Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Dark Tower

1 timer 31 minutter
5.7
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Unge Jake Chambers drømmer hver nat om den fremmede verden MidWorld, der vogtes af et højt mørkt tårn, der holder sammen på universets mange dimensioner. En dag lykkes det Jake at tyde sine syner og finde frem til en slags portal, der sender ham direkte til landet fra hans drømme. Her møder han både revolvermanden Roland Deschain, der er født til at beskytte MidWorld, og dennes ærkenemesis, den sortklædte troldmand Walter O’Dim, der går under navnet Manden i sort og ønsker at knuse tårnet for at skabe ultimativt universelt kaos. Det er nu op til Jake og Roland i fællesskab at stoppe Manden i sort og derved redde verden fra den totale udslettelse. The Dark Tower er baseret på Stephen King’s roman og er instrueret af danske Nikolaj Arcel, der tidligere har instrueret bl.a. En kongelig affære og Kongekabale.
Trailer:

The Dark Tower, er en spændende action og eventyr film med en moderne gun-man, der kæmper for at redde hele 2 verdener på en gang. Han får hjælp af drengen Jake, der ser denne anden verden i sine drømme.

The Dark Tower kampen om overlevelse

I en verden fyldt med action og eventyrlige elementer møder vi den u,ge dreng Jake, som i sine drømme oplever en anden verden, kaldet Mid-world. En verden som beskyttes af det mørke tårn. En dag lykkes det Jake at tyde sine drømme, og han finder en portal, som bringer ham til Mid-world. I denne verden møder han revolvermanden Roland, som er født til at beskytte Mid-world mod kaos og ondskab. Roland kæmper mod sin ærkefjende, Manden i sort. Manden i sort ønsker at knuse tårnet, der vogter deres verden, for at skabe det ultimative kaos i Mid-world. Derfor må Jake og Roland slå sig sammen og forsøge at stoppe Manden i sort, hvis de vil have en chance for at redde verden fra udslettelse. Filmen er bygget over den verdenskendte forfatter Stephen Kings serie af 8 bøger, også kendt som The Dark Tower og som fans har ventet med længsel på skulle blive filmatiseret. Filmen er instrueret af den danske instruktør Nikolaj Arcel, som er kendt fra filmen En kongelig affære. I hovedrollerne ses Idris Elba, som revolvermanden Roland og Oscar-vinderen Matthew McConaughey, som den sort klædte djævel i filmen. Så kan man lide fantasy, spænding og action er dette en film, som man ikke vil gå glip af. Man er garanteret spændende underholdning fra start til slut, i ægte Stephen King stil.

Vidste du at?

Trivia

Der er nogle elementer i filmen, som er delvist skjulte, men for det vågne øje er det tydeligt at se, at der er en sammenhæng til Stephen Kings bøger i filmen. Som det store skilt i forlystelsesparken med "PENNIWISE", som er navnet på klovnen i bogen "It" af Stephen King.

Goofs

Der er ikke mange tydelige fejl/goofs i filmen. I scenen hvor Roland, krøller papiret med Jakes tegning sammen, og kommer det i jakken. Men da han senere tager det samme papir op igen, så er det ikke krøllet længere, men fint foldet sammen.

Citat

Jake : Han er djævlen, er han ikke? Roland: Nej, han er meget værre. Manden i sort: Tror du virkelig at du kan stoppe mig gunslinger? Roland: I århundrede var gunslingerne riddere, sværget til at beskytte Mid-world fra mørket. Nu er jeg den eneste tilbage.

The Dark Tower kampen er begyndt

Køb The Dark Tower til dig selv eller en ven, hvis du er vild med actionfyldt fantasy og den klassiske kamp imellem det onde og det gode. Der er hæsblæsende spænding fra start til slut og man bliver tryllet ind i en fantastisk eventyrverden. Revolvermanden Roland og drengen Jakes kamp mod det onde selv, Manden i sort. Derfor anbefaler jeg, lej The Dark Tower i din lokale BLOCKBUSTER og du er garenteret en god aften, med top underholdning hjemme i stuen.

Læs mere om The Dark Tower
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 31 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer