiden truer en farlig hemmelighed med at ødelægge Barrys og Iris’ lykke.

16: Into the Speed Force

Desperat efter at stoppe Savitar og redde sine venner, går Barry til Speed Force for at finde svar. I mellemtiden giver H.R. råd til Jesse.

17: Duet

Barry og hans team bliver overrasket, da Mon-El (gæsteoptræden af CHRIS WOOD) og Hank Henshaw (gæsteoptræden af DAVID HAREWOOD) ankommer på deres Earth med en komatøs Supergirl, som er blevet forhekset af Music Meister (gæsteoptræden af DARREN CRISS). Da de ikke kan vække hende af hendes koma, beder de Team Flash om hjælp til at redde hende. Music Meister overrasker imidlertid The Flash og bevirker, at han falder i et lignende koma, hvilket Team Flash ikke kan helbrede. Kara og Barry vågner uden deres kræfter i en alternativ realitet, hvor livet er ligesom en musical, og den eneste mulige udvej er at følge manuskriptet med sang og dans lige til enden.

18: Abra Kadabra

The Flash kæmper mod Abra Kadabra (gæsteoptræden af DAVID DASTMALCHIAN), en skurk fra Earth-19 som giver ham et fristende tilbud – frigiv ham, hvorefter Abra Kadabra vil afsløre Savitars virkelige identitet. Desperat efter at redde Iris, overvejer Barry at tage imod tilbuddet, men Gypsy afbryder dem og forsøger at fange skurken af egen interesse, og under kampen lykkes det Abra Kadabra ar undslippe. Barry bliver rasende over, at Gypsy har blandet sig, men hun afviser at blande sig uden om, hvilket tvinger Cisco til at vælge side.

19: The Once and Future Flash

Barry rejser til fremtiden for at finde frem til Savitars stadig ukendte identitet og i håbet om at redde Iris. Efter sin ankomst i 2024 møder Barry en fremtidig udgave af hans Team Flash-venner, som efter Iris’ død er blevet nogle ganske anderledes personer, dybt påvirket af deres opgør med Savitar. Det er op til Barry at indgyde håb i teamet, mens han forsøger at være den helt, som hans fremtidige venner har ventet på. I mellemtiden, tilbage i 2017, fortsætter jagten efter Killer Frost. Seriens stjerne Tom Cavanagh har instrueret.

20: I Know Who You Are

Barry og hans team møder Tracy Brand (gæsteoptræden af ANNE DUDEK), som er en videnskabskvinde, der kan være afgørende i forsøget på at stoppe Savitar. Beklagevis er Killer Frost også ude efter Tracy, så Team Flash skal kæmpe mod deres gamle ven, hvilket viser sig at være meget vanskeligt, ikke mindst for Cisco. Joe (Jesse L. Martin) og Ceciles (gæsteoptræden af DANIELLE NICOLET) forhold tager en drastisk ændring.

21: Cause and Effect

Barry tager drastiske midler i brug for at stoppe Savitar. I mellemtiden fortsætter H.R. med at presse Tracy Brand til at designe en fælde for Savitar, og Killer Frost vender tilbage med et bemærkelsesværdigt tilbud.

22: Infantino Street

Med blot 24 timer tilbage inden Savitar slår Iris ihjel, kæmper Barry for at redde kvinden i hans liv, og han træffer en beslutning om at tage alle nødvendige midler i brug for at gøre dette. Han bliver klar over, at den eneste chance han har tilbage, hvis han vil redde hende, er at anmode Captain Cold (WENTWORTH MILLER) om hjælp.

23: Finnish Line

Med intet at miste konfronterer Barry Savitar i et episk opgør som afslutning på den tredje sæson.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer