Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Fall

Sæson 2
6 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Endnu en gang er der "katten-efter-musen" spændende krimiserie med Gillian Anderson i rollen som den iskolde kriminalpolitibetjent Stella Gibson, der er lige i hælene på den masochistiske morder Paul Spector.
 • Udgivelsesår: 2014
 • Censur:
  Ned til: Køb 99,-

  Pris som konfigureret: 99 ,-

  1: Walk the Line

  Gibson forsøger at få Spectors overlevende ofre til at huske ham. Efter at han fortæller Gibson, at hun aldrig vil fange ham, vender han tilbage til Belfast.

  2: One Named Peter

  Det går op for Gibson, at hun har sat Roses liv på spil. Politiet søger desperat efter Rose, da Spector fortsat er på fri fod.

  3: It's Always Darkest

  Gibson beordrer yderligere overvågning ad Spectors familie. Spector blander sig i Gibsons privatliv og nyder at håne og provokere hende.

  4: Strangler

  Gibson er chokeret over at opdage, at Spector har besøgt et af sone overlevende ofre på hospitalet. Hun finder endelig ud af, hvor han er.

  5: The Fall

  Spector er under overvågning, men hans uforudsigelighed giver problemer for Gibson og hendes team. Hun tvinges til at konfrontere forbrydelsernes brutalitet.

  6: In Summation

  Gibsons efterforskning fører hende til Spectors tilflugtssted. Da de endelig står ansigt til ansigt, har begge en chance for at se deres nemesis i øjnene.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer