Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Circle

1 timer 45 minutter
5.3
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Da Mae Holland ansættes på The Circle - verdens største og mest magtfulde sociale medie selskab - ser hun det som sit livs mulighed. The Circle linker brugernes personlige e-mails, sociale medier, bank og indkøb sammen, og med deres universelle operativsystem skaber de en online identitet og en ny transparent æra. Mae bliver virksomhedens ansigt og stemme udadtil, men snart begynder hun at forstå vidden af deres ambitioner samt konsekvenserne deraf.
Trailer:

The Circle er en fremragende film, som holder højt tempo fra start til slut. Under hele filmen sidder man på kanten af sit sæde, og der er underholdning i topklasse. Filmen kan bestemt anbefales!

Opsummering af plottet i The Circle

I filmen spiller Emma Watson rollen som Mae, der får en gylden mulighed, da hun bliver tilbudt et job i et af de største og mest magtfulde firmaer inden for sociale medier, The Circle. Efterhånden som Maes arbejde i firmaet bærer frugt, stiger hun i graderne, og der går ikke længe, inden firmaets stifter, Eamon Bailey, tilbyder hende at være testperson på et nyt eksperiment, som skal fjerne barrieren til privatlivet. Eksperimentet går ud på, at Mae skal bære et kamera, som sender live døgnet rundt. Som resultat af dette kan alle og enhver følge med i Maes liv, og hun mister derfor en stor del af sin frihed. Der går ikke lang tid, før Mae kan mærke effekten af eksperimentet på sit eget privatliv, i form af blandt andet stress. En konsekvens af Maes deltagelse i eksperimentet, og hendes beslutninger på grund af det, er blandt andet, at hendes venner og familie bliver påvirket, og at de ligeledes ufrivilligt bliver en del af eksperimentet. Dette stiler Mae i et stort moralsk dilemma, og hun må blandt andet træffe svære valg, som i sidste ende kan ændre den måde, som mennesker lever på. For er den fremtid, som Eamon ønsker, virkelig en god ide? Kan man overhovedet fungere uden en hvis grad af privatliv? Alle disse spørgsmål må Mae stille sig selv, og hendes valg kan få stor betydning for menneskehedens fremtid.

Vidste du at?

Trivia

Hovedkvarteret for The Circle i filmen er næsten identisk med Apples nye hovedkvarter, Apple Park. Det er derfor klart, at filmen forsøger at skabe en sammenhæng mellem de to firmaer på trods af, at Apples aktiviteter ikke har noget at gøre med The Circles agenda.

Goofs

Emma Watson, som i filmen spiller rollen som den unge kvinde, Mae, er oprindelig britisk, og derfor kommer Mae somme tider til at lyde britisk, selvom hun i rollen er amerikansk. Man lægger dog ikke mærke til dette i filmen.

Citat

Stifteren af The Circle, Eamon, siger undervejs i filmen: "Knowing is good, but knowing everything is better". Dette hænger naturligvis sammen med, at Eamon forsøger at gøre privat information mere offentlig tilgængelig, så man på den måde kan vide alt om en given person.

The Circle - en fantastisk thriller

The Circle er en glimrende film, som undervejs sætter mange tanker i gang. Filmen er en god blanding af thriller, drama og fiktion. Filmen kan bestemt anbefales, hvis du leder efter en film, der ikke udelukkende er science fiction, men også har paralleller til vores samfund. Lej The Circle her på siden, hvis du gerne vil se filmen allerede i dag, eller køb The Circle hvis du bare må have den i din samling. Du kan gøre begge dele her hos BLOCKBUSTER.

Læs mere om The Circle
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 45 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer