Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Flash

Sæson 2
24 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Central Citys kriminaltekniske efterforsker Barry Allen er en charmerede, akavet bogorm, der også er verdens hurtigste mand! Hans tilstand er resultatet af et videnskabeligt eksperiment, der gik helt galt, men hans specielle evner giver ham samtidigt mulighed for at hjælp byens udsatte og kæmpe for retfærdighed. Det går snart op for Barry, at han ikke er det eneste 'meta-menneske'. Det er dog ikke alle med superkræfter, der bruger dem i den gode sags tjeneste. Opgaven med at beskytte byens uskyldige, almindelige mennsker bliver sværere end først antaget.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: The Man Who Saved Central City

Da han stadig føler ansvaret for Eddies død, skubber Barry sine venner væk og forsøger at beskytte byen på egen hånd.

2: Flash of Two Worlds

En mystisk mand kommer med en advarsel om en ond speedster, der er opsat på at ødelægge The Flash.

3: Family of Rogues

Barry og teamet allierer sig med den kidnappede kaptajn Colds søster.

4: The Fury of Firestorm

Barry og teamet leder efter en anden Firestorm kamp til Dr. Stein.

5: The Darkness and the Light

Barry erfarer, at en ny 'breacher', Dr. Light, er kommet gennem portalen og han sætter ud for at fange hende.

6: Enter Zoom

Barry og hans team lægger planer for at fælde Zoom med Lindas hjælp, mens Joe er imod det.

7: Gorilla Warfare

Barry løber stærkt for at redde Caitlin, da Grodd kidnapper hende.

8: Legends of Today

NB! Dette afsnit blev vist på amerikansk TV som del af af et dobbeltafsnit (Legends of Today & Legends of Tomorrow), hvor karakterene fra serierne The Flash og Arrow lavede et 'cross over' og var med i hinandens historier. Da Vandal Savage angriber Kendra Saunders, tager Barry Kendra med til Starling City, og søger Olivers beskyttelse. Harrison beder Jay om at teste en nyt serum, der kan få Barry til at løbe endnu hurtigere.

9: Legends of Yesterday

NB! Dette afsnit blev vist på amerikansk TV som del af af et dobbeltafsnit (Legends of Today & Legends of Tomorrow), hvor karakterene fra serierne The Flash og Arrow lavede et 'cross over' og var med i hinandens historier. Oliver og Barry skjuler Kendra og Carter et fjerntliggende sted, mens de forsøger at finde ud af, hvordan de kan besejre Vandal Savage. Felicity, Thea, Diggle og Laurel arbejder på at opfinde et våben, der kan tilintetgøre Vandal.

10: Running to Stand Still

Weather Wizard vender tilbage for at tvinge Kaptajn Kold og Trickster ud af Iron Heights, men Barry er fast besluttet på ikke at lade det ske.

11: Potential Energy

Barry og Star Labs holdet jager Turtle, der kan bremse tid. Barry står over for et valg om, hvorvidt han skal afsløre sin hemmelige identitet til overfor Patty.

12: The Reverse-Flash Returns

Dr. Harrison finder ud af, hvordan man kan fremkalde Ciscos evne. De lærer derfor, at Eobard Thawne stadig er i live. Iris siger farvel til sin mor.

13: Fast Lane

Barry forsøger at slå sig sammen med Dr. Harrison, men finder ud af Harrison foretrækker at arbejde alene. Flash kæmper mod et nyt meta-menneske.

14: Welcome to Earth-2

Dr. Harrison, Cisco og Barry rejser til Jorden-2 for at redde Harrisons datter. Barry påtager sig rollen som sin dobbeltgænger, der er gift med Iris.

15: Escape from Earth-2

På Jorden-2 beder holdet om hjælp fra en uventet kilde til at finde Zooms hule, mens på Jorden-1, forsøger Caitlin at perfektionere Velocity-9, så Jay kan stoppe Geomancer.

16: King Shark

Da kong Shark undslipper fra en A.R.G.U.S. tank, rejer Lyla og Diggle til Central City for at advare Flash. Kong Shark dukker snart op på West huset og angriber Joe, Iris, Wally og Barry.

17: Trajectory

Trajectory ankommer i byen opsat på at skabe maksimalt kaos. Hendes narrestreger fejlfortolkes som værende begået af The Flash selv. Barry må derfor handle hurtigt for at afdække mysteriet om, hvem der forvolder skade, så andre ikke tror, det er ham.

18: Flash Back

Efter den chokerende åbenbaring om Zooms virkelige identitet, er Barry mere målrettet end nogensinde på at komme tilbage til Jorden-2 for at stoppe Zoom for evigt.

19: Versus Zoom

Barry, der nu har lært, hvordan man rejser mellem de forskellige Jorde, beslutter sig for at tage kampen op med Zoom.

20: Back to Normal

Et meta-menneske med superstyrke ved navn Griffin Grey tager fejlagtigt Harry for at være Jord-1 Harrison Wells og kidnapper ham, og kræver, at Wells kurerer ham fra hans nuværende tilstand.

21: Rupture

Zoom ankommer tilbage til Jorden-1 med den hensigt at overtage Central City. Barry og Wells kommer på en plan for at stoppe Zoom én gang for alle, men det er ekstremt farligt.

22: The Runaway Dinosaur

Iris melder sig frivilligt til at fungere som lokkemad i en plan om at fælde Girder i S.T.A.R. Labs. Barry kæmper for at komme tilbage til sit gamle liv.

23: Invincible

Zoom udløser en hær af Jorden-2 meta-mennesker, hvis leder er Black Canarys dobbeltgænger, Black Siren. Joe bekymrer sig, da Wally går ud for at hjælpe The Flash.

24: The Race of His Life

Efter Zoom afslører sin sande plan, sværger Barry at gøre alt, hvad det kræver for at stoppe ham.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Brugernes anmeldelser

04/11/2016 : David Garcia
:)
:O

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer