Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Flash

Sæson 1
47 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Videnskabsmanden Barry Allen bliver udsat for radioaktiv stråling fra en partikel accelerator. Dette kombineret med en blanding af kemikalier, giver Barry evnen til at bevæge sig med super hastighed. Han beslutter at dedikere sit liv, til at løse mysterier, bekæmpe kriminalitet og finde ud af hvad der skete med hans mor.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Pilot

Barry er kun 11 år, da hans mor bliver slået ihjel ved en bizar og horribel ulykke, og hans far falsk anklaget for mordet. Barrys liv forandres for altid, og han kommer i pleje hos famlien West. Nu, mange år senere, ernærer Barry sig som efterforsker hos CSI, en dygtig omend lidt nørdet en af slagsen og drevet af en ting: Ønsket om at finde ud af, hvad der skete med hans mor den skæbnesvangre aften. Men Barry rammes selv af en ulykke, der efterlader ham i koma i 9 måneder - og da han vågner op, han han erhvervet sig superkræfter, der gør ham til verdens hurtigste mand.

1: The Man Who Saved Central City

Da han stadig føler ansvaret for Eddies død, skubber Barry sine venner væk og forsøger at beskytte byen på egen hånd.

2: Fastest Man Alive

Barry og Iris tager til en hyldestfest for videnskabsmanden Simon Stagg, da seks bevæbnede mænd stormer bygningen. Barry forvandler sig til The Flash og forsøger at stoppe dem. Selvom han redder en mands liv, besvimer han inden han når at fange røverne. Mens Dr. Wells, Caitlin og Cisco forsøger at finde ud af, hvad der er galt med Barry, bliver Joe meget vred på Barry, for at tage loven i egen hånd og sætte sit liv på spil. Barry indser, at det ikke var seks bevæbnede mænd, men en metahuman ved navn Danton Black, der kan klone sig selv. I mellemtiden bliver Iris endnu mere fascineret af red streak.

2: Flash of Two Worlds

En mystisk mand kommer med en advarsel om en ond speedster, der er opsat på at ødelægge The Flash.

3: Things You Can't Outrun

Mens Barry og holdet forsøger at fange The Mist, vender de tilbage til den smertefulde aften, hvor partikel acceleratoren eksploderede og slog Caitlins forlovede Ronnie ihjel. I mellemtiden beslutter Joe endelig, at besøge Henry i fængslet efter alle disse år, men tingene tager en farlig drejning, da Kyle dukker op for, at straffe Joe for at anholde ham for flere år siden. Iris og Eddie forsøger fortsat at skjule deres forhold for Joe.

3: Family of Rogues

Barry og teamet allierer sig med den kidnappede kaptajn Colds søster.

4: Going Rogue

The Flash stopper et røveri, men røverne når væk efter at have skudt en vagt, og The Flash vælger at redde vagten frem for at optage forfølgelsen af røverne. Joe viser Barry en række mistænkte og Barry genken-der Leonard Snart, som gruppens leder. Leonard Snart får fingrene i en stjålet cold gun, der kan dræ-be The Flash. Dr. Wells bliver rasende, da han finder ud af, at Cisco byggede en cold gun, uden at fortælle det til nogen og nu er den væk. I mellemtiden bliver Iris ignoreret af Joe, på grund af hendes forhold til Eddie.

4: The Fury of Firestorm

Barry og teamet leder efter en anden Firestorm kamp til Dr. Stein.

5: Plastique

Efter at en bombe går af i byens centrum, overtager militærstyrker, ledet af General Eiling, sagen til Joes store overraskelse. Joe beder Barry og hans venner hos S.T.A.R, at undersøge militærets involvering i sagen. Dr. Wells informerer holdet om, at Eiling udførte eksperimenter på sine mænd for, at gøre dem til super soldater. Cisco bekræfter, at en af Eilings soldater, Bette Sans Souci, var tilstede da bomben eksploderede. The Flash opsøger hende og opdager, at hun ikke udløste bomben, men at hun er en metahuman, der kan få ting til at eksplodere ved at røre dem.

5: The Darkness and the Light

Barry erfarer, at en ny 'breacher', Dr. Light, er kommet gennem portalen og han sætter ud for at fange hende.

6: The Flash Is Born

Da mange mennesker nu er klar over, at Red Streak redder liv, er Barry Allen ivrig efter, at lade alle vide hvem de i virkeligheden er. The Flash er fast besluttet på, at skabe sig et navn også selvom hans handlinger forårsager uventede konsekvenser.

6: Enter Zoom

Barry og hans team lægger planer for at fælde Zoom med Lindas hjælp, mens Joe er imod det.

7: Power Outage

The Flash kæmper mod Farooq aka. Blackout, en metahuman der kan kontrollere elektricitet. Under deres kamp, zapper Farooq The Flash og stjæler al hans elektricitet. The Flash efterlades uden sin hurtighed. Dr. Wells, Caitlin og Cisco forsøger at omvende virkningen på Barry, men deres indsats forstyrres af Farooq. Uden Barrys evner til at beskytte dem, må gruppen finde en måde, at redde sig selv fra metahumanen. I mellemtiden begår Tockman et kup inde hos Central City politistationen og tager flere mennesker som gidsler, herunder Joe og Iris. Mens Iris er sikker på at Flash vil redde dem, har Eddie et trick oppe i ærmet.

7: Gorilla Warfare

Barry løber stærkt for at redde Caitlin, da Grodd kidnapper hende.

8: Flash vs. Arrow

The Arrow og hans hold kommer til Central City for, at identificere en boomerang, der er blevet brugt som våben i flere mordsager. De må dog snart hjælpe The Flash, da han kæmper mod en ny metahuman, der kan kontrollere følelser. I mellemtiden finder Iris sig selv, splittet mellem hendes kæreste og hendes idol. Eddie forsøger nemlig, at skabe en specialstyrke, der skal gøre det af med The Flash.

8: Legends of Today

NB! Dette afsnit blev vist på amerikansk TV som del af af et dobbeltafsnit (Legends of Today & Legends of Tomorrow), hvor karakterene fra serierne The Flash og Arrow lavede et 'cross over' og var med i hinandens historier. Da Vandal Savage angriber Kendra Saunders, tager Barry Kendra med til Starling City, og søger Olivers beskyttelse. Harrison beder Jay om at teste en nyt serum, der kan få Barry til at løbe endnu hurtigere.

9: The Man in the Yellow Suit

The Flash konfronterer langt om længe manden der dræbte Nora Allen. Men han finder snart ud af, at skurken er ham overlegen på alle måder. Barry fortæller Iris en hemmelighed. I mellemtiden beder Eddie Iris om at flytte ind, og Caitlin finder ud af, at Ronnie er i live. Og der er en hemmelig forræder iblandt dem.

9: Legends of Yesterday

NB! Dette afsnit blev vist på amerikansk TV som del af af et dobbeltafsnit (Legends of Today & Legends of Tomorrow), hvor karakterene fra serierne The Flash og Arrow lavede et 'cross over' og var med i hinandens historier. Oliver og Barry skjuler Kendra og Carter et fjerntliggende sted, mens de forsøger at finde ud af, hvordan de kan besejre Vandal Savage. Felicity, Thea, Diggle og Laurel arbejder på at opfinde et våben, der kan tilintetgøre Vandal.

10: Revenge of the Rogues

Mens Barry træner for at blive hurtig nok, til at bekæmpe Reverse-Flash, dukker Captain Cold op i Central City med hjælp fra en ny skurk, Heat Wave. De to tager Caitlin som gidsel, for at lokke The Flash frem og bekæmpe ham.

10: Running to Stand Still

Weather Wizard vender tilbage for at tvinge Kaptajn Kold og Trickster ud af Iron Heights, men Barry er fast besluttet på ikke at lade det ske.

11: The Sound and the Fury

Efter Barrys møde med The Rogues, møder han en ny skurk, Pied Piper. Harrisons protegé Hartley Rathaway kommer for at hævn over hans tidligere arbejdsgiver. Han har opfundet soniske anordninger, der er i stand til at stoppe alle, selv The Flash. I mellemtiden får Iris et job som cub reporter og Joe får Eddie til, at undersøge Harrison.

11: Potential Energy

Barry og Star Labs holdet jager Turtle, der kan bremse tid. Barry står over for et valg om, hvorvidt han skal afsløre sin hemmelige identitet til overfor Patty.

12: Crazy for You

En ny metahuman teleporterer hendes kæreste ud af fængslet, og sammen går de to kriminelle amok i byen. Mens leder Barry og Caitlin efter dem på barer, rundt om i byen. De beslutter sig for at slappe af og Caitlin får et par drinks. I mellemtiden fortæller Hartley Cisco hvad der skete med Ronnie. Cisco tænker over Hartleys farlige forslag.

12: The Reverse-Flash Returns

Dr. Harrison finder ud af, hvordan man kan fremkalde Ciscos evne. De lærer derfor, at Eobard Thawne stadig er i live. Iris siger farvel til sin mor.

13: The Nuclear Man

Efter at Ronnie angriber en videnskabsmand, forsøger Barry, Harrison og Caitlin at fange ham. Joe hyrer Cisco til at genefterforske mordet på Nora Allen. Barry kæmper med hans forhold og hans pligter som The Flash.

13: Fast Lane

Barry forsøger at slå sig sammen med Dr. Harrison, men finder ud af Harrison foretrækker at arbejde alene. Flash kæmper mod et nyt meta-menneske.

14: Fallout

Efter en radioaktiv eksplosion bliver Martin og Ronnie adskilt, blot for at opdage, at de må genforenes før Eiling finder dem og dræber dem og The Flash. Imens viser Joe Barry 3D billeder af gerningsstedet, fra Nora Allens mord og Barry beder Martin om råd omkring tidsrejser.

14: Welcome to Earth-2

Dr. Harrison, Cisco og Barry rejser til Jorden-2 for at redde Harrisons datter. Barry påtager sig rollen som sin dobbeltgænger, der er gift med Iris.

15: Out of Time

Mark Mardon vender tilbage i sin jagt på hævn over Joe, for hans bror Clydes død. Mark besidder de samme vejr-kontrollerende kræfter som sin afdøde bror. Alt imens finder Cisco ud af sandhe-den om The Reverse Flash og Iris fortæller Barry om hendes følelser for ham.

15: Escape from Earth-2

På Jorden-2 beder holdet om hjælp fra en uventet kilde til at finde Zooms hule, mens på Jorden-1, forsøger Caitlin at perfektionere Velocity-9, så Jay kan stoppe Geomancer.

16: Rogue Time

Efter at være rejst 24 timer tilbage i tiden, er Barry nødt til at genleve den samme dag igen. The Flash opdager at Captain Cold og Heat Wave er vendt tilbage til Central City. Denne gang har Snart medbragt sin lillesøster Lisa, Golden Glider til at hjælpe med at skabe ravage i byen. Hvad han ikke ved er, at Golden Glider er bevæbnet med en gold gun.

16: King Shark

Da kong Shark undslipper fra en A.R.G.U.S. tank, rejer Lyla og Diggle til Central City for at advare Flash. Kong Shark dukker snart op på West huset og angriber Joe, Iris, Wally og Barry.

17: Tricksters

En copy-cat-morder ved navn The Trickster detonerer bomber i Central City. For at stoppe skurken, mødes Barry og Joe med den originale Trickster, er kriminelt geni ved navn James Jess. Tingene går hurtigt fra skidt til værre, da begge Trickster skurke går sammen og tager Henry til fange. I mellemtiden spørger Iris Eddie om hjælp med en sag.

17: Trajectory

Trajectory ankommer i byen opsat på at skabe maksimalt kaos. Hendes narrestreger fejlfortolkes som værende begået af The Flash selv. Barry må derfor handle hurtigt for at afdække mysteriet om, hvem der forvolder skade, så andre ikke tror, det er ham.

18: All Star Team Up

Mens Barry ikke ved hvem han kan stole på, efter han opdagede Harrisons rolle i Noras mord, ankommer Felicity og Ray ved S.T.A.R. laboratoriet, for at bede om hjælp. En metahuman frigiver dødbringende robot bier og en gruppemiddag går ikke som planlagt.

18: Flash Back

Efter den chokerende åbenbaring om Zooms virkelige identitet, er Barry mere målrettet end nogensinde på at komme tilbage til Jorden-2 for at stoppe Zoom for evigt.

19: Who Is Harrison Wells?

Joe og Cisco tager til Starling City og beder Captain Lance om hjælp med efterforskningen af Dr. Wells. Laurel spørger Cisco om en tjeneste. Barry står ansigt til ansigt med en ny fjende. En metahuman der kan skifte udseende til alt, hvad han rører ved.

19: Versus Zoom

Barry, der nu har lært, hvordan man rejser mellem de forskellige Jorde, beslutter sig for at tage kampen op med Zoom.

20: The Trap

Barry, Caitlin, Cisco og Joe ligger en fælde for Dr. Wells. Cisco bruger ham selv som lokkemad, hvilket bringer ham i stor fare. Imens planlægger Eddie et frieri til Iris, men hans planer bliver afbrudt og efterlader Joe meget usikker.

20: Back to Normal

Et meta-menneske med superstyrke ved navn Griffin Grey tager fejlagtigt Harry for at være Jord-1 Harrison Wells og kidnapper ham, og kræver, at Wells kurerer ham fra hans nuværende tilstand.

21: Grodd Lives

Barry kæmper med den seneste trussel fra Reverse Flash og forsøger at finde Eddie. Dr. Wells distraherer holdet ved, at slippe Grodd, en telepatisk gorilla, løs i byen. Iris konfronterer Barry, mens Harrison planlægger at vende hjem.

21: Rupture

Zoom ankommer tilbage til Jorden-1 med den hensigt at overtage Central City. Barry og Wells kommer på en plan for at stoppe Zoom én gang for alle, men det er ekstremt farligt.

22: Rogue Air

Da Dr. Wells genaktiverer partikel acceleratoren, har holdet intet andet valg, end at evakuere de fem metahumens. For at evakuere dem, bliver Barry nødt til, at bede om hjælp fra Captain Cold. Imens undslipper Eddie, og han har nogle overraskende nyheder til Iris.

22: The Runaway Dinosaur

Iris melder sig frivilligt til at fungere som lokkemad i en plan om at fælde Girder i S.T.A.R. Labs. Barry kæmper for at komme tilbage til sit gamle liv.

23: Fast Enough

Da partikel acceleratoren er tilbage online, giver Harrison Barry et umuligt valg. Enten kan han rejse tilbage i tiden, redde Nora og skabe en alternativ tidslinje, og samtidigt lade Harrison und-slippe. Eller han kan lade sin mor dø, som hun gjorde i den oprindelige tidslinje.

23: Invincible

Zoom udløser en hær af Jorden-2 meta-mennesker, hvis leder er Black Canarys dobbeltgænger, Black Siren. Joe bekymrer sig, da Wally går ud for at hjælpe The Flash.

24: The Race of His Life

Efter Zoom afslører sin sande plan, sværger Barry at gøre alt, hvad det kræver for at stoppe ham.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer